Mají vaše dcery Playstation?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44198
3.8.21 19:47
@Inge píše:
Na brigádu legálně může až o příštích prázdninách.

Na brigádu může chodit už po 15.narozeninách, pokud má ukončenou povinnou školní docházku. Syn měl 15 let koncem června a brigádu má na DPP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
3.8.21 21:03

@Pears206 To ano, ale já to chápu tak, že zakladatelky dcera půjde po prázdninách do deváté třídy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
3.8.21 21:13
@Pears206 píše:
Na brigádu může chodit už po 15.narozeninách, pokud má ukončenou povinnou školní docházku. Syn měl 15 let koncem června a brigádu má na DPP.

Vždyť to píšu, jestli slecne bude 15 v září a bude letos dělat prijimacky, tak může na brigádu až příští léto.

Tvůj syn měl narozky v červnu, takze mu uz 15 je a má za sebou povinnou školní docházku, narozdíl od diskutované holciny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
3.8.21 22:08

@Inge Ok, přehlédla jsem to přesné datum, omlouvám se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
3.8.21 22:25

PSP mám já a děti mi u hraní asistují už od narození :mrgreen: Nevidím v tom problém. Hrajeme jak všechni dohromady, tak každý sólo. U nás nejvíc frčí pohybové hry.
Vzhledem ktomu, že většina her je v AJ, tak se musí holky i učit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
4.8.21 07:14

Jenom by mě zajímalo, jestli dcera specifikovala, který konkrétní chce…aby třeba nebyla zklamaná, že nedostane ten nejnovější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
4.8.21 09:28

@ritterqa tak v 15 by měla mít přehled. A veder že na pětku by čekala hodně dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
4.8.21 10:05

Syn ho dostal v peti letech. V deviti dostal posledni xbox. Hraje tak tri hodiny tydne, protoze ho nikdo neomezuje, neprikazuje. U nas doma techniku nedemonizujeme - deti pak nemaj pocit, ze si toho musi uzit co nejvic, kdyz ti to za hodinu nekdo sebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
4.8.21 10:56
@Pears206 píše:
@Inge Ok, přehlédla jsem to přesné datum, omlouvám se :kytka:

V pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.8.21 14:09
@Wani píše:
V 15 letech nemůže chodit na brigádu.
Jinak já bych klidně konzoli koupila, cas bych tedy korigovala a nechapa klidne konzoli jen v obyvaku.

Ja sem treba od 15 na brigadu chodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
6.8.21 15:54
@chiquinkira píše:
Ja sem treba od 15 na brigadu chodila.

Casy a zakony se meni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.8.21 16:44
@Wani píše:
Casy a zakony se meni.

To sice ano, ale parkrat do tydne by klidne 15lety, nekam chodit mohli. Dneska to sedi doma u pc nebo ps4. A nic nedelaji. Ja bych to hnala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.21 17:04
@chiquinkira píše:
To sice ano, ale parkrat do tydne by klidne 15lety, nekam chodit mohli. Dneska to sedi doma u pc nebo ps4. A nic nedelaji. Ja bych to hnala!

Já ne, protože je to nezákonné pokud nemá dodělanou základní školu! Dítě v 15 letech se má šprtat na přijímačky.

• Citovat
  • Upravit
67
6.8.21 17:30
@Anonymní píše:
Já ne, protože je to nezákonné pokud nemá dodělanou základní školu! Dítě v 15 letech se má šprtat na přijímačky.

No pokud nema dodelanou ZS tak je to neco jineho. No tak doufam, ze se teda dite bude jen ucit na prijimacky, a nic jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
6.8.21 18:16
@chiquinkira píše:
To sice ano, ale parkrat do tydne by klidne 15lety, nekam chodit mohli. Dneska to sedi doma u pc nebo ps4. A nic nedelaji. Ja bych to hnala!

A co jako? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová