Kopie Listopad 2013

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19075
27.3.13 17:16

Ahoj, jen hlásím, že kontrola dopadla dobře, jsem o týden míň těhotná, než jsem očekávala dle MS, ale srdíčko bije :srdce:

• načítám...
7251
27.3.13 17:20

Všem gratuluji ke kontrolám i :srdce:
Jména? Také vůbec netuším..při prvním těhu jsme měli jen jedno holčičí jméno a to bylo vše…prostě jsem říkala, kdyby to byl kluk, tak mu pindíka uříznu asi..a teď? Nevím, netuším..naštěstí je ještě móře času na vybírání, přebírání, hlavně aby byla miminka zdravá a všechny výsledky vždy v normě.
To je venku siberie..hrůza..není mi dobře a odmítám vylézt z pod peřiny.
Také se s červnovkama 2010 scházíme :-D tak se těším, až poznám tuhle listopadovou bandu. ;)

• načítám...
7175
27.3.13 17:21

@ReneSa Držím palečky, aby vše bylo OK :palec:

• načítám...
Mufina
27.3.13 17:24

@tutinka super, gratuluju :kytka: Zrovna jsem na tebe dneska myslela, že se neozýváš :)

• Upravit
35414
27.3.13 17:30

Na chvili si zdrimnu u serialu, a mam co docitat 8o Musela jsem vymenit svoji oblibenou Game of thrones za neco s mensim objemem krve :mrgreen: Tak ted sjizdim Little pretty liars. Nedivate se? :kytka:
Theobald a Hugo jsou nej :potlesk: :mrgreen:
@tutinka :hug:

• načítám...
Via
5078
27.3.13 17:33

@tutinka Jeee, tak to je super…moc gratuluji :palec: ;)

@fusa Mi to přijde strašně divné jméno, nevím proč :mrgreen: To ještě ten Bruno jak navrhoval před týdnem, ale Hugo to nevím teda :roll: A nebo říkal něco s Oskarem, ale to už jsem myslela že mě omyjou :mrgreen: Jsem zvědavá na ty jeho holčičí, já nemám ani tucha upřímně.

• načítám...
9126
27.3.13 17:34

JJ, chvilka spánku s mladým a 4 stránky popsané :mrgreen:
@ReneSa, držím palce, ať to dobře dopadne a hezky se šetři, na chození do práce v takovém případě fakt zapomeň
Gratuluji ke kontrolám a srdíčkům
Já mám hlubokáč Inglesinu, je to úžasný kočárek, budu ho mít i teď na listopádka, pak mám ještě golfky Peg Perego, ale nerada s nimi jezdím, ta Inglesina je teréňák, ty golfky fakt jen když jedu autobusem.
Jména jsme tu řešili, my máme pro holku Theu a hodně se mi líbí Sofie, pro kluka zatím nemáme, což budeme muset řešit, protože to 100pro bude kluk. Ale to je ještě moře času.
@tutinka, ty máš koně? Koukám na tvůj metřík. Si teď moc nezajezdíš viď?

• načítám...
9126
27.3.13 17:36

No tak kolegyně v práci má Medarda a říkají mu Medík :zed: No teď to ještě jde, jsou mu 4 roky, ale jestli mu tak budou říkat i před nápadnicemi :mrgreen: Pak se polepšili, další mají Čestmíra a Jeronýma :P

• načítám...
7175
27.3.13 17:38

@tutinka gratuluji ;)

• načítám...
7251
27.3.13 17:43
@gerose píše:
No tak kolegyně v práci má Medarda a říkají mu Medík :zed: No teď to ještě jde, jsou mu 4 roky, ale jestli mu tak budou říkat i před nápadnicemi :mrgreen: Pak se polepšili, další mají Čestmíra a Jeronýma :P

Spolužačka má také Medarda(říkají mu Méďo)+dvojče Kryštofa (tomu říkají Krďo) a o rok mladší Žofii..

• načítám...
9126
27.3.13 17:45

@sunny1981 tak Krďa mě fakt rozesmál :mrgreen: Přitom Kryštof je hezké jméno :palec:

• načítám...
3815
27.3.13 17:49

@tutinka gratuluju ke kontrole a :srdce:

• načítám...
1124
27.3.13 17:52
@Yvon-ka píše:
@ReneSa Držím palečky, aby vše bylo OK :palec:

DĚKUJU…KAŽDÝ DEN TOMU MRŇOUSKOVI ŘÍKÁM, ŽE KDYŽ UŽ K NÁM KONEČNĚ NAŠEL CESTU, TAK NEMŮŽE ODEJÍT :andel:

Příspěvek upraven 27.03.13 v 17:53

• načítám...
1126
27.3.13 17:52
@gerose píše:
No tak kolegyně v práci má Medarda a říkají mu Medík :zed: No teď to ještě jde, jsou mu 4 roky, ale jestli mu tak budou říkat i před nápadnicemi :mrgreen: Pak se polepšili, další mají Čestmíra a Jeronýma :P

To maj teda dobry jmena :mrgreen: Ja mam Ester a Zofii.
@tutinka Taky jsem na tebe dneska myslela, jestli uz nemas po kontole, tak moc gratuluju, hlavne ze je to v poradku!
@Via Bruna mam psa, to by se mi taky libilo, obcas tim vyhrozuju manzelovi :lol:
Musim rict, ze uz se taky nevejdu do kalhot, ale spis je to tim jak jsem nafoukla, mam celkem zacpu. A kdyz je mi soufl, pomuze mi kdyz se najim, takze porad jim.

• načítám...
Via
5078
27.3.13 17:58

@fusa Tak to jsme na tom stejně, šílená zácpa a jak nejím nebo teda spíš třeba nejím často tak je mi zle a jediné co pomáhá tak je jidlo ;) No jsme zvědavá na čem se nakonec shodneme, ale teda Hugo ten asi neprojde.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+