Lituju, že jsem šla do vztahu s manželem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8737
28.6.26 10:29
@Anonymní píše: Více

A jak se chováš TY k jeho DĚTEM? :think: ty jeho děti obejmeš, pochválíš? Myslíš nejdřív na ně než na svého syna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3851
28.6.26 10:38
@PaníBovaryová píše: Více

Dost možná ji to nevědomě se.re. Ale to pláče na úplně špatném hrobě, a stejně se chová jak milka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8788
28.6.26 10:42

Logicky bude mit svoje děti vzdycky radši.. a buď ráda, že on se nechová k tvému synovi jako ty k jeho dětem..Vzhledem k tomu, ze jsi na mateřské a tvůj povedený ex neplatí, tak tvého syna živí…a ty jeho dětem závidíš i blbej nanuk…
Všímáš si drobností jak se manžel chová k synovi, ale radši by sis mela všímat toho jak děsně nevděčná a závistivá jsi…tohle už neni o tom, že tě něco jen mrzí..
Dej mu přečíst tuhle diskuzi a budeš mit skutečný problem…ne jako tenhle, který je dle mě mimochodem jen v tvé hlavě…
S tvojí rodinou máš špatné vztahy, jeho rodina tě nepřijala…to už dost vypovídá samo o sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6941
28.6.26 10:48
@WhiteCrow píše: Více

Tak ona je celkově v zádeli. Otec jejího dítěte nefunguje, vlastní rodina velký špatný. Nová rodina ji nepřijala, tu svoji zase nepřijala ona. Jeden velkej prů_ser. Cesta ven je jediná, uznat, že je porouchaná nejspíš ona sama a makat na sobě. Mj. ta rodina manžela ji třeba nemusí, protože vidí její vztah k dětem od syna. To se prostě vycítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
28.6.26 10:49
@Gerbera001 píše: Více

Jejich chování se zlepšit nemusí, nebo ještě dlooouho ne. Puberta je pro rodiče kur.evs.ky těžká, a pro nevlastní si myslím tuplem. Proto mi přijde dobrý dát si odstup, dělat minimum, ale chovat se k nim neutrálně a nechat manžela, ať je řeší on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6941
28.6.26 10:55
@KKubula píše: Více

Jasně, to víš, že jo. Ale jejího pancharta má vnímat jako vlastního a starat se tak, aby hošík nepocítil, že mu chybí otec. Dobrá logika. Tohle fakt fungovat nebude. Za chvíli chlap prozře a pošle ji tam, kam slunce nesvítí. Chová se totiž jak raději „ píp“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
28.6.26 10:57

No a v tom pripade se musi obrnit a neresit je, kazdopadne to zlepsi jeji vztah s partnerem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.6.26 10:58

Bohužel typický příklad patchwork family je mi to líto ale poradit neumím řešení to podle mě nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
28.6.26 11:02
@Lojzísek píše: Více

Ona nemá pancharta, má syna. Kterému on nastavuje nějaké hranice. A ona může nastavit hranice tomu, co bude nebo nebude dělat pro jeho děti. A myslím, že se tím sníží její frustrace z toho, kolik dává nebo má pocit, že by měla dávat, a co se jí vrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3851
28.6.26 11:15

Profitovat z manžela, který dotuje jejího syna a chová se k němu hezky, a jeho dětem na oplátku nedopřát ani nanuky, to by se jí líbilo :lol: Podle mě se jí toho vrací až neúměrně moc vůči tomu, kolik ona sama ze sebe dává. Taková typická macecha a černá díra na peníze a energii manžela v jednom. Sama musíš uznat, že tohle její nastavení je úplně mimo :)

Příspěvek upraven 28.06.26 v 11:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.26 11:16
@Tamburello píše: Více

Ne, to není typický příklad. Táta měl z prvního manželství 2 deti, holky. Já mam narozeniny 15.6., jedna z jeho dcer 16.6. Moje mamka vždycky pekla 2 dorty, nikdy ji neodbyla a tím, že její narozeniny se odbudou mým dortem. Kdyz k nam přišly, vařila, co měly rády, nikdy by nedala nanuk jen mi a pod. Jejich matka to dávala mamce ze začátku sežrat, přestože se ona rozvedla s ním, a naši se poznali az par let po rozvodu. Jezdili jsme všichni na výlety, a dovolené, ale byl mezi námi velký věkový rozdíl, takze v pubertě uz je to nebavilo. Ale jinak jsme se vídali velmi často. Vod :,( ily k nám i své partnery a pod.

• Citovat
  • Upravit
6941
28.6.26 11:17

Jenže tohle prostě nebude fungovat. Ona chce pro své dítě 100% fungujícího otce. Její manžel ho nejspíš supluje vcelku obstojně. To, co píše, jsou drobnosti, sama to tak nazývá. Navíc jejího syna živí. Za této konstelace přece nejde, aby si ona jeho dětí všímala minimálně, vše nechávala na něm a měla neutrální postoj, když po něm vyžaduje vřelost, lásku a výživu ke svému dítěti. A řešit i žvanec, je prostě ubohost, v tomto nastavení snad i drzost. Jestli se sebou nebude urychleně něco dělat, manžel to pochopí. Dost možná, že jeho rodina už to vnímá dávno. A pak ji do té zádele skutečně kopne. Ona na tenhle model nebyla nastavená, nechtěla ho… a takhle to dopadlo. Problémem v téhle rodině je hlavně ona, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
28.6.26 11:40

@Černá Madonna ale vždyť jeho ex má už mimino s novým partnerem…to nechápu. Tam snad je ohrožení nula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
28.6.26 12:15

Jako jo…jsou takoví mezi námi, chlapů asi spíš než ženských…ale je jich menšina. A že znáš ženskou, která preferuje cízí nad vlastníma, a dávat ji tu jako příklad dobré praxe..to je úplně úchylné, přeci. Já ti na jednu stranu rozumím, on je opravdu rozdíl, když to dítě tráví v té domácnosti se strejdou téměř všechen čas, protože otce defacto nemá, nebo když je s tetou 2 víkendy v měsíci. Fakt jsem o tom přemýšlela, jestli bych dokázala ten vztah k manželovu dítěti mít jiný, kdyby tu byl častěji, a dospěla jsem k závěru, že pro mě sobecky by bylo i lepší, kdyby byl sirota a ta matka tam vůbec už nefigurovala, než střídavka, kde bych už sice jako náhradní matka musela víc fungovat, ale zároveň bych byla pořád jen teta. Každopádně své bio dítě bych stejně preferovala, noo.. Pokud nedokážeš ta jeho děcka vydýchat, je lepší než něco předstírat směrem k nim, tak se spíš opravdu smířit s tím, že tvůj syn prostě opravdového tátu mít nebude, ale aspoň bude mít nějaký mužský vzor v tvém manželovi… Některá děcka nemají ani to, zůstanou třeba jen s osamělou matkou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.26 12:15
@Lojzísek píše: Více

Jestli tohle nastavení nechtěla, tak si neměla nabrnknou chlapa s dětmi, a jeste si ho pojistit spolecným dítětem. Stejně je ten dvojí metr zajímavý. On by se měl ideálně přeskočit, a být jen s jejím synem a společnou dcerou. A největší radost by jí udělalo, kdyby se s dětmi z prvního manželství přestal stýkat úplně. A ona si myslí, že je v poradku, ze ona by jeho dětem nedala ani sklenici vody, aby náhodou neubylo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky