Poradna duly
Jana Čurdová
Jééé BEINKO …promin ihned to napravím…teda TP sem a jste tam i s překvapením!!! Nebo ho možná někde najdu…
Hlavně se hlaste holky!!!
Tak jsem se vrátila ze třídní schůzky a normálně se mi tam udělalo zle, snažila jsem se ovšem tvářit normálně a ted se mě to bude určitě držet než usnu. ![]()
Jinak taky nějak ztrácím orientaci, kdo je kdo,ale to se časem vytříbí ![]()
SEZNÁMEK:
KACULA(79) Praha - TP 1. 11. Mimčula
DOMI(77) Olomouc - TP 3. 11.
STRAMPLICKA(79) Karviná - TP 4.11. Bublinka
ANNI(76) Ostrava - TP 7.11.
MARCELA_F Kroměříž - TP 7.11.
MILKAK(80)S.Čech- TP 8. 11. Svišťátko
MAYA - TP 9. 11. Mimísek
JAGISKA Skotsko - 9.11.
EDIK(77) za Prahou - TP 10. 11. Méďa
MAKOŠ (Marketa,77) Zlín - TP 10.11.
BEE(76) Praha - TP 11.11.
MILI(71) - TP 13.11. Bambulka
DORKA - TP 14.11.
MAJKA Svk - 14.11.
DENDULKA(78 )S.Čech - TP 15. 11.
NICO(79) Praha - 17.11.
TINES(81) Brno - 17.11.
MIA(74) Praha - TP 17.11. Mia/Hugo
BEINKA - TP 17.11. Překvapení ????MAKA(Marketa) Brno - ???
MANDA Liberec - ???
Teda holky těhulky..... ![]()
pár dní jsem tu nebyla A takovejch novejch těhulek tu přibilo…to je bezva že už je nás tolik ![]()
Já chodím do práce a nic moc nestíhám,pro cácorku do školky pak máme nějáký aktivity okolo
za chvilku ji vedu na tenis…no je toho dost,ani nestíhám číst co nového,mrzí mě že vás teď trošku zanedbávám,ale snad to za pár dní bude trochu lepší......víkend bude tentokrát volnější tak snad...... ![]()
jinak je mi fajn,příznaky zatím skoro žádný jen trochu ty prsa,bříško už nebolí,jen občas píchne.......možná večer juknu
mějte se fajn… ![]()
tak jsem se dokopala k tý doktorce…v podstate mám to, co jsem říkala…ale tvrdila, že kdybych nebyla těhu, na:,–(ila by antibiotika, tak že prej mám bejt aspoň 10 dní doma…že mám přijít prý na kontrolu až 24. tak jsem jí řekla, že to je fakt za dlouho a ona na to…jen odpočívejte, jen se trochu naučte flákat, teď je to potřeba a je to takřka povinný!
tak nevim…jsem rozhodnutá, že když mi bude dobře, půjdu k ní třeba už v pondělí a nechám se uschopnit. nechci je v tý práci zas všechny nechávat, když to nebude úplně nutný…ale doktorka je fajn v tom, že když budu do budoucna potřebovat třeba jen odpočinout, u ní mám plnou podporu…
přeju vám taky takový pochopení.
pa bee
Mio
tím se furt uklidňuju, říkám si neblbni neblbni ještě není vše ztraceno … vždyť třeba taková Mia:o))))))))))))
A kdy jsi to poznala poprvý… jako s prvním prckem… já byla buď 30 neb 31 DC když se tam objevil takovej jakoby náznak čárky:o)
Ahoj holky,
už jsem zpátky i s lízátkama
Sehnala jsem je hned v první lékárně, kam jsem vlezla. Jen jsem řekla, že bych potřebovala nějaká lízátka proti… a mladá magistra okamžitě věděla, ani jsem to doříkávat nemusela ![]()
A docela pomohly - teda aspoň ve chvíli, kdy jsem je žužlala. Teď už zas nevím, ale asi jsem celkově unavená. Půjdu si nejspíš lehnout…
Tož se tu mějte zatím hezky ![]()
Domi
Ahoj holky ![]()
Kaculko, udaje do tabulky: rocnik 1971; TP (mnou vypocitany, jeste to muze byt jinak
13.11. a pracovni nazev Bambulka ![]()
Tak jsem se objednala na pristi stredu k doktorce, ale mam pocit, ze to nevydrzim a pokud bude mit cas, pokusim se k ni vloudit uz zitra, at to mam „jisty“ ![]()
ahoj holky,
tak ja jsem tu svou bambulkovou fazolku videla. Videla je silny slovo, ale ted uz verim, ze tam je a doufam, ze se bude mit cile k vyvoji. ![]()
Taky zadne priznaky jeste nemam, i kdyz dneska to vypadalo, ze se prozradim. Byla jsem se divat na boty a v obchode se mi udelalo deste zle. No musela jsem jit na cerstvy vzduch. Pred rodinou to jeste tajim, protoze mamca ma pristi tyden narozky a tak ji to chci dat jako darecek. Ta bude koukat
.
Marcela
Marcela F
Ty se mááááááš
A v kolikátém jsi týdnu? Upřesnili to?
Fazolka se určitě bude vyvíjet čile ![]()
Mako
Při prvním těhu jsem testovala až 32DC, bylo to neplánované takže ne dříve
Stramplicko
S prsama nemůžu sloužit, stále kojím, takže pnou periodicky před vypitím a ani měřit se sýma původníma A
Beinko
Vítám a koukám, že metřík máme úúúplně stejný
Ahojky konečně se mě zadaři metřík. už jsem si začala myslet že jsem úplně blbá:_)))))
Ahoj holky! Rychle vstávejte ať tady nejsem sama! Včera jsem zvládla vyprat 1 pračku a něco málo požehlit. Jsem statečná! Dnes se chystám i uvařit
Ale stejně jsem došla z práce, vyvenčila psisko a šup do hajan, až k večeru jsem byla použitelná. Jak to děláte vy, co máte už doma prcky a musíte lítat, to mi teda není jasný ![]()
Ahojky ![]()
Stramplicko to vstáváš tak brzy? Já kdybych mohla tak spim, spim a spim, ale musim do školky, do práce teda nechodím ![]()
Tak už mi bylo blbě i v noci, to snad není možný, tfuj, jak mi bylo, ble ![]()
Dendulko já právě do práce musím, jinak bych spala a spala…
chodím na 6, teda dojíždím, takže vstávám o půl páté a teď je to teda hrůza. Naštěstí v práci už asi začínají tušit a tak mě nikdo ani nijak neotravuje. Tak si říkám, proč tu vlastně chodím ![]()