Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak záleží na ceně, že
Já jsem si před lety kupovala VW Lupo ojetý a dodnes ho ho máme jako druhé auto. Strhli jsme zadní sedačky a říkáme mu PidiVan ![]()
Zalezi, na jaky typ cest ho budes uzivat.ja mam firemni Toyota Yaris hybrid, automat a je to super auto do mesta, na kratsi cesty.ale uz moc ne na dalky a rychlost.
Nikdy by mne nenapadlo, že někdy budu pět ódy na C3,ale je to nejspolehlivější autíčko, co jsem kdy měla.. děti i psy uveze
všude se vleze, spotřeba nula prd, držák, fakt ho miluju a i když budeme kupovat rodinné větší, tak pro sebe si ho nechám ![]()
Já měla Fabii. Byla sice líná, ale stačila
jezdila krásně a prakticky žádné opravy. po 2 rokach jízdy sem si koupila Qashqaie. Chtěla jsem silný a bezpečný auto, ale to není žádný když narazím na de..bila
![]()
Taky musim zminit citroen c3
. Moje prvni auto
Do mesta uplne skvely, vsude se vejdes, s partnerem se taky vejdes
, do kufru se nam pak vlezl i kocarek (ale nakup k nemu uz ne). Byla jsem spokojena, muzu doporucit ![]()
@Mispulinek2323 píše:
Já měla Fabii. Byla sice líná, ale stačila![]()
jezdila krásně a prakticky žádné opravy. po 2 rokach jízdy sem si koupila Qashqaie. Chtěla jsem silný a bezpečný auto, ale to není žádný když narazím na de..bila
![]()
Já měla dvojkovou Fábii poslední dva roky. První rok v pohodě a pak to začalo. Poslední půl roku měla nějakou záhadnou vadu, kterou mi neopravil ani automechanik ani elektrikář. Už jsem se s tím bála jezdit, tak šla pryč. A to jsem tenkrát cíleně kupovala auto s co nejmíň elektroniky a český, že jako budou levný díly. ![]()
Jinak jsem měla kombíka, mělo to super kufr, vozila jsem tam psa (někdy i čtyři
) a spoustu krámů na výstavy a závody. Teď to holt budu muset pořešit jinak, do C3 se vejde maximálně samotnej pes. ![]()
@PetraJ
Já měla jedničkovou 1,2 HTP takže lenoch
ten můj tip Fabky měl výrobní vadu motoru, teda to měli všechny HTP
o kufru ani nemluvit já měla obyčejný takže mini kufr
jinak spokojená. Taky jsem chtěla česky, ale když jsem pak vybírala nový tak mi přišli česky auta drahý a nic to nemělo, to mě dost mrzelo, moje mamča má Octavii a paráda, ale taky si hezky připlatila
jo auta to nebi levná záležitost i když do toho qashqaie už jsem dost vrazila neboť to je Japonec a ty jsou drahý
ale jestli si někdy budu kupovat tag sem premyslela na hyudaem IX35 to je ve hvězdách
![]()
První jsem měla Peugot 208 v 1,6 HDI a teď mám Mercedes B 1,9 TDI a s oběma jsem byla moc spokojená. Obzvlášť to “béčko” se všude vejde, je živé, na město ideální a přitom vevnitř překvapivě prostorné.
Já mám hyundai i10 a nevyměnila bych to auto ani za nic. Ale záleží, k čemu to auto budeš využívat.
Měla jsem ford fiestu. Kdybych nepotřebovala větší auto, nedám ji z ruky. Má velmi přesné řízení, do města a na parkování je dokonalá. Vešel se do ní s přehledem i můj dvoumetrový manžel, za šest let bez jediné závady, teď v ní už třetí rok jezdí tchánovci a taky bez závady. Spotřeba ve městě kolem 6litrů.
Ahoj chtěla bych si koupit nějaké menší auto, ale čtyřmístné. Tedy žádný smart.
Můžete prosím nějaké poradit díky