Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Inge píše:
Na brigádu legálně může až o příštích prázdninách.
Na brigádu může chodit už po 15.narozeninách, pokud má ukončenou povinnou školní docházku. Syn měl 15 let koncem června a brigádu má na DPP.
@Pears206 To ano, ale já to chápu tak, že zakladatelky dcera půjde po prázdninách do deváté třídy.
@Pears206 píše:
Na brigádu může chodit už po 15.narozeninách, pokud má ukončenou povinnou školní docházku. Syn měl 15 let koncem června a brigádu má na DPP.
Vždyť to píšu, jestli slecne bude 15 v září a bude letos dělat prijimacky, tak může na brigádu až příští léto.
Tvůj syn měl narozky v červnu, takze mu uz 15 je a má za sebou povinnou školní docházku, narozdíl od diskutované holciny.
PSP mám já a děti mi u hraní asistují už od narození
Nevidím v tom problém. Hrajeme jak všechni dohromady, tak každý sólo. U nás nejvíc frčí pohybové hry.
Vzhledem ktomu, že většina her je v AJ, tak se musí holky i učit ![]()
Jenom by mě zajímalo, jestli dcera specifikovala, který konkrétní chce…aby třeba nebyla zklamaná, že nedostane ten nejnovější.
@ritterqa tak v 15 by měla mít přehled. A veder že na pětku by čekala hodně dlouho
Syn ho dostal v peti letech. V deviti dostal posledni xbox. Hraje tak tri hodiny tydne, protoze ho nikdo neomezuje, neprikazuje. U nas doma techniku nedemonizujeme - deti pak nemaj pocit, ze si toho musi uzit co nejvic, kdyz ti to za hodinu nekdo sebere.
@Wani píše:
V 15 letech nemůže chodit na brigádu.
Jinak já bych klidně konzoli koupila, cas bych tedy korigovala a nechapa klidne konzoli jen v obyvaku.
Ja sem treba od 15 na brigadu chodila.
@chiquinkira píše:
Ja sem treba od 15 na brigadu chodila.
Casy a zakony se meni.
@Wani píše:
Casy a zakony se meni.
To sice ano, ale parkrat do tydne by klidne 15lety, nekam chodit mohli. Dneska to sedi doma u pc nebo ps4. A nic nedelaji. Ja bych to hnala!
@chiquinkira píše:
To sice ano, ale parkrat do tydne by klidne 15lety, nekam chodit mohli. Dneska to sedi doma u pc nebo ps4. A nic nedelaji. Ja bych to hnala!
Já ne, protože je to nezákonné pokud nemá dodělanou základní školu! Dítě v 15 letech se má šprtat na přijímačky.
@Anonymní píše:
Já ne, protože je to nezákonné pokud nemá dodělanou základní školu! Dítě v 15 letech se má šprtat na přijímačky.
No pokud nema dodelanou ZS tak je to neco jineho. No tak doufam, ze se teda dite bude jen ucit na prijimacky, a nic jineho.
@chiquinkira píše:
A co jako? ![]()