Malířská páska na plastových oknech

192
19.5.11 09:20

Malířská páska na plastových oknech

Dobrý den,neporadil byste mi někdo,co mám použít na plastová okna?Minulý rok manžel dával na domeček lepidlo a aby nezašpinil rámy oken,tak to polepil tou malířskou papírovou páskou.Jenže nebyl čas na to to včas odstranit,takže se lepidlo působením sluníčka na rámy přilepilo a teď mi to nejde dolů.Rámy máme hnědé,takže je na nich nalepená folie,tak tu bych nerada zničila. :think: Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5778
19.5.11 09:48

papírová malířská páska je nejlepší..

polep okno po celém obvodu, ale lepenku prilep pouze na jedné straně, do zbytku lepenky přichit obyč malířský igelit a máž vystaráno, obyč lepenka ti vydrží celý den, lepenka od tesy vydrží přes noc.
nebudeš mít nikde bordel a barvu, pak jednoduše strhneš a nemusíš mejt okna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.5.11 11:09
berca1 píše:
Dobrý den,neporadil byste mi někdo,co mám použít na plastová okna?Minulý rok manžel dával na domeček lepidlo a aby nezašpinil rámy oken,tak to polepil tou malířskou papírovou páskou.Jenže nebyl čas na to to včas odstranit,takže se lepidlo působením sluníčka na rámy přilepilo a teď mi to nejde dolů.Rámy máme hnědé,takže je na nich nalepená folie,tak tu bych nerada zničila. :think: Děkuji.

Nejde to nechat odmocit? Zkusila bych hodne teplou vodu na kousek, jestli se to pusti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
19.5.11 12:52
asha píše:
berca1 píše:
Nejde to nechat odmocit? Zkusila bych hodne teplou vodu na kousek, jestli se to pusti :think:

Odmočit to bohužel taky nejde.Jsem tam už nalila spoustu vody a stejně to drži jako čert. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.5.11 12:58
berca1 píše:
asha píše:
berca1 píše:
Nejde to nechat odmocit? Zkusila bych hodne teplou vodu na kousek, jestli se to pusti :think:
Odmočit to bohužel taky nejde.Jsem tam už nalila spoustu vody a stejně to drži jako čert. :cry:

Tak jedine nejaka chemie. To by ti nejlip poradil vyrobce, nebo aspon prodejce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.8.11 16:24

odmočit to

Co třeba technický líh? většinou mi pomůže na všechny možné zaschlé skvrny, ale pozor, vyzkoušej to někde, kde nebude vadit, když to třeba půjde i s fólií…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fotoprome.cz
5.2.14 18:08

Na to jsou nejrůznější speciální a průmyslové čističe, třeba „Průmyslový čistič Cleaner Spray“. Samozřejmě tu jsou ještě odstraňovače samolepek (třeba odstraňovač od HG, ten bývá v drogeriích i třeba Hornbachu)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová