Litují mě, strašně mi to vadí!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
20.8.20 20:29
@Bubla Bůčková píše:
Tak jak odpalkovat? Něco jako když se tehuli sáhne na bříško a ona vítězoslavně hrábne druhému do rozkroku a je na sebe pyšná, jak je dobrá? :roll: tak ok, můžeš zkusit následující věty. Co je vám do toho? Nebuďte drzá! Závidíte co? Já vím, dneska jsou matky neschopný a hroutí se z jednoho, já všechno zvládám a ještě spím 10 hodin denně. Jak to myslíte, vy asi patříte mezi ty neschopný matky, co nezvládnou ani jedno, že? No mně je líto vás, že nemáte chlapečka. Já nepotřebuju ad, ale vy si skočte pro prášky na hubnutí. Tak od vás to sedí! Já bych zas byla na mrtvici z tohohle vašeho smradlavýho psa.
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Janli
20.8.20 22:37
@Jana525 píše:
V pohode :kytka: ja nejsem zakladatelka, aby mi zalezelo, co si o mne mysli ostatni.
Zrejme se te moje prispevky nejak primo osobne dotykaji.:

Ty se z těch předsudků prostě nevyhrabeš… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27281
21.8.20 08:49
@Anonymní píše:
A k té tvé odpovědi ještě jen tak přemýšlím.. víš kolik matek s jedním dítětem po něm někdy zařve? To aby brala antidepresiva s takovou polovina rodičů. Už mi přijde, že to lidi berou, jako standard, cpát se práškama 8o

Tak jasně, občas zvýší hlas asi kde kdo… ale pokud je to dlouhodobé a časté tak je to věc jiná.
Pochopitelně jsem nemyslela vyjímečnou situaci, ale prostě zvýšenou frekvenci takového chování…

každopádně - tak to není, jsi psala. Takže - cajk  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
21.8.20 08:56
@Anonymní píše:
Já tu jak vidíš z úvodního příspěvku neřešila naše děcka, ani jsem to sem neměla v plánu napsat, nepotřebuju se chlubit emiminu kolik máme dětí a nechat se poplácat po zádech. Mně se jednalo o to jak odpálkovat některé ty komentáře a lidi co ti vnucují, že vědí určitě líp, jak ty se cítíš ve svém životě. Jen mě to otravuje, tyhle poznámky a nevím nikdy co na to mám říkat. Že se tu řeší náš byt a že je tu vůbec info o počtu dětí byla reakce až na otázky v diskuzi, tak zase je nemůžu ignorovat, když je to diskuze a chci o tom tématu pokecat a poradit, že jo.

Jak je odpálkovat? :mrgreen: Jéééje, tak to by byla voda na můj mlýn :mrgreen:

„Psychiatra? Tak tam nemůžu, Eva mi to zakázala. Víte, Eva je v mé hlavě a já ji musím poslouchat.“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

„Antidepresiva? Joo, o tom jsem přemýšlela, děti prý po tom dobře spí, tak myslíte, že bych jim mohla dávat jeden prášek na noc? Skvělej nápad, děkuju, naschlééééé!“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
21.8.20 10:22

Z nějakého důvody tyto „kritiky“ něčím do svého prostoru přitahujete. Je možné, že vás to má naučit, abyste si hleděla sebe samotné a své rodiny a měla je na háku. Všechno je výuka k něčemu a náhody neexistzjí. Každé setkání s někým k něčemu je. Pokud jsi spokojená tak, jak žijete v rodině a jak ty žiješ, pak si prostě jen uvědom, že je třeba se nad takové lidi povznést. Dokud to nedokážeš, pak se budou objevovat stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová