Lituju, že jsem šla do vztahu s manželem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2246
28.6.26 18:23
@Zvedava1 píše: Více

To by nebyla první. ;)

Já neříkám, že to tak reálně je, říkám že NEVÍME.  :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.6.26 18:24
@KKubula píše: Více

Tak její práce je logicky starat se o dítě a domácnost, když je na RD. Navíc sama píše, že manžel se doma podílí na veškerých pracích, vaří, nakupuje. K tomu všemu ještě živí celou rodinu, co by měl dělat víc? Darovat orgány?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
28.6.26 18:25

@KKubula máš pravdu, ale ono to co psala…viz že ji vadí že manžel vychází s rodinou ex, to taky nevypovídá o ničem dobrém. Nevzala si, nepopsaný list papíru a musela počítat s tim že nikdy nebude jen její a jejich děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2246
@DivícíSeŽena píše: Více

Vždyť to píšu pořád dokolečka, že spekuluju, akorát že opačným směrem, než ostatní. zároveň píšu pořád dokolečka že nevíme, což mám pocit, že jsem asi jediná, komu to dochází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085

@DivícíSeŽena nebavit se s bratrem ex :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.6.26 18:26

Psala, že manžel doufá, že až se vrátí do práce, zlepší se její psychický stav. Jj, ona fakt živí celou domácnost, platí hypo a nejspíš i alimenty na jeho děti, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085

@KKubula nikdy nikdo neví. Bohužel. Tady je to jen o pocitu a dojmu v každé diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2246
@Hanča1234 píše: Více

To platí i pro něj, ne? Taky asi nemohl čekat, že její dítě bude ve všem dokonalé a vždycky odnese tašku a všechno mu ve škole půjde a vždycky udělá všechno co si myslíš že by udělat měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2246
28.6.26 18:28

Tak ještě jednou. NEVÍME. Mohla vyhrát ve sportce, mohla mít dědictví, které vrazila do rodiny, může mít podnikání které slušně vydělává, tohle nějak pořád opomíjíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
28.6.26 18:29

@KKubula ano, platí to u obou. Ani jeden neměl jít do takového vztahu. Ne, každý na to prostě má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2246
28.6.26 18:32

Například by mohl komunikovat o tom jak to bude fungovat s jeho dětmi, jestli budou nebo nebudou mít nějaké povinnosti, jestli se mají zeptat, co si můžou vzít, nebo na ostatní nemusí brát ohled. S manželkou se dohodnout, jak to bude, a pak to dodržovat.

Jinak já jsem naši rodinu živila pět let, během kterých byl manžel na rodičáku, a fakt nečekám, že mě někdo za to někdo bude stavět na piedestal. Oceňovala jsem, že se manzel o děti postará, uvaří, uklidí. V životě bych si nedovolila přemýšlet ve smyslu já vás tady všichni živim tak koukejte vyšlapovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
28.6.26 18:32

Aby se ti v tom horku neudělalo zle, jak tlučeš hlavou o zeď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
28.6.26 18:34

Já se nechci úplně zastávat zakladatelky, jelikož její přístup k vyženěným dětem se mi taky nelíbí…

Ale rozhodně jsem jako dítě věděla, že nemůžu sníst všechno, co najdu, a že lednička tu není jen pro mě.

Pokud bych v mrazáku objevila nanuky, šla bych se zeptat, kolik jich můžu sníst.

A to jsem jedináček🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2246
28.6.26 18:35
@Zvedava1 píše: Více

Zkus řešit podstatu věci, mojí hlavu řešit nemusíš. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
28.6.26 18:35

@KKubula njn, a ty děti můžou za vše a její dítě je zlaté. Celkem ohraná písnička u nevlastních matek.
Mimochodem, taky mám nevlastní děti a vím že chtit musí všichni a nejen ona. Pokud to nejde a neumí se domluvit tak zbývá jen rozvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí