Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
7.9.12 14:19

No tak to je tedy super! To bych byla hotova porizovat vsechno v neutralnich barvach-ty se mi nelibej. Tak se zkus objednat jeste jednou na 3D ultrazvuk, stejne se ma delat kolem 30tt. Me uz dve doktorky 100% potvrdily holcicku a na 3D jsem i krasne videla pipku :) takze ja mam vsechno ruzove, vcetne kocaru :) I ja sama jsem na ni ulitla, tak si to oblikanicko budu uzivat.. Tak preju at se to do porodu dozvite! Ale co to bude je prakticky jedno, hlavne at je to ZDRAVE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
7.9.12 14:24

@Adel.ko Já to taky nevím co to bude…chtěli jsme překvápko…Aspon se máte na co těšit…však už to máme za pár :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
8.9.12 21:07
@Tlapička píše:
@Adel.ko Já to taky nevím co to bude…chtěli jsme překvápko…Aspon se máte na co těšit…však už to máme za pár :)

jj to máme :) mě je to celkem jedno pokud to bude holčička nebo chlapeček :) hlavně at' je zdravé :) :) Tak stejně po tobě budou chtít v porodnici jména pro kluka i pro holku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
9.9.12 08:27

@Adel.ko já jsem teď 28+5TT a taky pořád nevíme :( příští týden jdu na KO tak uvidíme snad se už mimi konečně ukáže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
9.9.12 20:32
@buterflye píše:
@Adel.ko já jsem teď 28+5TT a taky pořád nevíme :( příští týden jdu na KO tak uvidíme snad se už mimi konečně ukáže :lol:

určitě se ukáže pokud vám taky nebude ukazovat zadek :lol: :) sice prcek se nám moc neukázal měl nožičky u sebe, ale zdalo se mi jako kdybych tam viděla pytlíka :D i mému se to zdálo :) tak uvidíme :think: co to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.9.12 12:03

Tak mame termin na 9.11 ale predpokladam ze to presne nevyjde,7.mam akorat narozky tak to si nadelim krasny darecek..Chci se zeptat, na posledni kontrole mi doktor rekl ze je malej moc malej nez ma byt, tak pujdem do porodnice na sledovani, ale vim ze se muze mylit a navic nema byt po kom, oba sme byli prcci s manzelem, je na tom nekdo taky tak? Sem ve 32 tydnu a maly mel 1.500,ani sem za cele tehu nepribrala, ale jim celkem dost tak nevim.Od minule beru i 3 x denne magnesko, maly je zatim hlavou nahore tak se snad jeste pretoci:-)No snad vse bude ok, nevim co vsechno mi v ty porodnici budou kontrolovat a jak casto se tam chodi??Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
13.9.12 09:40

@Adel.ko tak zas nic nevíme:-( prcek jako vždy měl nožky u sebe:-( prý si mám říct zase příště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
13.9.12 17:57
@buterflye píše:
@Adel.ko tak zas nic nevíme:-( prcek jako vždy měl nožky u sebe:-( prý si mám říct zase příště

nešlo tam nic vidět? :think: na 3D ultrazvuku vám něco řekli? :) Náš prcek měl taky nožky u sebe a doktor mi řekl, že to vypadá na chlapečka :) tak uvidíme co to bude :) :pankac: až se to narodí :) kdy máš jít na další ultrazvuk? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
13.9.12 18:21

@Adel.ko doktor říkal že to možná bude holčička, že pinďíka nevidí ale je to 50 na 50 :-( prý si mám říct zase příště, že po 30TT je to vidět vždy. no už jsem se tomu musela smát. na každé KO je to stejné - vždy nožky u sebe:-( na 3D jsem nebyli. jj až se to narodí tak už to budem vědět :potlesk: na KO jdu už za 14dní, ale pochybuju, že něco uvidíme:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
14.9.12 14:50
@buterflye píše:
@Adel.ko doktor říkal že to možná bude holčička, že pinďíka nevidí ale je to 50 na 50 :-( prý si mám říct zase příště, že po 30TT je to vidět vždy. no už jsem se tomu musela smát. na každé KO je to stejné - vždy nožky u sebe:-( na 3D jsem nebyli. jj až se to narodí tak už to budem vědět :potlesk: na KO jdu už za 14dní, ale pochybuju, že něco uvidíme:-(

Nám to taky tak řekli :) ale myslím si že to bude holčička:)možná se příště ukáže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
16.9.12 11:31

Ahoj, až teď jsem objevila diskusi na stejný termín porodu, ale koukám že na listopad 2012 jsou tu diskuse hned 3. Tak jsem do jedné nakoukla a jdu se přidat. Mám termín 20. listopadu.

@Dennis - byla jsem na ultrazvuku tento týden, bylo to 30+1 tt a malý měl 1398 g, doktorka mi řekla, že je krásně v normě. Tak nevím, ale 1500 g mi nepřijde zase až tak málo, aby to doktora muselo nějak znepokojovat. Já jsem dlouho pořád jenom hubla, takže když se váha zastavila z původních 98 kg na 89 kg v 17. tt, docela jsem si oddychla, protože mi hrozila hospitalizace v nemocnici. A to jsem také docela dost jedla, ale tím že jsem začala jíst pravidelně, nevíc jsem vysazovala hormonální léky po IVF, tak prostě váha stále klesala. Teď mám 97 kg, to vlastně ještě stále není váha před těhotenstvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.9.12 11:01

Diky za odpoved, ja nevim, doktor rikal ze sme podprumer a proto me odesila do porodnice od rijna na sledovani, ja pribrala jen cca 3 kila ale jeste nerodim ze..tak se nechame prekvapit..Hlavne porad doufam ze se otoci a nezustane zadeckem, to by byl asi cisar co, ikdyz to taky neni jisty, zatim me kopka porad na stejnem miste..jeste chvili mesic a kousek a bude to za mnou, porodu se bojim ale kdo ne :D Tak rodime v Bohunicich v listopadu, treba se tam s nekterou maminkou sejdeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.9.12 16:40

Ahoj holky, já mám termín porodu na 26.11., ale minulý týden mi doktor řekl, že to vidí tak na 20.11…věstečkou kouli sem u něj nikde neviděla, tak nevím, jak na to jinak přišel :) Zatím sem nabrala asi 8 kg z mých původních 50 kg, což zase tak strašný není a moc se to zhoršovat snad taky nebude…hlavně že se vejdu do svých původních kalhot bokovek a celý těhotenství přežiju jen s těhotenskýma džínama, se kterýma sem se zatím moc nezkamarádila :)
Jinak malej měl minulý týden cca 1500 g, doktor řekl, že žádnej chcípáček to nebude :lol: Dokonce už je i správně otočenej. Malej kope jako divej, asi bude po tatínkovi fotbalistovi :) Rozhodně nemá rád, když maminka sedí, to teda protestuje…zjistila sem, že je nutné ho utahat…jablečná brigáda a večerní aktivity se mu líbí :)
Kočárek už máme asi měsíc, většinu výbavičky snad taky, teď už jen postýlku, kterou máme už vybranou… Jediný co nemáme a nevím, esi vůbec někdy budeme mít, je jméno pro malýho…jaksi maminka s tatínkem se neumí rozhodnout a dohodnout :)
Já pořád vesele chodím do práce a všici se obávají chvíle, co budou dělat s moji akční povahou, až půjdu na mateřskou (myšleno do porodu)…rady typu, že si konečně přečtu nějakou knížku, mě jaksi neberou… :)
Rozhoduju se mezi porodem v Bohunicích a Boskovicích…to co mi doktor řekl o Bohunicích, tu radši šířit nebudu, páč by to slabší povahy nemusely strávit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
19.9.12 08:25

Nechodí sem někdo s místem porodu Praha Krč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
19.9.12 13:53

Ahoj holky kdy se chystáte připravit tašku do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí