Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Mam 18 mesicni dite a zacala jsem opet kourit… Pred tehotenstvim jsem kourila cca 10 cigaret denne, prestala jsem asi ve 2. mesici… Dite jsem kojila do jeho 10 mesicu, pote me kamoska vytahla na sklenku vina a ja si zapalila.. Od te doby kourim a strasne se za to stydim, nejradsi bych si naliskala a propadla se hanbou. Doma kourim (jen na balkone!) jen kdyz dite spi… Venku bych si nikdy nezapalila. Ale strasne mi vadi, ze kdyz mi dite po obede usne, a ja jdu kourit, musim mu pak smrdet. Mam slabou vuli na to prestat. Manzelova rodina to vi, protoze jsem si pred nimi zapalila. Netvarili se nadsene, ale nic mi nerikali. Jsem spatna matka?
Spatna matka jiste nejsi, ale je skoda, ze jsi to tak snadno vzdala. Co treba elektronicka cigareta?
@Blackova.K píše:
nekuř! když už jsi vydržela 14 dní, nebuď kráva!
Já nemusím nic držet, ono to nějak drží samo
Prostě mi to přestalo samo od sebe chutnat. Jestli jsem si vytvořila nějaký blok v hlavě
Ale tak 2× do měsíce dostanu chut, tak si dám a potom zase klidně 14 dní,3 týdny nic ![]()
@Krasavicaa píše:
Ta to určitěNaštěstí jsou i větší pevný, než jen malé dvojky
No jo…ale po kojení se z nich stanou ty věšáky ke kolenům…
čím větší, tím horší…Jsem šťastná za svých 75C ![]()
@SIMONA1234 píše:Taktez potvrzuji
Tak furt lepší než ty vytahaný ke kolenům…![]()
@Krasavicaa píše:
Nezmenšovat![]()
![]()
Chlap by řekl : takové škody
No a na to bych mu rekla ze mu kazdy den nakopnu pater at si taky uzije bolesti.
porad mi toho pak hodne zbyde. A treba prsni tkan pouzijou pro ty mene stastne. Takova charita
@Ondrášovka.N píše:
No a na to bych mu rekla ze mu kazdy den nakopnu pater at si taky uzije bolesti.porad mi toho pak hodne zbyde. A treba prsni tkan pouzijou pro ty mene stastne. Takova charita
Och, jak jsi šlechetná a hodná. Až jsem z tebe dojata
![]()
@SIMONA1234 píše:
No jo…ale po kojení se z nich stanou ty věšáky ke kolenům…čím větší, tím horší…Jsem šťastná za svých 75C
Tak to jsem v klidu. Kojit se jen tak nechystám
![]()
@krtek7489 píše:
Já nemusím nic držet, ono to nějak drží samoProstě mi to přestalo samo od sebe chutnat. Jestli jsem si vytvořila nějaký blok v hlavě
Ale tak 2× do měsíce dostanu chut, tak si dám a potom zase klidně 14 dní,3 týdny nic
tak to jsi dobrá
fandím ti ![]()
@Aspera píše:
@Boudová ano i z toho si jí dovolím posoudit. Dle mě se takto dobrá matka nechová. To dítě to z ní cítí, dostává to do sebe a tím mu ubližuje a to správná máma nedělá. Nevím jestli si kuřák, ale já poznám, když si někdo venku zapálí a pak dojde do místnosti. V té místnosti to je z něj cítit a to se ke mě ani nemusí přiblížit jako máma když chová dítě.Ale já jsem hodně proti kuřákům, dle mě jsou to vesměs bezohlední lidi ke svému okolí.
Stejne bezohledni jako jsou nekuraci ke kurakum. Je to kazdeho vec! A to, ze soudite nekoho jen podle toho, ze kouri, je ubohe… znam iks kuraku, ktery jsou napriklad o mnoho lepsimi rodici nez nekuraci… tyto nazory a posudky z dedukce jsou uplne mimo.
@Krasavicaa píše:
Tak to jsem v klidu. Kojit se jen tak nechystám![]()
![]()
A čas zastavíš taky? ![]()
@SIMONA1234 píše:
A čas zastavíš taky?
To né, ale na tu plastiku můžu jít vždycky
Zatím je to tam kde má být, tak neřeším
![]()
@Krasavicaa píše:
Tak to jsem v klidu. Kojit se jen tak nechystám![]()
![]()
Ona staci i gravitace. Ta je nekompromisni ke vsem.
nikdo nemladneme a uprimne uz ani nekrasnime
K čemu jsou prsa když ti sedej na třech pneu
?za co chytit ma jak ve předu tak v zadu,
neříkám, ze bych nechtěla větší ale když ted slyším jak mi to sluší a aajak jsem krásná denně už mi to ani neprijde-staci vhodný partner, a pak par cumilu co se otočí ![]()
@Krasavicaa píše:
To né, ale na tu plastiku můžu jít vždyckyZatím je to tam kde má být, tak neřeším
![]()
![]()
![]()
@Blackova.K Pošli jí číslo na plastiku…děkuji drahá ![]()
@Ondrášovka.N píše:
Ona staci i gravitace. Ta je nekompromisni ke vsem.nikdo nemladneme a uprimne uz ani nekrasnime
Zatím s tím problém nemám
Ani po větším úbytku váhy ne
![]()
@Krasavicaa píše:
To né, ale na tu plastiku můžu jít vždyckyZatím je to tam kde má být, tak neřeším
![]()
![]()
![]()
Vzdy je co zlepsovat na to nezapomen. ![]()