Litujete, že máte děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2927
10.6.17 21:11
@Mirka Dušínová píše:
Na základě jiného diskuzního vlákna, jsem založila tuto diskuzi. Pište klidně anonymně, zajímají mě skutečné důvody proč litujete, že máte děti. Nebo naopak, proč nelitujete, ačkoliv to máte v životě těžké a třeba jste nevybraly „ideálního otce“.

na základě„jak byste začali znova?“?? :)..Nelituji, mám úžasného syna, není nad to, když mě obejme a dá mi pusu, ale se slzou v oku občas vzpomínám, jaký to bylo, když člověk nic nemusel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
10.6.17 21:13
@Malike píše:
Lituju a nelituji..
Asi takhle. Kdyby mi někdo řekl že dítě co čekám bude autista s MR tak bych šla na potrat..Vždy jsem byla toho názoru že postižené děti když je čas je nejlépe neprivezt na svět..Ale teď ho mám..A je to moje velka láska..A nedokážu si představit být bez něj. :hug:

Zamačkávám slzu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.17 21:15

Já vlastně ani nevím zda jí miluju, někde hluboko uvnitř sebe asi jo @zudina

• Citovat
  • Upravit
10.6.17 21:19

Obcas toho v afektu v duchu horce lituju :cert: Ale alternativy - cestovani, kariera, konicky atd. - by mi nedaly nikdy to stesti a naplneni, ktere diky rodine prozivam. Takze litovat nemuzu nebo jen chvilkove, treba kdyz dam dite do postele v 8 a ono mi tady jeste ted pobiha a ja ho zahanim zpet :cert: :D

Příspěvek upraven 10.06.17 v 21:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
10.6.17 21:19
@zudina píše:
Ja jsem tehotna a nedokazu se radovat a tesit se. Jen brecim. K diteti nic necitim. Tak nevim jak to bude :,(

hádám že jsi stále v prvním trimestru? já to tak taky měla, bylo to o nervy, ale pak se to změnilo a mám nejúžasnějšého kluka na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
10.6.17 21:20
@Danulinka16 píše:
hádám že jsi stále v prvním trimestru? já to tak taky měla, bylo to o nervy, ale pak se to změnilo a mám nejúžasnějšého kluka na světě.

Ne jsem ve 29 tydnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Nelituji, ze mam decka. V nicem mi neprekazi, neomezuji, co chci jdu si za tim i s nima.
Momentalne se jim snazim ukazat, ze i kdyz si clovek blbe zvoli v puberte stredni skolu, nic neni ztraceno, kdyz vynalozi usili, jde porad jeste zmenit smer a ze se da studovat i pri deckach a relativne starsi, pri praci a beznych starostech. Ted pri zkouskovem mi byla moje nejstarsi 8,5r. opora. Ona mi pomohla pri uceni. Ze mi cetla ty materialy, ktere jsem se potrebovala ucit a tim, ze jsem ji poslouchala, obcas opravila a nebo ji vysvetlovala co mi cte, kdyz se otala, co to znamena. Tim jsem si to zafixovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631

Nelituju a nikdy jsem nelitovala. I když jsem z nich každý večer tak hrozně utahaná a jsem ráda, že je konečně klid :mrgreen: Mám dva zdravé kluky a neměnila bych za nic na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
10.6.17 21:21
@Mirka Dušínová píše:
@LAlezane Aha, takže je free cool a in v naší společnosti a době přivést na svět dvě až tři děcka a pak netu informovat široké okolí, že to byla chyba…a aby bylo jasno nemám nic proti lidem, co se rozhodnou děti nemít nebo mít jenom jedno

Proč teda zakládáš diskuzi "Litujete, že máte děti ", když takovým lidem nemůžeš přijít na jméno? Aby ses tady do nich mohla obouvat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
10.6.17 21:21
@Mirka Dušínová píše: Čti dál, píšu, že nemám nic proti lidem co se rozhodnou nemít dítě…mám něco proti lidem, co toho litují..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
10.6.17 21:24
@Tarjei píše:
@zudina ja se do nejstarsiho syna zamilovala 12 hodin po porodu. Uz je to 12 let a porad si pamatuju ten raus. Podivala jsem se na nej jak lezi v postylce a uplne me to polilo. Neboj se, bude to dobre :kytka:

to já naštěstí byla upozorněna od kolegyně, že to nemusí přijít hned a tak jsem se ani netrápila, když to přišlo po pár dnech…jednou jsem tak přišla do ložnice a viděla ho tam, jak tam leží a najednou to bylo a já si v hlavě řekla, já tě tak miluju :) úplně automaticky a opravdově to přišlo, žádný nucení od prvního okamžiku…Možná kdybych nerodila s. c. bylo by to trochu jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.6.17 21:26

Naopak, kdybych vedela jako to je, tak zacnu daleko dřív a poridim si o jedno ditko vice… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2927
10.6.17 21:26
@zudina píše:
Ne jsem ve 29 tydnu :(

i přesto si myslím, že to po porodu přijde :)viz muj další příspěvek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.17 21:29

Nelituji že mám děti, málem zustaly ze dne na den samy jen tatínkem, věřím v to že kvuli nim jsem ještě tady na to světě.
Jak ja jsem štastná že s nimi mužu být i když někdy opravdu zlobí.

Ale slyšela jsem osobně „Kdybych věděla že se rozvedu tak děti nikdy nechci“ a to je tak smutné děti za nic nemužou.

• Citovat
  • Upravit
12330
10.6.17 21:31

Jo lituji, vždy tak tři vteřiny ráno, když mě nenechají spát a musím vstávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová