Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, také se vám stává, že by jste se rádi podívali na starý oblíbený seriál a nevíte kde jej sehnat? Klidně bych i zaplatila za ty staré dobré seriály, ale nikde nejsou..
@chipsa Které konkrétně myslíš? Ráda zavzpomínám
Já si občas vzpomenu na Majku - spadla z oblakou (nevím přesně název). To se mi jako holce děsně líbilo
I když, jestli je to někde ke stažení jsem nepátrala.
Mne by zajímaly takový Děti z kouřový hory, vím, že jsem se u toho bála jako dítě, tak jak bych na to asi koukala teď
. A pak si vzpomínám na australský seriál o učitelce někde v buši, ale za boha nevím jak se jmenoval.
Já bych se zase podívala na seriál o lodi na řece, nevím, jestli byl australský, vlastně vůbec nic o něm nevím
Hrála tam holka s černými dlouhými vlasy a bylo to ze starší doby. Nevíte některá?
@clovek píše:
Mne by zajímaly takový Děti z kouřový hory, vím, že jsem se u toho bála jako dítě, tak jak bych na to asi koukala teď. A pak si vzpomínám na australský seriál o učitelce někde v buši, ale za boha nevím jak se jmenoval.
taky jsem se u toho bála ![]()
Tak už jsem to našla, jmenuje se to " Co přináší řeka" ![]()
http://www.csfd.cz/…rinasi-reka/
@laducha píše:
Tak už jsem to našla, jmenuje se to " Co přináší řeka"
http://www.csfd.cz/…rinasi-reka/
Z toh seriálu si pamatuju úvodní znělku
.
@laducha Jó, to bylo moc krásný
. Taky ale nevím název. Něco s řekou v tom názvu ale bylo ![]()
Napadlo mě zkusit napsat přímo do televize zda by nemohli ty seriály najít, třeba i za poplatek? Je to blbý nápad?
@laducha píše:
Já bych se zase podívala na seriál o lodi na řece, nevím, jestli byl australský, vlastně vůbec nic o něm nevímHrála tam holka s černými dlouhými vlasy a bylo to ze starší doby. Nevíte některá?
Tuším nějak jako Co přináší řeka? Jak dělala ty lodnické zkoušky atd.? Najdu nejtlustšího námořníka a jeho zadkem tu díru v lodi ucpu ![]()
Nojo, u Dětí z kouřové hory jsme se taky báli
A Marco Polo, Čáryfuk, Skippy…