Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
No my meli pauzu dva mesice.
A zkusila jsem s ni nejake cviceni, co jsme delali v prosinci a neslo ji a ted bez problemu.
Takze je uplne jedno zda cvicime nebo ne, vysledek je evidentne stejny, ne-li lepsi
U nas je to taky stejny, ale s pauzou určitě ne lepší. Přitom u starší to pomáhalo - a tam najednou vždycky něco šlo - nevím, jestli by to naskočilo bez trénování. Možná že jo. Ale K prý bez trénování nenaskoči. ![]()
Mám chuť se na to vykašlat. Asi jsem málo trpělivá. Co mám jako dělat? Nikdo s ním cvičit nebude, jen já. A já si myslím, že se mnou je to marné. Asi by potřeboval pravidelně nějakého odborníka. Zkoušel jste to někdo tak, že byste chodili třeba každý týden k logopedii? Je šance, že by to bylo lepší? Asi bych potřebovala, aby to s ním někdo zkoušel cvičit. Ale zrovna u těch dvou, co jsem u nich už byla, mi přijde, že by to moc neslo. Moje dítě baví být celý den venku a doma je to otrava. I v zimě. No a jelikož je venku teď fakt teplo a bude i dlouho světlo, tak pak už to nemá smysl. Proč zrovna mym dětem to nejde? Je chyba ve mně?
A vy jinak na logopedii nechodite kazdy tyden? My ano a k tomu cviceni doma. Proto jsem dala nedavno tu pauzu dva mesice… dneska jsme necvicili, byli jsme venku cely den. Zitra uvidim, o vikendu vetsinou vynechavame, v tydnu ne. Ted ma to cviceni na ščž a to ji i bavi, tak to jde v klidu. Ďťň je horsi. V utery jdeme k jine logopedce, nase je nemocna, tak uvidime, co povi.
No my meli pauzu dva mesice.
A zkusila jsem s ni nejake cviceni, co jsme delali v prosinci a neslo ji a ted bez problemu.
Takze je uplne jedno zda cvicime nebo ne, vysledek je evidentne stejny, ne-li lepsi