Mám jet do porodnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
24.5.11 15:51

Monny jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.5.11 15:56
MarkyM píše:
Monny jak jsi dopadla?

No jako, 4× mi přetáčeli monitor, prostě pokaždý špatný, Hamilton zatím nezabral… Prý máme sexovat… :roll: No, takže v pátek další KO a monitor… Když se nic nebude dít, tak v úterý 31.5. mě čeká vyvolání porodu… :cry:
Ale KTG je prostě špatné, chtěli si mě tam nechat, ale když to má malej pokaždý špatný, tak je to v normě.. Kontrakce mám už jak blázen, ale porodní cesty nejsou připraveny, takže mi ani nemůžou píchnout vodyu, prostě nic.. Takže musím čekat…

Jinak KO, tlak 150/90, po přeměření 142/85, takže prý dobrý.. Pak mi dr. udělal Hamiltona, to bolelo jak kráva, jsem myslela, že ho počůrám… :oops:
No a pak ten monitor nu :nevim: Pokaždý špatný… Prostě se to nikomu nelíbí.. ani doktorovi, ale poslal mě domů.. tak já nevím :roll: :nevim:

Jo a malej má odhad váhy 3800gr, tak se ptám jestli bude třeba císař… prý ne.. prý mám pánev velkou dost 8-o :zed: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
24.5.11 16:00
Monny89 píše:
MarkyM píše:
Monny jak jsi dopadla?

No jako, 4× mi přetáčeli monitor, prostě pokaždý špatný, Hamilton zatím nezabral… Prý máme sexovat… :roll: No, takže v pátek další KO a monitor… Když se nic nebude dít, tak v úterý 31.5. mě čeká vyvolání porodu… :cry:
Ale KTG je prostě špatné, chtěli si mě tam nechat, ale když to má malej pokaždý špatný, tak je to v normě.. Kontrakce mám už jak blázen, ale porodní cesty nejsou připraveny, takže mi ani nemůžou píchnout vodyu, prostě nic.. Takže musím čekat…

Jinak KO, tlak 150/90, po přeměření 142/85, takže prý dobrý.. Pak mi dr. udělal Hamiltona, to bolelo jak kráva, jsem myslela, že ho počůrám… :oops:
No a pak ten monitor nu :nevim: Pokaždý špatný… Prostě se to nikomu nelíbí.. ani doktorovi, ale poslal mě domů.. tak já nevím :roll: :nevim:

Jo a malej má odhad váhy 3800gr, tak se ptám jestli bude třeba císař… prý ne.. prý mám pánev velkou dost 8-o :zed: :oops:

mon: Já rodila normoš 4200kg a jsem prcek ale zvládla jsem to… pokud by to bylo hodně špatné tak si tě tam nechají… neboj to zvládnete… brzy se dočkáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
24.5.11 16:19

Monny, to bude dobré, neboj.
U nás v poradně je přenášení žhavé téma (dělám v těhu poradně 36.-41.t.t) a vždycky maminkám radím, ať si udělají doma generální úklid- okna ať vynechají, ale né kvůli blbým pověrám, spíš aby je nenapadlo lézt po výškách a nespadly, uvaří nějakou dobrotu k obědu, odpol.svižná procházka, večer romantická horká koupel- nejlépe i s manželem, aby následoval sex- ale pořádný, žádné šolichání :wink: a v noci aby přijely k porodu. A kdyby to nezabralo, tak další den opáčko. :lol:
A pak už je většinou nevidím, protože mou poradnu vymění za šestinedělí. :wink:
Držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.5.11 16:22
Hanulínek píše:
U nás v poradně je přenášení žhavé téma (dělám v těhu poradně 36.-41.t.t) a vždycky maminkám radím, ať si udělají doma generální úklid- okna ať vynechají, ale né kvůli blbým pověrám, spíš aby je nenapadlo lézt po výškách a nespadly, uvaří nějakou dobrotu k obědu, odpol.svižná procházka, večer romantická horká koupel- nejlépe i s manželem, aby následoval sex- ale pořádný, žádné šolichání :wink: a v noci aby přijely k porodu. A kdyby to nezabralo, tak další den opáčko. :lol:
Držím palce!!

To dělám každý den a nic nic nic :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
24.5.11 16:24

Monny no tak to jsme dopadly stejně.Mě teda neudělala ani hamiltona,porodní cesty nepřipravené,nešlo to.Minule jsem měla cs 3,ted zase cs0 :-? V pátek jdu taky do porodky na další monitor…achjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
24.5.11 16:25
Monny89 píše:
MarkyM píše:
Monny jak jsi dopadla?

