Mám dítě a kouřím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
14.8.15 22:25
@Anonymní píše:
Mam 18 mesicni dite a zacala jsem opet kourit… Pred tehotenstvim jsem kourila cca 10 cigaret denne, prestala jsem asi ve 2. mesici… Dite jsem kojila do jeho 10 mesicu, pote me kamoska vytahla na sklenku vina a ja si zapalila.. Od te doby kourim a strasne se za to stydim, nejradsi bych si naliskala a propadla se hanbou. Doma kourim (jen na balkone!) jen kdyz dite spi… Venku bych si nikdy nezapalila. Ale strasne mi vadi, ze kdyz mi dite po obede usne, a ja jdu kourit, musim mu pak smrdet :(. Mam slabou vuli na to prestat. Manzelova rodina to vi, protoze jsem si pred nimi zapalila. Netvarili se nadsene, ale nic mi nerikali. Jsem spatna matka? :roll:

Spatna matka jiste nejsi, ale je skoda, ze jsi to tak snadno vzdala. Co treba elektronicka cigareta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
@Blackova.K píše:
nekuř! když už jsi vydržela 14 dní, nebuď kráva!

Já nemusím nic držet, ono to nějak drží samo :mrgreen: Prostě mi to přestalo samo od sebe chutnat. Jestli jsem si vytvořila nějaký blok v hlavě :mrgreen: Ale tak 2× do měsíce dostanu chut, tak si dám a potom zase klidně 14 dní,3 týdny nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
@Krasavicaa píše:
Ta to určitě :-) Naštěstí jsou i větší pevný, než jen malé dvojky :-)

No jo…ale po kojení se z nich stanou ty věšáky ke kolenům… :mrgreen: čím větší, tím horší…Jsem šťastná za svých 75C ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
14.8.15 22:26
@SIMONA1234 píše:
Tak furt lepší než ty vytahaný ke kolenům… :mrgreen: :mrgreen:
Taktez potvrzuji :D
@Krasavicaa píše:
Nezmenšovat :zed: :zed: :zed: Chlap by řekl : takové škody :mrgreen:

No a na to bych mu rekla ze mu kazdy den nakopnu pater at si taky uzije bolesti. :mrgreen: porad mi toho pak hodne zbyde. A treba prsni tkan pouzijou pro ty mene stastne. Takova charita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
14.8.15 22:26
@Ondrášovka.N píše:
No a na to bych mu rekla ze mu kazdy den nakopnu pater at si taky uzije bolesti. :mrgreen: porad mi toho pak hodne zbyde. A treba prsni tkan pouzijou pro ty mene stastne. Takova charita

Och, jak jsi šlechetná a hodná. Až jsem z tebe dojata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
14.8.15 22:27
@SIMONA1234 píše:
No jo…ale po kojení se z nich stanou ty věšáky ke kolenům… :mrgreen: čím větší, tím horší…Jsem šťastná za svých 75C ;)

Tak to jsem v klidu. Kojit se jen tak nechystám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2940
14.8.15 22:27
@krtek7489 píše:
Já nemusím nic držet, ono to nějak drží samo :mrgreen: Prostě mi to přestalo samo od sebe chutnat. Jestli jsem si vytvořila nějaký blok v hlavě :mrgreen: Ale tak 2× do měsíce dostanu chut, tak si dám a potom zase klidně 14 dní,3 týdny nic ;)

tak to jsi dobrá :palec: fandím ti :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.15 22:28
@Aspera píše:
@Boudová ano i z toho si jí dovolím posoudit. Dle mě se takto dobrá matka nechová. To dítě to z ní cítí, dostává to do sebe a tím mu ubližuje a to správná máma nedělá. Nevím jestli si kuřák, ale já poznám, když si někdo venku zapálí a pak dojde do místnosti. V té místnosti to je z něj cítit a to se ke mě ani nemusí přiblížit jako máma když chová dítě.Ale já jsem hodně proti kuřákům, dle mě jsou to vesměs bezohlední lidi ke svému okolí.

Stejne bezohledni jako jsou nekuraci ke kurakum. Je to kazdeho vec! A to, ze soudite nekoho jen podle toho, ze kouri, je ubohe… znam iks kuraku, ktery jsou napriklad o mnoho lepsimi rodici nez nekuraci… tyto nazory a posudky z dedukce jsou uplne mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
14.8.15 22:28
@Krasavicaa píše:
Tak to jsem v klidu. Kojit se jen tak nechystám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A čas zastavíš taky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
14.8.15 22:29
@SIMONA1234 píše:
A čas zastavíš taky? ;)

To né, ale na tu plastiku můžu jít vždycky :-) Zatím je to tam kde má být, tak neřeším ;) :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
4984
14.8.15 22:29
@Krasavicaa píše:
Tak to jsem v klidu. Kojit se jen tak nechystám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ona staci i gravitace. Ta je nekompromisni ke vsem. :lol: nikdo nemladneme a uprimne uz ani nekrasnime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
14.8.15 22:30

K čemu jsou prsa když ti sedej na třech pneu :nevim:?za co chytit ma jak ve předu tak v zadu, :think: neříkám, ze bych nechtěla větší ale když ted slyším jak mi to sluší a aajak jsem krásná denně už mi to ani neprijde-staci vhodný partner, a pak par cumilu co se otočí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
@Krasavicaa píše:
To né, ale na tu plastiku můžu jít vždycky :-) Zatím je to tam kde má být, tak neřeším ;) :dance: :dance: :dance:

@Blackova.K Pošli jí číslo na plastiku…děkuji drahá :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@Ondrášovka.N píše:
Ona staci i gravitace. Ta je nekompromisni ke vsem. :lol: nikdo nemladneme a uprimne uz ani nekrasnime

Zatím s tím problém nemám :nevim: Ani po větším úbytku váhy ne :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
4984
@Krasavicaa píše:
To né, ale na tu plastiku můžu jít vždycky :-) Zatím je to tam kde má být, tak neřeším ;) :dance: :dance: :dance:

Vzdy je co zlepsovat na to nezapomen. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová