Lituju, že jsem šla do vztahu s manželem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16413
28.6.26 14:24
@Venetia píše: Více

Splnila. Jenomže ona si přála, aby její děti vyrůstaly v úplné rodině a zejména, aby její syn měl konečně milujícího tátu, kterého neměl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77730
28.6.26 14:27
@Černá Madonna píše: Více

no jenže když se její sen splnil, tak tam jaksi přebývají ty dvě jeho děti, které ona nesnáší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.26 14:30
@Anonymní píše: Více

A jak lze chápat tento příspěvek? Jak ho má nový otec přijmout? Všechno platit, aby biologický nemusel? To je snad i ve tvém zájmu donutit otce, aby platil? : :nevim:
Tak můj syn na ně žárlí, z více důvodu, daří se jim líp ve škole, mají víc kamarádů, kroužky (manžel je na to hrdý a účastní se toho, chlubí se, syn u ničeho moc nevydrží no, to je pravda..) taky mají víc věcí, různé blbosti (to jim kupuje primárně jejich matka) no a samozřejmě největší bolest je že mají manžela jako tátu a že když se dětem věnuje stejně, němu synovi i víc.. tak syn cítí že je to jiné. I jeho bio otec s ním dřív řešil, jak ho manžel přijal, jestli ho má jako vlastního.. Říkal, že kdyby si on našel, ženskou s dítětem, tak ho prostě přijme, a hotovo, nebo jde od toho… To řešil a i další věci (kolik manžel vydělává, jaké máme výdaje, protože nechce platit alimenty) Ale myslím že zrovna v téhle věci pravdu měl, že měl manžel syna přijmout.. Když on jako bio otec nefunguje (kdyby fungoval, tak je to zas jiné)

• Citovat
  • Upravit
16413
28.6.26 14:32
@stinga píše: Více

No právě. Bohužel no…
Měla nejdřív přemýšlet, s jakým chlapem si ten svůj sen zrealizovat, když má ráda jen sama sebe a své dítě. Plus teda ještě možná i toho manžela. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107193
28.6.26 14:33
@Veveří píše: Více

A stejně do toho ti chlapi porad lezou v domnění, ze se jim někdo bude starat o dericky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
28.6.26 14:43
@KKubula píše: Více

To by napsala měli jsme 20 nanuků, a všechno snědly jeho děti. A nechali nic pro mě a pro syna. Ale ona napsala, snědla nanuky, které jsem měla pro syna a pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
28.6.26 14:45
@KKubula píše: Více

Otec jejího syna neplatí alimenty, a ona s tím nic nedělá, az teď psala, ze si tedy vezme právníka. Ale jistě, ona živí z rodičáku celou rodinu včetně dětí manzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77730
28.6.26 15:03
@Anonymní píše: Více

toto lze chápat jako troll - protože tak nesmyslné uvažování snad nikdo příčetný mít nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107193
28.6.26 15:11
@stinga píše: Více

Přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107193
28.6.26 15:14
@Velryba černá píše: Více

Tak to už by musel být ten chlap solidní blázen, aby se tréma detma šel ještě do dalšího vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107193
28.6.26 15:15
@Černá Madonna píše: Více

Tak to má teda blbý, přílišna naivita se nevyplácí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
28.6.26 15:27

Manžel určitě :mrgreen:.
Pokud jdu do vztahu, kde má partner dítě, musím být vnitřně srovnaná i s možností, že jeho dítě nebo děti mohou vlivem nastalých okolností skončit u nás. Ať už proto, že budou chtít trávit více času se svým rodičem, nebo se o něj ten druhý rodič nebude schopný postarat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107193
28.6.26 15:34
@DivícíSeŽena píše: Více

Jenze málokdo je takto uvedomely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
28.6.26 15:36

To není otázka uvědomělosti, ale tak nějak zdravé nastavení. Děti k rodiči patří a do jistého věku jsou jeho nedílnou součástí. Život a jeho okolnosti se stále mění a je třeba být schopný na ně pružně reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16413
28.6.26 15:38

No ona se naivita nevyplácí celkově…
Ještě navíc, když jdeš vědomě do vztahu a manželství s chlapem, který má děti.
Jak jsem tady už psala, musela počítat úplně se vším.
Přijde mi, jako kdyby měla snad šestnáct. :nevim: Dospělá ženská a není schopna přemýšlet trochu dopředu nebo „za roh”, jak se tak říká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí