Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@IvkaH píše:
jak čtu ten jídelníček co tam nabízí, tak bych chcípla hlady určitě, že minimálně půlku s toho co tam píšou nejím![]()
No to já taky ne
po česneku umírám, po ořechách syrových to samé a jíst furt rozinky? Bleee, jednou trošku bych zvládla ale tak dlouho ![]()
@Roluda píše:
Prvnich 28 dni je mene bohatych, ale koukni to vsechno, navic mezi jidlem si jeste muzes neco dat. Urcite ne byt o hladu. Dalsi pokracovani je uz hodne pestre, pritelovo rodice jsou na Macingove pres rok a uplna pohoda. Zadne hladoveni, zadny jojo efekt, naopak.A to teda casto i zhresi a daj si klidne cokoladu, nebo bramburky
Jo, můžeš jíst ořechy nebo rozinky. Ta strava je tak strašně chudá, pro tělo fakt očistec.
@monika32 Chudá? No jak pro koho. Já byla schopná jíst jen prázdné kalorie - zmrzlina, brambůrky, dort - energii to dodalo, hlad jsem neměla. Pro mě teda ten její detox byl výživnou a vitamínovou bombou.
Podle AM jsem se také stravovala v létě 2012. Pokud je zájem, můžu také přidat své rady ![]()
@monika32 píše:
No to já taky nepo česneku umírám, po ořechách syrových to samé a jíst furt rozinky? Bleee, jednou trošku bych zvládla ale tak dlouho
Je to jen 28 dní… a je to kůra… musí se to tak brát. Prostě buď to chci pro sebe udělat, nebo ne. Pokud do toho nechceš jít, budeš jen hledat důvody proč ne… Já taky zrovna nešílím po řepě, sušených švestkách a tak. ale prostě na ten měsíc jsem to aspoň skusila. A zjistila jsem, že to není zas až taková katastrofa. Nejíš ořechy, zkus mandle. nejím švestky, dala jsem si meruňky. fazolky se skořicí bych nedala, tak jsem skořici nepoužila. řepu jsem namíchala s hoooodně okurkou, a dala se sníst…
prostě pokud to toho někdo chce jít, tak se spíš dívá nato jak a proč ano než ne…
Není to pro každého… někdo se radši bude trápit v posilovně, někdo bude běhat… mi vyhovuje toto, protože je to rychlejší ![]()
@s-l-u-n-í-č-k-o píše:
Je to jen 28 dní… a je to kůra… musí se to tak brát. Prostě buď to chci pro sebe udělat, nebo ne. Pokud do toho nechceš jít, budeš jen hledat důvody proč ne… Já taky zrovna nešílím po řepě, sušených švestkách a tak. ale prostě na ten měsíc jsem to aspoň skusila. A zjistila jsem, že to není zas až taková katastrofa. Nejíš ořechy, zkus mandle. nejím švestky, dala jsem si meruňky. fazolky se skořicí bych nedala, tak jsem skořici nepoužila. řepu jsem namíchala s hoooodně okurkou, a dala se sníst…
prostě pokud to toho někdo chce jít, tak se spíš dívá nato jak a proč ano než ne…
Není to pro každého… někdo se radši bude trápit v posilovně, někdo bude běhat… mi vyhovuje toto, protože je to rychlejší
Nejím žádné syrové ořechy, nejím ani většinu syrové zeleniny. Česnek nejím už léta a je mi zle jen ho cítím. Myslím že žádný výživový poradce něco takového neschválí. Hlavně se má jíst 5 krát denně. 3krát je málo. Myslím si, že při tomto jídelníčku bych neměla šanci prvních 28 dnů přežít, tudíž další pokračování už nestuduju
![]()
Možná je dobré upozornit, že pokud toužíte zhubnout váhově, tak vás průběžné vážení (při detoxu se namá vážit) odradí… u AM se nehubne na váhu, ale na obvod, tak je možné, že zhubnete za 28 dní třeba pouhé 2kg, ale obvodem to může být 2-3 konfekční velikosti.
@monika32 No já jsem při ní jedla 5×-6× denně. Snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře a někdy ještě jedna páč jsem tu první nedojedla. A že nejíš syrové ořechy? A jaký ořechy jíš? Vařené nebo smažené? A co se syrové zeleniny týče, já si pamatuju jen na syrovou mrkev ve snídani - jinak vše prošlo varem - brokolice, řepa, všechno. ![]()
@monika32 kde jsi četla, že se jí pouze 3× denně? Pokud jsi četla knihu a né pouze tabulku s jídelníčkem, tak zjistíš, že se jí 5× denně.
@monika32 píše:
Nejím žádné syrové ořechy, nejím ani většinu syrové zeleniny. Česnek nejím už léta a je mi zle jen ho cítím. Myslím že žádný výživový poradce něco takového neschválí. Hlavně se má jíst 5 krát denně. 3krát je málo. Myslím si, že při tomto jídelníčku bych neměla šanci prvních 28 dnů přežít, tudíž další pokračování už nestuduju![]()
@Lynette píše:
@monika32 No já jsem při ní jedla 5×-6× denně. Snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře a někdy ještě jedna páč jsem tu první nedojedla. A že nejíš syrové ořechy? A jaký ořechy jíš? Vařené nebo smažené? A co se syrové zeleniny týče, já si pamatuju jen na syrovou mrkev ve snídani - jinak vše prošlo varem - brokolice, řepa, všechno.
Ořechy jenom ve vánočním těstě nebo ořechovou náplň v koláčích. Nemůžu nic syrového, nemůžu okurky, papriky, meloun ani třešně. Třešně mi nevadí v kompotu, ale lečo mi vadí. mrkev a jablka jen v malém množství… ![]()
@s-l-u-n-í-č-k-o píše:tak pro tebe je tady jenom ta posilovna
No jo, co nadělám. Jenže mě teď tak bolej záda, že teda nevím, nevím. Asi se k menší velikosti nedostanu a nedostanu
@Krapera Kdeže bych četla knihu, jen jídelníček. A ten mi přijde hrozně chudej, na vyhladovění mého těla
Ale nic proti, spousta lidí zkouší všechno možný, ale přeci kdyby to bylo tak účinné a zázračné budou to lékaři lidem s obezitou doporučovat. ![]()
@monika32 No jo, ale když ti vadí x potravin, tak je jasné že potřebuješ individuální jídelníček. Tenhle detox je pro všechny kteří netrpí potravinovou nesnášenlivostí. Stejně tak posilovací stroj na ruce je pro všechny, kteří mají obě ruce. To je snad jasné ne? Pro tebe to není, ok, to beru, ale pro lidi kteří se neosypou po syrové paprice, je tohle dobré.
Holky, já chci jenom vědět ohledně té snídaně první týden. je tam poměr mrkev, jablka a ořechy v poměru 1:1:1. Jak jste to dělaly. Jinak v knize je napsáno, že pokud má někdo hlad mezi těmi jídly, tak si dát může. Dopoledne tam jsou ořechy s rozinkama a odpoledne jogurt. A večeře druhá se taky může.
Ja ji drzela… Co potrebujes???