Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Hezký večer(prosím o zachování anonymity, děkuji),už delší dobu si píši s jedním chlapem, rozumíme si, byli jsme i domluveni, že půjdeme na začátku srpna někam na kafe, až se nám to bude časově oběma hodit. Každou neděli jsme si vždy delší dobu volali. Dost jsme se ale v pátek poštěkali kvůli prkotině, (ležela jsem od čtvrtka v posteli s horečkama, tak mi stačilo málo k nas..
) konflikt jsem vyvolala já (už v minulosti jsme se takto poštěkali a přes dva měsíce se nebavili, něž jsem přilezla s omluvou). Měl v něčem pravdu a já to nechtěla přiznat
, dokud jsem si to neověřila, že doopravdy píše pravdu. Poté jsem byla ještě celou sobotu naštvaná (sama na sebe, ale zároveň i na něj
) a nastalo mezi námi ticho. Dost mě to mrzelo a žralo, tak jsem se mu v neděli omluvila, že mě to mrzí, jak jsem se zachovala. On jen mrzutě odpověděl, že je zvyklej a já jednala podle toho, jak jsem uznala za vhodné a že byl dost naivní a blbej.
.
Od té doby jsme si nenapsali, ani nezavolali. Dost mě to mrzí, jsem na sebe naštvaná, že jsem (asi) přišla o tak fajn chlapa
Myslíte, že bych se měla ještě nějak omluvit, nebo to nechat, ať to nějak vyšumí? Co napsat, zavolat, nebo jak dál jednat? Případně počítat s tím, že už to asi neslepím? Je to prkotina, ale oba jsme trvdohlavci a on s prosíkem nepřileze (sice ho to mrzí, ale ne). Taková jsem já, co přileze. Nejradši bych si nafackovala
Dobře ti tak, nemáš štěkat na lidi.
Proč jste se ještě neviděli? A hádat se s někým, koho jsi ještě neviděla, je dost divné. Nepiš mu, omluvila ses, musí se mu to rozležet v hlavě a ozve se sám. Ty jo, ale vy si voláte a píšete už dost dlouho, když jste už byli i dva měsíce bez kontaktu? Proč se nevídáte? Divné ![]()
A nepohádali jste se minule taky zrovna před plánovanou schůzkou?
Že by první mráčky na virtuálním nebi virtuálního ráje?
Zakladatelko, zavři noťas, vypni telefon a vrhni se do víru reálného života. Třeba tě překvapí kouzlo rozhovoru naživo ![]()
Tobě je 15 a on je ženatý?
Měsíční vypisování s tím, že se „jednou“ uvidíme, do toho se hádat o prkotinach, nechávat se vydusit a čekat kdo za kým přileze? Prosím tě, hoď se do klidu a najdi si někoho perspektivního. ![]()
@karkarka píše:
A nepohádali jste se minule taky zrovna před plánovanou schůzkou?
Taky jsem si na tu diskuzi vzpomněla…
Tak za A je fakt divný si tak dlouho psát a nevidět se a za B, tomu chlapovi se není čemu divit, už podruhé jsi vyvolala konflikt kvůli hlouposti, takovou holku nikdo nechce.
@Sandokanec aha, tak tak jsem to nepochopila
to je pak něco jiného a na jeho místě bych byla taky naštvaná ![]()