Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jana525 píše:
V pohodeja nejsem zakladatelka, aby mi zalezelo, co si o mne mysli ostatni.
Zrejme se te moje prispevky nejak primo osobne dotykaji.:
Ty se z těch předsudků prostě nevyhrabeš… ![]()
@Anonymní píše:
A k té tvé odpovědi ještě jen tak přemýšlím.. víš kolik matek s jedním dítětem po něm někdy zařve? To aby brala antidepresiva s takovou polovina rodičů. Už mi přijde, že to lidi berou, jako standard, cpát se práškama
Tak jasně, občas zvýší hlas asi kde kdo… ale pokud je to dlouhodobé a časté tak je to věc jiná.
Pochopitelně jsem nemyslela vyjímečnou situaci, ale prostě zvýšenou frekvenci takového chování…
každopádně - tak to není, jsi psala. Takže - cajk ![]()
@Anonymní píše:
Já tu jak vidíš z úvodního příspěvku neřešila naše děcka, ani jsem to sem neměla v plánu napsat, nepotřebuju se chlubit emiminu kolik máme dětí a nechat se poplácat po zádech. Mně se jednalo o to jak odpálkovat některé ty komentáře a lidi co ti vnucují, že vědí určitě líp, jak ty se cítíš ve svém životě. Jen mě to otravuje, tyhle poznámky a nevím nikdy co na to mám říkat. Že se tu řeší náš byt a že je tu vůbec info o počtu dětí byla reakce až na otázky v diskuzi, tak zase je nemůžu ignorovat, když je to diskuze a chci o tom tématu pokecat a poradit, že jo.
Jak je odpálkovat?
Jéééje, tak to by byla voda na můj mlýn ![]()
„Psychiatra? Tak tam nemůžu, Eva mi to zakázala. Víte, Eva je v mé hlavě a já ji musím poslouchat.“
![]()
„Antidepresiva? Joo, o tom jsem přemýšlela, děti prý po tom dobře spí, tak myslíte, že bych jim mohla dávat jeden prášek na noc? Skvělej nápad, děkuju, naschlééééé!“
![]()
Z nějakého důvody tyto „kritiky“ něčím do svého prostoru přitahujete. Je možné, že vás to má naučit, abyste si hleděla sebe samotné a své rodiny a měla je na háku. Všechno je výuka k něčemu a náhody neexistzjí. Každé setkání s někým k něčemu je. Pokud jsi spokojená tak, jak žijete v rodině a jak ty žiješ, pak si prostě jen uvědom, že je třeba se nad takové lidi povznést. Dokud to nedokážeš, pak se budou objevovat stále.