Má zpověď - společné bydlení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
13.3.16 15:38

@Adalinde udelej si malou chvilku a precti si tuhle diskuzi (jen 8 stran zatim). Dokazes si snadneji odpustit :hug:
 https://www.emimino.cz/…elat-249034/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9167
13.3.16 16:38
@Adalinde píše:
To mi právě vadí, že čekají, že si teď dobrovolně svážu ruce. A i kdybych to udělala, tak stejně za chvíli vymyslí něco jiného. Nevěřím, že by pak byl klid.
Třeba akce pračka. Mám ve sklepě pračku i sušičku, vždycky jsem babičce vyprala, co bylo potřeba. Ale najednou jim začalo vadit, že si o vyprání musí říkat, tak si koupili vlastní, takže teď mám ve sklepě dvě vedle sebe :mrgreen:

hm, je to z matčiné strany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.3.16 22:27
@AniNevim píše:
@Adalinde udelej si malou chvilku a precti si tuhle diskuzi (jen 8 stran zatim). Dokazes si snadneji odpustit :hug:
https://www.emimino.cz/…elat-249034/

Díky, diskuzi jsem si přečetla. Ano, poznávám se v tom, aspoň člověk ví, že v tom není sám, že ;). Ono to mezi mnou a mamkou nebylo zrovna růžové ani před tím, než začala pít. Poslouchala jsem, jak jí připomínám otce. Taky dost střídala partnery, zpětně vidím, že za moc nestáli, asi jí dítě bylo na překážku v lovu. :roll: matně si vzpomínám, že jednou s nějakým zmizela na pár dní a když se vrátila, tak jí děda vrazil hned ve dveřích pořádnou facku.
To už je za mnou, i to její pití bych hodila za hlavu, ale, že se mi pořád snaží škodit, to jí neodpustím. Jinak se mi daří dobře, mám fajn manžela, zajímavou práci, hodně jsme se nacestovali, mám dceru, kterou miluju…
Snažila jsem se život si zařídit přesně naopak. Je to asi extrém, ale dokonce jsem za celý život měla sex jen s manželem (ne, nejsem frigidní ;) ).
Myslím, že z její strany je to závist a žárlivost. Ale já přece nemůžu za to, že si podělala život!
Celý ty dlouhý roky, co mamka pila, tak se to omlouvalo, zamlouvalo a kamuflovalo. Proto mě teď tak mrzí, že teď obě dvě lítají po obci, po doktorce a po právníkách a všude si stěžují :zed:
Podle mamky vedu naprosto luxusní život, který si nezasloužím, celý dny se válím a jednou špatně dopadnu, což si naprosto zasloužím za to, jak hnusně se k ní a k babičce chovám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.3.16 22:31
@pannda píše:
hm, je to z matčiné strany

A to je spíš taková úsměvná historka. Jako třeba akce požární hlásič. Manžel ho koupil a dal jim ho do kuchyně. Mamka ho po čase vyhodila, neřekla proč. Od známé z ulice jsem se dozvěděla, že to považovala za odposlouchávací zařízení.
A takových historek bych měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14665
13.3.16 23:03

@Adalinde Tedy čím víc se tady o té své matince rozepisuješ, tím víc se kloním k řešení, co navrhovala @Makronka222 Na hrubý pytel hrubá záplata. A ty jsi ještě tak zlatá, že bys jí platila bydlení jinde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová