Má chyba, konflikt kvůli hlouposti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1132
28.7.20 22:28
@Anonymní píše:
Hezký večer :mavam: (prosím o zachování anonymity, děkuji),už delší dobu si píši s jedním chlapem, rozumíme si, byli jsme i domluveni, že půjdeme na začátku srpna někam na kafe, až se nám to bude časově oběma hodit. Každou neděli jsme si vždy delší dobu volali. Dost jsme se ale v pátek poštěkali kvůli prkotině, (ležela jsem od čtvrtka v posteli s horečkama, tak mi stačilo málo k nas.. :zed: ) konflikt jsem vyvolala já (už v minulosti jsme se takto poštěkali a přes dva měsíce se nebavili, něž jsem přilezla s omluvou). Měl v něčem pravdu a já to nechtěla přiznat :zed:, dokud jsem si to neověřila, že doopravdy píše pravdu. Poté jsem byla ještě celou sobotu naštvaná (sama na sebe, ale zároveň i na něj :zed: ) a nastalo mezi námi ticho. Dost mě to mrzelo a žralo, tak jsem se mu v neděli omluvila, že mě to mrzí, jak jsem se zachovala. On jen mrzutě odpověděl, že je zvyklej a já jednala podle toho, jak jsem uznala za vhodné a že byl dost naivní a blbej. :roll:.
Od té doby jsme si nenapsali, ani nezavolali. Dost mě to mrzí, jsem na sebe naštvaná, že jsem (asi) přišla o tak fajn chlapa :,(
Myslíte, že bych se měla ještě nějak omluvit, nebo to nechat, ať to nějak vyšumí? Co napsat, zavolat, nebo jak dál jednat? Případně počítat s tím, že už to asi neslepím? Je to prkotina, ale oba jsme trvdohlavci a on s prosíkem nepřileze (sice ho to mrzí, ale ne). Taková jsem já, co přileze. Nejradši bych si nafackovala :zed:

Dobře ti tak, nemáš štěkat na lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
28.7.20 22:39

Proč jste se ještě neviděli? A hádat se s někým, koho jsi ještě neviděla, je dost divné. Nepiš mu, omluvila ses, musí se mu to rozležet v hlavě a ozve se sám. Ty jo, ale vy si voláte a píšete už dost dlouho, když jste už byli i dva měsíce bez kontaktu? Proč se nevídáte? Divné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
29.7.20 06:42

A nepohádali jste se minule taky zrovna před plánovanou schůzkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
29.7.20 07:29

Že by první mráčky na virtuálním nebi virtuálního ráje? :jazyk: Zakladatelko, zavři noťas, vypni telefon a vrhni se do víru reálného života. Třeba tě překvapí kouzlo rozhovoru naživo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
29.7.20 08:02

Tobě je 15 a on je ženatý? :think: Měsíční vypisování s tím, že se „jednou“ uvidíme, do toho se hádat o prkotinach, nechávat se vydusit a čekat kdo za kým přileze? Prosím tě, hoď se do klidu a najdi si někoho perspektivního. :*

• Citovat
  • Upravit
Mišu G
29.7.20 08:10
@karkarka píše:
A nepohádali jste se minule taky zrovna před plánovanou schůzkou?

Taky jsem si na tu diskuzi vzpomněla…

• Citovat
  • Upravit
Mišu G
29.7.20 08:15

Tak za A je fakt divný si tak dlouho psát a nevidět se a za B, tomu chlapovi se není čemu divit, už podruhé jsi vyvolala konflikt kvůli hlouposti, takovou holku nikdo nechce.

• Citovat
  • Upravit
407
29.7.20 09:56

@Sandokanec aha, tak tak jsem to nepochopila :D to je pak něco jiného a na jeho místě bych byla taky naštvaná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí