Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,neporadil byste mi někdo,co mám použít na plastová okna?Minulý rok manžel dával na domeček lepidlo a aby nezašpinil rámy oken,tak to polepil tou malířskou papírovou páskou.Jenže nebyl čas na to to včas odstranit,takže se lepidlo působením sluníčka na rámy přilepilo a teď mi to nejde dolů.Rámy máme hnědé,takže je na nich nalepená folie,tak tu bych nerada zničila.
Děkuji.
papírová malířská páska je nejlepší..
polep okno po celém obvodu, ale lepenku prilep pouze na jedné straně, do zbytku lepenky přichit obyč malířský igelit a máž vystaráno, obyč lepenka ti vydrží celý den, lepenka od tesy vydrží přes noc.
nebudeš mít nikde bordel a barvu, pak jednoduše strhneš a nemusíš mejt okna ![]()
berca1 píše:
Dobrý den,neporadil byste mi někdo,co mám použít na plastová okna?Minulý rok manžel dával na domeček lepidlo a aby nezašpinil rámy oken,tak to polepil tou malířskou papírovou páskou.Jenže nebyl čas na to to včas odstranit,takže se lepidlo působením sluníčka na rámy přilepilo a teď mi to nejde dolů.Rámy máme hnědé,takže je na nich nalepená folie,tak tu bych nerada zničila.Děkuji.
Nejde to nechat odmocit? Zkusila bych hodne teplou vodu na kousek, jestli se to pusti ![]()
asha píše:berca1 píše:Nejde to nechat odmocit? Zkusila bych hodne teplou vodu na kousek, jestli se to pusti
Dobrý den,neporadil byste mi někdo,co mám použít na plastová okna?Minulý rok manžel dával na domeček lepidlo a aby nezašpinil rámy oken,tak to polepil tou malířskou papírovou páskou.Jenže nebyl čas na to to včas odstranit,takže se lepidlo působením sluníčka na rámy přilepilo a teď mi to nejde dolů.Rámy máme hnědé,takže je na nich nalepená folie,tak tu bych nerada zničila.Děkuji.
Odmočit to bohužel taky nejde.Jsem tam už nalila spoustu vody a stejně to drži jako čert. ![]()
berca1 píše:asha píše:Odmočit to bohužel taky nejde.Jsem tam už nalila spoustu vody a stejně to drži jako čert.berca1 píše:Nejde to nechat odmocit? Zkusila bych hodne teplou vodu na kousek, jestli se to pusti
Tak jedine nejaka chemie. To by ti nejlip poradil vyrobce, nebo aspon prodejce…
Co třeba technický líh? většinou mi pomůže na všechny možné zaschlé skvrny, ale pozor, vyzkoušej to někde, kde nebude vadit, když to třeba půjde i s fólií…
Na to jsou nejrůznější speciální a průmyslové čističe, třeba „Průmyslový čistič Cleaner Spray“. Samozřejmě tu jsou ještě odstraňovače samolepek (třeba odstraňovač od HG, ten bývá v drogeriích i třeba Hornbachu)