Mají Vaši muži profily?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14639
22.6.17 20:02
@opozice píše: Ženy, píši neadresně, jste si jisté, že fakt ten váš manžel/přítel není nikde na profilu, aniž by jste to věděli. Moje otázka směřuje sem, protože, když vidím, na jakých profilech muži jsou, kladu si otázku, jestli to jsou jen muži solo, nebo i ti, kteří mají svoje partnerky? Samo sebou, že to patří těm, které se dušují, že ty svoje polovičky dobře znají. A tak jako já se přes den občas nudím a kdekoliv prohodím „slovo“, věřím, že tak prohazují slova i ti vaši miláčci. Nemusí jít hned o seznamování za účelem nevěry, ale jen tak o pokec, aniž by jste o tom věděly. :palec:

Já si teda jistá jsem. Manžel na počítači tak akorát pustí dceři pohádku, poté, co jsem mu to několikrát vysvětlila :D Když už jsem ho jednou načapala na netu, tak si prohlížel na bazarech zahradní traktůrky :mrgreen: V práci PC nemá, internet v mobilu taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
22.6.17 22:03
@Michelle_M píše:
Já si teda jistá jsem. Manžel na počítači tak akorát pustí dceři pohádku, poté, co jsem mu to několikrát vysvětlila :D Když už jsem ho jednou načapala na netu, tak si prohlížel na bazarech zahradní traktůrky :mrgreen: V práci PC nemá, internet v mobilu taky ne.

no dobře, jen se ještě musím otázat, jestli dovede s počítačem manipulovat. :dance: Znám několik chlapů, převážně z dělnického proletariátu, co s PC komunikovat neumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14639
22.6.17 22:07
@opozice píše:
no dobře, jen se ještě musím otázat, jestli dovede s počítačem manipulovat. :dance: Znám několik chlapů, převážně z dělnického proletariátu, co s PC komunikovat neumí.

Na internet vlézt umí, ale pohybuje se tam spíš na bázi náhodného kliknutí a metody pokus - omyl :lol: Jestli by dokázal založit profil na seznamce, to upřímně řečeno nevím a spíš bych se přikláněla k variantě, že by s tím měl problém :mrgreen: A ano, jde o dělnický proletariát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
22.6.17 22:13
@Michelle_M píše:
Na internet vlézt umí, ale pohybuje se tam spíš na bázi náhodného kliknutí a metody pokus - omyl :lol: Jestli by dokázal založit profil na seznamce, to upřímně řečeno nevím a spíš bych se přikláněla k variantě, že by s tím měl problém :mrgreen: A ano, jde o dělnický proletariát :mrgreen:

takže bude na místě rčení, že příležitost dělá zloděje a v tomto případě tu ta příležitost není. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
23.6.17 11:08

Máme oba FB, já mám ještě instagram. na chatech není a ja taky ne, na seznamkách taky ne. (doufám:D) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí