Poradna duly
Jana Čurdová
Napoly - to je škoda
a dívala ses pořádně
A závidět nemusíš,já ti ho klidně budu půjčovat.
![]()
Ewiku - jaký máš na děti kočárek?Sourozenecký?
Ahojky mamušky
tak jak se máte?
my hlásíme míry v 8.měsících 8220g, 70 cm
Dneska přišla Aličce houpací žirafa: tak se mrkněte na foto (viz níže).
Je to super…moc se jí to líbí a je zní nadšená…
Jinak my pořád řešíme stavbu, tak nemám na nic čas. Ali ještě přes den moc nespí, tak je to hoňka. Začíná pomalu ale jistě používat nožičky.
Zoubky máme dva.
Tak nějak jsem vás dočetla:
Kacudko - gratuluji
Miiri, Katko - pěknou dovolenou…my letos jedeme na „maltu“ - vlastně na lepidlo …
tak snad si tu dovolenou užijeme na horách v zimě.
Brýle nekupujeme a kupovat nebudeme … myslím, že je to pro takové mrňousky nevhodné… nejenom kvůli očím…ale ještě by si tím ublížily.
Alička a její houpací žirafa: 
Enasus krásná žirafka.Úplně jsem zazdila že Alička měla 8 měsíců.Takže všechno nej:http://www.sirmi.ic.cz/smajl/74.gif
kacudka píše:
Enasus krásná žirafka.Úplně jsem zazdila že Alička měla 8 měsíců.Takže všechno nej:http://www.sirmi.ic.cz/smajl/74.gifděkujeme
Měla bych na vás prosbu:
jak často dáváte maso? my zatím nic moc… Ali ho měla jenom jednou..a moc jí to nejelo…tak jsem to zatím nehrotila… ale přiznala jsem se u Dr. a té se to moc nelíbilo. Žloutek jsem zatím zkoušely taky jednou.
Máte nějakou oblíbenou zeleninu s masem ve skleničce??
Enasus maso se snazim davat alespon 5× tydne, 1× zloudek a 1 mame zeleninovy den
..Ale bohuzel ti fintu neporadim papame vsechno
sklenicky kupuju prevazne od hami maji velke kousky a od 8 mesice docela vyber jidel, ji mi i maso varene doma a z rybicky je taky nadsena… Co vylozene miluje je spenat, brambor a hovezi od hami
zatim vlastne akorate neji rajce
coz mne netrapi ![]()
Opozdenene
vse nej nej ![]()
Zirafi houpatko je uzasny… ja ted pokukuju po odrazedlu mate nekdo tip ![]()
ahoj…
taky by mě zajímala oblíbená značka a výrobek zeleniny s masem, malé jsem cosi koupila na dovolenou a poslala mě s tím někam…
dneska byl krizový den, nejdřív sáhla Anežka na horkou lampičku, pak pojedla trochu papíru, uhodila se několikrát do hlavičky, když jí podjely nohy na plovoučce a ještě si skřípla prsty v šuplíku. Dneska jsem jako matka totálně pohořela…
jo a koupili jsme novou dětskou krosnu, to bylo taky něco: nejdřív, že koupíme levnou Jolly, tak jsem koupila přes mmb zánovní krosnu, Radek ji okouknul a prohlásil, že je to šmejd a dneska zašel do Hudy pro Deutera. Cenově 2× víc, kvalitou tak 5× lepší. Naštěstí jsem Jolly obratem prodala za stejnou cenu, co jsem ji koupila.
jo, enasus, na to, jak často krmit mimi masem, jsou různé názory. Někteří říkají, že maso hodně často, bílkoviny, dítě v růstu a tak, pak jsou další extrémisti, že maso do roka vůbec, stačí obiloviny a zelenina, živočišné bílkoviny že jsou pro mimi moc zatěžující pak jsou ti průměrní, co dávají maso 2-3× týdně a k tomu průměru se řadím i já ![]()
kacudko - ale gratuluju
![]()
to bude prča - tady budeme řešit první krůčky a Kačudka první pohyby ![]()
no já jsem chtěla děti s co nejmenším odstupem…ale pokud nám „tvoření“ druhého potomka bude trvat stejně dlouho jak u Filipína, tak otěhotním, až půjde Filipek do školky
![]()
tož budu muset zdvojnásobit úsilí
![]()
Napoly - no vidíš to,a já jsem děti s tak malým věkovým odstupem nechtěla. ![]()
Ty se divíš že ti tvoření potomka tak trvá když sediš do noci na emimču
![]()
Enasus - dávám maso tak 5 krát do týdne.Skleničky nekupuju,takže neporadím.Žloutek dávám tak jednou za 14 dní(když si vzpomenu)
..nech si toho,jo!!!
ale musím říct, že tomu fakt moc nedáme
buď jsem v práci nebo je Peťa v práci nebo to prostě nevyjde…takže cca 2× za týden
![]()
no on mě asi fakt miluje
![]()
no nic…jdu spát…zítra zase makám ![]()
(a docela pohoda…při návštěvnosti asi 5ti lidí - hráčů - jsem měla tringoš přes 700Kč
)
dobrou
Nazdárek
tak hlásím že Mišánek k snídani měl mlíčko, za hodinku na to si dal 2 pořádné banány a zapil to dalším mlíčkem, pak usnul ![]()
mno a je dost pravděpodobné že koncem srpna budeme několik dní v Mikulově (Břeclav) je z těch končin někdo?
Holky loucim se a papa za 11 dni ![]()
NAkonec je to ta TAbarka, takze snad to dopadne. Ve 20 odlet
Ka-tko užij si dovču a ať se vyhýbají nezvaní hosté (od zlodějů až po nemoci)…
katko, stastnou cestu, krasnou dovcu a hlavne relax! ![]()
tulenice, kdybyste to brali pres brno, ozvi se ![]()
nemate nkdo ty tropy, co hlasili?
![]()
krisulko přes brno na 100% pojedeme ![]()
tropy nemáme, ještě před chvílí byl deštíček a punťa zrovinka nakoukl z mraků…