Jo a malej má odhad váhy 3800gr, tak se ptám jestli bude třeba císař… prý ne.. prý mám pánev velkou dost 8-o :zed: :oops:

Ja bych si to zkusila vydupat, blbouni. Jak te muzou tkhle poslat domu? Kdyz na tom male neni dobre?
Ja bych asi lhala, rekla ze je mi strasne spatne, ze jsem v noci zvracela, ze jsem omdlela, cokoli. Ten pristup doktoru je laxni mi prijde? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.5.11 16:26
Daniella82 píše:
Monny no tak to jsme dopadly stejně.Mě teda neudělala ani hamiltona,porodní cesty nepřipravené,nešlo to.Minule jsem měla cs 3,ted zase cs0 :-? V pátek jdu taky do porodky na další monitor…achjo.
:hug: :hug:
Mě udělal Hamiltona, ale krutýho :oops: No a pak přetočení na porodním sále několikrát… pokaždý špatný výsledek :-? v pátek KO a KTG.. když nic, tak v úterý indukce :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.5.11 16:27
Weru píše:
Monny89 píše:
MarkyM píše:
Monny jak jsi dopadla?

Ja bych si to zkusila vydupat, blbouni. Jak te muzou tkhle poslat domu? Kdyz na tom male neni dobre?
Ja bych asi lhala, rekla ze je mi strasne spatne, ze jsem v noci zvracela, ze jsem omdlela, cokoli. Ten pristup doktoru je laxni mi prijde? :roll:

A to není poprvé co mě poslali domů… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
24.5.11 16:32

Monny já taky nechápu,proč už si Tě tam nenechali,když monitor nebyl dobrý.
Já v doktory totiž moc důvěry nemam,pak když se něco stane,co si na nich asi tak vezmeš :cert: Normálně bych tam jela zítra zpátky,ze mi neni dobře.

Mě teda řekli,že mi porod nemůžou ani vyvolat,když mam cs0 prý by to bylo na dlouho a mohla bych tak akorát skončit na cs..takže já musim čekat,jestli se dole začne samo něco dít a alespon připravovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
24.5.11 16:36
Monny89 píše:
Hanulínek píše:
Držím palce!!
To dělám každý den a nic nic nic :zed: :zed: :zed:

Ach jo, to je mi Tě líto, ale alespoň si ten konec těhu užiješ- zvláště máš-li sex denně- já netěhotná matka 2 dětí Ti závidím!! 8-o :lol:
Víš co jsem se kdysi na jedné konferenci dozvěděla?, že dlouhodobým sledováním (nevím kde) někdo spočítal pravý termín porodu na termín + 2-3dny, tak to máš ještě čas- jestli jsem se teda nepřekoukla na Tvém metříku.
Abych tě pobavila, napíšu jaké magořiny mi jsou schopné mamči říct, že dělají, aby nepřenášely: jedna běhala po pražcích na kolejích- to rytmické skákání prý mělo pomoci :lol: , další se mi svěřila, že skákala šipku do bazénu 8-o , jízdu na koni…
Ale ještě mne napadlo jestli máš doma balón- používej ho.
A vydrž!!, přenášela jsem 41+3, měla vyvolávaný porod a byla to pohoda- žádné horory, neboj. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
24.5.11 16:37

Monny a co Hammilton, myslis, ze pomohl? Krvacis , mas bolesti? Co kdybyste na to vlitli s manzou :mrgreen: , tam je dulezity i aby vyvrcholil dovnitr nebo li sperma zpusobuje meknuti cipku, PREJ :nevim: :oops: .

Danniela taky doktorum neverim, kdyz neco chci nebo citim, ze je neco v neporadku, tak si to musim vydupat…pak se to stejne potvrdi, tak jim pak ver. Normalne jsem i zalhala jednou, aby neco podnikli :zed: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.5.11 16:39
Daniella82 píše:
Monny já taky nechápu,proč už si Tě tam nenechali,když monitor nebyl dobrý.
Já v doktory totiž moc důvěry nemam,pak když se něco stane,co si na nich asi tak vezmeš :cert: Normálně bych tam jela zítra zpátky,ze mi neni dobře.Mě teda řekli,že mi porod nemůžou ani vyvolat,když mam cs0 prý by to bylo na dlouho a mohla bych tak akorát skončit na cs..takže já musim čekat,jestli se dole začne samo něco dít a alespon připravovat :nevim:

No, nevím, měla jsem dneska monitor 4× :nevim: Já nevím, počkám do pátku, a v pátek tam asi udělám bugr :lol: :lol: :nevim: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.5.11 16:41

Weru, Hamilton nepomohl… Nekrvácím, bolesti mám normálně… :nevim: Sex byl teď, jojo spermie jsou dobré na čípek, ale to u nás asi taky nezabírá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
24.5.11 16:41

a jeste jsem nepochopila logiku, kdyz je ten monitor 4× spatnej, tak je v norme??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí