Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
26.8.06 21:07

Verun si si pospinkala :lol:
NO snad nebudeš vyspaná až do rána…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
26.8.06 21:17

Benjulka: No trošku jsem si pochrupla :P a to zítra jedem do Olomouce a chceme vyrazit v půl šestý ráno, to jsem teda zvědavá jak to bude s tím ranním vstáváním když usnu třeba ve tři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
26.8.06 21:23

Tak jsem si dala prave jedu super sprchu:) je to bajecna vec a hlavne kdyz je David hodne akcni a chci ho sklidnit tak zarucene pomuze sprcha :P To je potom jako beranek:)

Verun asi bych fatk mela problem kdybych se vzbudila v sedm jit nejak rozumne spat:) takze drzim palecky at se ti dobre usina a hlavne at se ti rano dobre vstava:)
Chci se te zeptat jak mimco reagovalo na filmik? Jak jsem uz psala my do kina uz nemuzeme:) ten hluk nam fakt nedelal dobre:)

Preji vsem dobrou noc a pokud ctete az rano tak hezky den:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
26.8.06 21:35

Jitka123: No mě celá rodina od toho filmu zrazovala, že to bude strašně stresující, a abych ještě předčasně neporodila a podobné hororové scénáře, ale bylo to v poho možná až moc v poho. Přišlo mi , že byl spíše v útlumu než obvykle. Řekla bych, že spíš manža sebou více cukal než prcek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.8.06 08:18

Koukám, že se spánkem to máme asi všechny podobné. Já se asi 5 x za noc vzbudím na záchod a pravidelně pak půl hodiny čučím do zdi. Sotva zaberu, tak se mi chce zase :D A doho všeho se manža soustavně vrtí a vždycky přistane v poloze na břiše a dělá mi chutě :lol: Měl by být víc solidární :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.8.06 09:16

Beinko tak to spani na brise to mi taky strasne chybi. Byla to pro me jedina poloha pri ktere se mi fakt dobre usinalo. Ted muzu spat jenom na bokach zada uz taky moc ne protoze to se vetsinou po 15 minutach prestane Davidkovi libit a zacne kopat. Jo ale dneska byla super noc sla jsem spat kolem 23 a na zachod jsem sla jenom 4× a vstavala jsem 8. Naprosto idealni:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
27.8.06 09:36

Dobré ráno, mamči a mimča,

možná mi budete závidět, ale já zalehnu v 10 večer, klidně si napůl lehnu na břicho a v tu ránu jsem tuhá. Mezi 3. a 4. hodinou ranní chodím pravidelně 1× za noc na WC, okamžitě usnu ve své oblíbené poloze polobřicho-polobok a spím až do 10 do rána :! Po obědě se mi začnou zavírat oči, takže kolem 14.hodiny ulehnu, spím tak do 16-17 hodin, pak se tady blomcám a v 10 večer už jdu zase klidně chrupkat. Já teda se spaním nemám problém vůbec žádný :lol:.

Včera jsme byli na tom praseti, tak to bylo super, vyrazili jsme už ve 4 odpoledne, zdrželi se do 22 hodin a pak jeli ještě na další prase, které bylo u nás ve vsi. Jelikož se mi z tak velkého kusu masa pohromadě dělá blivno, tak jsem jen ochutnala a nacpala se chlebem s hořčicí a křenem :lol:.

Ale dneska, dneska se bude mít prcek v břiše krááááásně. V Pelhřimově je pouť, tak jedem k našim a mamka slibuje spoustu dobrůtek, tak se těším, jak ukojím svoje žrací vášně. Nějak jsem se poslední dny rozpapala. Od rána do večera nemusím jíst nic, ale večer bych sežrala i tu starou známou děvečku s jetelem :lol:.

Tak hezkou neděli :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
27.8.06 09:40

Úplně jsem vám zapomněla napsat, jaký jsem měla dneska pitomý sen 8O.

Zdálo se mi, že (nevím, jak jsem se tam dostala) mi v nemocnici řekli, že s prckem je něco v nepořádku a že musí okamžitě ven. Chystalo se nás v tu dobu na porod 11 ženských, takže všechno hrozně dlouho trvalo. Všechny ženské řvaly, byly zpocené a já na ně koukala jak z jara, protože mně nebylo vůbec nic, jen jsem se hrozně bála. Pak jsem viděla všude ty zakrvácené doktory, rodilo se jak na běžícím pásu v jedné velké místnosti. Mě tam přivedli (předtím mě nějaká nervní stará baba vykoupala a oholila), tam kouřili a pili kafe a nic se nedělo. Pak nějaký doktor prohlásil, ať se nebojím, že kdyby byl prcek nějak moc nemocný, že mu něco dají, on usne a už se neprobudí. No celou dobu jsem myslela na to, jak může Ondrášek přežít, když je tak malinký a já jsem teprve ve 30.týdnu. Bylo to fakt hnusný, ještě, že mě něco probudilo, takže nevím, jak to dopadlo :x.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
27.8.06 09:54

Dobré ráno

add spaní to já mám skoro jako Krti.Kolem desáté ulehnu vcelku rychle usnu na zádech nebo boku a čůrát jdu většinou v půl čtvrté nebo až v šest,když jde lubča do práce. Takže zatím pohodička,ale určitě to tak nezůstane dlouho :lol:

Včera jsme měli takové menší grilování se zpěvem a kytarou,a to Lubča přímo zbožnuje když si může zazpívat a ještě popíjet červený 8) Ale pro mou smůlu jsem ho dostala domů až o čtvrt na PĚT :roll: Ale docela se to dalo vydržet, byla jsem pochválená že jsem nebyla protivná :lol: vtipálek.

Krti ty máš teda noční můry, to vůbec nezávidím.Mě se často zdá ,že mě Lubča přestane mít rád a má jinou a vůbec mě to nechce ani vysvětlit proč.To se potom zbudím a div že nebrečím, je to strašně živí a hnusný :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
27.8.06 10:03

Petulinka : naštěstí se mi takovýhle sen zdál vůbec poprvé za dobu, co jsem těhotná, ale hnusný to teda bylo :cry:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.8.06 11:01

Ahoj bříškandy,
budete si některá pořizovat nebo už dokonce máte monitor dechu pro miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
27.8.06 11:01

Krásnou neděli všem pupkandám a jejich pupíčkům! ;-)

KRTI ten tvůj sen teda pěknej hnus ti povim… :-( Mívám občas podobný hororový snění a vždycky jsem pak ráda, že se zpocená jak myš probudim. :o

Jinak ohledně spaní…v noci čůrat nechodim, kupodivu poslední dobou (asi tak už tři týdny) vydržim minimálně tak do šesti do rána. Odpoledne spát nemůžu, protože chodim do práce, ale jinak myslim, že bych to měla jako KRTI…kolem tý 13,00 - 14,00 tak aspoň na hoďku - dvě by to bodlo…;-)
No a večer většinou usínám nějak mezi 11 a 12 u televize (máme ji v ložnico-obýváku, takže to není nic divnýho) a kolikrát ani nevim, jak jsem usnula… ;-) Spím na boku a na zádech. Asi podle toho, jak se tam Qeebo uvelebí mi vadí nebo nevadí spát na těch zádech…někdy mám pocit, že se mi hůř dýchá…Jediný, co je blbý a to asi tak poslední měsíc je obracení se z boku na bok…to už je celkem námaha a kdykoli to chci během noci udělat, vzbudim se, protože mě táhnou všechny vazy hlavně v podbřišku. :-( Ale dá se to…nestěžuju si. ;-) Jen občas se probudim bez příčiny někdy ve 4 a vzpomenu si na nespavce LINDUŠKU a jen někdy se mi nechce spát vůbec a do 3 do rána ponocuju…ale to fakt tak jednou za měsíc…
Hlavní problém je ráno se zvednout z postele. :-/ Zase kvůli těm vazům…vstávám poslední dobou doslova jak medvídě překulený na záda…totálně neohrabaně a nemůžu najít ten nejmíň bolestivej způsob. :-(
Všem přeju hezkou neděli a DNESKA se dá spinkat i po obědě…;-)

pa pa bee+qee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.8.06 11:05

Se spaním nemám výrazné problémy, mám spavou i odpoledne jako krti. Odjakživa po obědě trpím „kozím reflexem“ - najíst a spát - zvládnu spát taky klidně i dvě hodiny. Byla jsem zvyklá si takhle odpočinou, když jsem přišla z práce.
A večer tak kolem desáté se mi už zase zavírají „kukačky“. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
27.8.06 11:05

DANDO monitor dechu si pořizovat nebudem, protože ho budem mít půjčenej od kamarádky…ono se sice říká, že nemá být víc než 2 roky starej a tenhle je, nicméně ještě v pořádku funguje a stejně je to jen taková pojistka, co by kdyby…budu klidnější. Kdybych ale neměla možnost si ho půjčit, nekupovala bych ho, pokud by Qeebo nemělo nějaký problém s dýcháním… :o což doufám, že nebude!
Některý holky ho vůbec nepoužívají. I v porodnici ti třeba řeknou, že je to vzhledem ke stavu miminka zbytečný. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.8.06 11:07

Bee: takže myslíš, že můžu počkat až do porodu, podle toho jestli bychom měli nějaké problémy apod. na doporučení lékaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí