Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
musíš z kopírovat celou adresu. Klikneš na obrázek dáš vlastnosti a tam tu adresu zkopčíš.
Andrysek píše:
huráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
![]()
tady je Barunka v porodnici
HANIČKO DĚKUJUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No vidíš, že to jde. Pro dnešek už končim, manža jde něco dělat na pc, takže dobrou noc a zítra se opět ozvu.
http://www.gify.nou.cz/…bory/me5.gif
Ahoj holky,
tak kde jste?
Davča už se třetí noc budí a hodku a půl řve a řve. Spim 4-5 hodin a to mi nějak nestačí, takže jsem jak chodící mrtvola. Doufám, že ho to brzo přejde.
Jdu si udělat kafe at se trochu proberu.
Zatim ahoj.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/16.gif
Ahojky holky!!!
Mám novinku… Za tchýní nepojedeme, nějak jsem si to vydupala, tak mám radost. Jinak jsme kačce dali na noc kaši, nějakou rýžovou s jablíčkem a spinkala tak, že se v 4,45 hod probudila, nakojila jsem a vstávali jsme až v 8,20!!!! Poprvé!!!! Takže už vím jak na ní…
Andrýsku, omlouvám se i Barče, nějak jsem si nevšimla…
Knedlíky i skopový se povedlo?
Hani, půjčíš mi manžela? Jen na to pohlídání… Ráda bych měla chvilku pro sebe… ![]()
No jinak je u nás klid před bouří, čekám kdy to příjde.
Ach jo, Kačka už zas kňourá, moc dlouho nespala, tak tam letím…
Ahojky holky
Barča ted dokoukala kouzelnou školku nebo co to dávali, a koukám že začíná medúza. tak zatím taky kouká. Leží v lehátku předtelevizí a sleduje to a ocumlává plyšáka. Zatim televize zabírá. V noci taky byla hodná. No vzbudila se ve dvě na kojení. Pak ve 4 a do 5ti byla vzhůru. já mezitim klimbala a usínala. No vypadala čile, jako by už měla naspáno. Ale já stim nesouhlasila, tak měla smůlu a musela spát taky
. Přítel spinká na gauči. Usnul je utahanej z práce. Jo budu psát taky manžel. jako vy dvě. jo?
Blbne mi tu pořád připojení. Mám velmi slabej signál. Jo knedlíky dopadli dobře. Maso taky. Tak jsem měla radost. ale manželovi to moc nejelo. protože to skopové nejí
.. No jo no. aspoˇn zbylo více na mě
. Příště to už dělat nebudu. Kačko copak ty nemáš ráda svou tchýni???
Já mam na tchýni štěstí je bezva. Hani ráda bych ráno si s tebou dala po nettu http://www.gify.nou.cz/…ubory/16.gif
jenomže počítač mám ve většině případech až odpoledne. Ráno ho mám jen když je manžel na služební cestě. tak to mam préééé
zatim ahojky
Ahoj,
já taky píšu manža a ještě jsme se nevzali. Nějak jsme to nestíhali, ale letos to napravíme.
Manžu nepůjčim, páč by se unavil a nehlídal vlastní. Kato, tvůj manža si nebere malou ven?
Já mám tchýni taky v pohodě, naštěstí. Když jsem tady četla ty příběhy co některý holky psaly, tak jsem se nestačila divit, že se něco takovýho vůbec vyskytuje.
tak zatim ahoj, půjdu dělat palačinky.
http://www.gify.nou.cz/…bory/ku5.gif
Aholky
Hani s těma obrázkama mě teda dostáváš
vždy se umíš trefit. já zapomněla adresu těch obrázků. tak jen fotečky zatím umím. tak dneska jsme za:,–(ili kameny do skalky. a jak dál? skalničky skalničky. musím je někde sehnat ![]()
http://emimino.cz/…ore%E8ek.jpg
vpravo vidíte nasazeny ředkvičky a lusky. a uprostřed travička teprv začíná růst. loni natěchto místech bylo bahniště a plevel. jdu koupat malou. jo Hani kdyby zbyli palačinky tak já se hlásím. taky bych si dala. v těhotenství jsem se naučila jíst hoooooodně sladký.
tak ahojky
Ahojky holky
Tak kdepak jstééééééééééééééé? Já sem nakukuju a vy nikde? To určitě tady budete, zrovna když já tu nebudu. hm tak jindy. Mějte se fajn. přeji pěkný večer, já jdu spát. Sic mám žehlení, ale na to už dnes prdím. Jo Hani ty asi teď baštíš ty palačinky co? My jsme měli krupickejšn. mnam mnam. Pěkne s grankem a skořicí. cukrem a máslíčkem. hm. to zas budu přibírat. sotva jsem něco schodila. hm.
tak ahojky ![]()
Andrýsek
Ahoj holky,
jééé já bych chtěla taky palačinky!
No holky, tchýni mám, fakt osobnost. Jsem na ní už alergická. Všechno dělám špatně, o manžela se starám špatně, o Kačku,… Je to těžký, je to manži máma, mám ji ráda, ale … Prostě mě někdy dokáže fakt nas…t.
Začla jsem dávat Kačce příkrmy a nechtěla jíst zeleninku, tak jsem se jen optala, jak to bylo s manžou. Prý mu ji osladila a pak baštil. Mě to příjde dost blbý. Řekla jsem jí, že jí radši nechám vyhladovět a ona že jsem strašná macecha… a ať jí dávám jen to ovoce co jí chutná. Takhle to je teď poslední dobou se vším… No nic, jsem se vypovídala.
Holky a svatba? Jsem ráda, nebo spíš doufám, že já už se vdávat nebudu. To je totální stresík. U nás byla svatba o 30ti lidech, ale až teď na ní vzpomínáme z kazet, protože nějak jsme nevnímali.. Co dneska vaříte? Potřebovala bych tip…
Jdu si dát ranní kávu, Kačka mi usnula, dneska byla už od půl 6. vzhůru. Je to ranní ptáče, ale nevím po kom. Taky občas ji vezme TV jak Barču…
Zkus Hani dát Davču v noci na bříško, u nás to zafungovalo. V noci spí jen na bříšku, ve dne na zádech.
Tak a mám vařenou vodu, jdu na kafíčko,.....
Zatím pa
Ahoj holky,
tak dneska byla noc celkem v poho, vzbudil se na jídlo v 1 a 5 a vstával v 8, takže jsme se i vyspali, ale takhle spí jenom jednou za tejden.
Kato, dokud spal na zádech, tak už vydržel spát i celou noc, tohle noční strašení začalo, když se naučil otáčet. Ze spaní se otočí na bříško sám a to spí, ale když se otočí znova, tak už zůstane namáčklej v rohu a řve a tohle dělá několikrát za noc, takže dneska můžu říct, že jsme zažili fakt klidnou noc.
My nebudeme dělat žádnou větší svatbu, půjdeme akorát my a svědci.
Tak zatim ahoj jdu dát spát Davču.
http://www.gify.nou.cz/…bory/121.gif
Ahojky,
Hani, tu svatbu to ti fakt schvaluju. Jinak bych si to už ani nepředstavovala. Fakt to máte takhle super vymyšlený. Každý, kdo se má vdávat, tomu to říkám. jen na radnici, dvědkové a konec. Je míň stresu, stojí to míň peněz a oslava se dá udělat třeba jindy, nebo ani nemusí. Vždyť ve dvou chutná nejlíp (a když vám do toho bude povídat Danča… noó, tak to pak bude něco!!!!)
Spálila jsem štrůdl, tak musím dělat další, takže běžím. Asi večer když mě manžel pustí k PC, se tu stavím…
A holky, užívejte sluníčka!!!! PA pa
Ahoj holky
Tak manža přišel domu z práce tak jsem hned zapla pc. Holky mě Barča na bříšku spát nechce. teda ani ležet. když jí dám na bříško, tak je tam chvíli a pak se jí to přestává líbit. Protože má pořád zvedlou hlavičku a neumí jí položit. když jí položí tak se zaryje čumáčkem do deky. a to se jí samozřejmě nelíbí. Neznáte nějaký recept? Dneska je v Liťáku výstava. Můj dum muj hrad. a bude tam spoustu skalniček. Ale nejsou penizéééééééé. sakryš já bych jela. nechcete mě založit
až přijde mateřská tak to vrátím
![]()
No možná pojedem, to záleží na manžovi. Uvidim. Teď si dává popracovní pivko. Já mam volnou chvilku. Barča spí v kočárku na dvorku a já tu baštim nutelu. To zas pujdou kila nahoru. jsem byla ráda že jsem to schodila a zase se tu cpu čokoládou. pupek jsem měla už fakt pěknej. jako tak ve 5tým měsíci. Tak jsem si dělala před 14dny těhutestík a ukázala se jen jedna čárka. no jo no.
Jo s tou svatbou. My taky Hani chceme přesně jako vy svatbu. Zajet někam na Šumavu a tam se vzít. To jsme měli v plánu loni. Jenže Jirka mě chtěl překvapit a požádat mě až tam. Byli jsme na týden na Hracholuský přehradě. Pamatuju si to léto bylo počasí takový nějaký. nepěkný. akorát jeden týden byli vedra veliký. a tento týden jsme byli zrovna na té dovče. Od neděle do neděle. v pátek se za námi přijel podívat jeho kamarád s přítelkyní a dětma. (měli být svědci) no jenže ono ke sňatku je potřeba taky rodných listu že
. A to Jiřík nevěděl. Tak z toho nic nebylo. No Příště. zajedeme někam na tu Šumavu a tam si vezmem náhodný svědky a bude. jakýpak copak. a svatební šaty s vlečkou? to ne. prostě freee. Teda jestli to neni podmínka ty svatební šaty
Příště až někam vyrazíme tak vezmu rodné listy a náhodně je pak vytáhnu a řeknu: Nezkusíme to
Už se vidim jak máme tři děti jako Hanka a já pořád svobodná. Ale někdy to stihnem. Asi tak jako vy Hani ![]()
Kačko to máš fakt takovou tchýni??? To snad ne? Já mam tchýni jak už jsem psala v poho. I když tu naposledy byla, tak říkala že mimi se nesmí dávat do sedu nebo do stoje. Ale říkali jsme jí s manžou, že ona sama chce když jí dám ručičky, tak se přitáhne do sedu a do stoje. A ona říkala že v TV říkali že dokud dítě nesedí tak se nesmí dávat do sedu. a já jí říkám že ona Barča ale chce, a ona říká: No a kdyby chtěla skočit z okna tak jí taky necháš když chce. No co na to říct. Barča by přeci z okna skákat nechtěla. Neni magor. Jojo babičky. Ještě že se řídím vlastními instinky. Ptala jsem se na to zvedání doktora a říkal že když mimi samo chce, že to neva. tak to mam doktrorsky potvrzený a babička ať si pindá..
.. A do chodítka že se dítě taky nesmí dávat, že se mu něco kur..ví. Asi páteř nebo co prý to řikali v té televizi. jenže si pamatuju malého bráchu když byl mimi tak jsme taky měli doma chodítko a má dnes všecko v pořádku. Takže chodítko taky koupíme.
Musím jít něco dělat, protože tu sedím u pc a už jsem snědla PŮLKU té nutely… Až mě bolí břicho. Jdu asi vykoupat tu naší bílou čubičku. Už jí to slibuju třetí den. tak zatím ahojky a přeji pěkný i když velmi větrný den ![]()
Ahoj holky,
http://www.gify.nou.cz/ to je ta adresa s těma obrázkama.
Svatební šaty já taky nechci, já si na to nepotrpim. Stejně se chceme vzít až budem někde na výletě, takže půjdem v tom co budeme mít na sobě.
Chodítko máme, tak až začne sedět, budeme ho zase používat.
Davča taky nechtěl být na bříšku, to začal až když se sám otočil, do tý doby vřískal když jsem to chtěla zkusit.
Já si těhu test dělám každej měsíc, po porodu mám MS nepravidelně, tak bych nerada nějaký překvapení.
Musim jít Davča už mě volá, tak zatim ahoj.
http://www.gify.nou.cz/…ory/x102.gif