Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobré odpoledne, potřebuju se možná vykecat, ale hlavně náhled na situaci. Manžel vloni krátce před Vánoci, když jsem s dětma byla na betlémech, se sbalil a odstěhoval - za odpoledne. Vzal si do krabic oblečení, šanony z firmy, jinak tady vše zůstalo. Oblečení si nevzal všechno. Vánoce jsme strávili sami, on s rodiči. Musela jsem přes známé zjišťovat, kde je. V průběhu roku jsme se potkávali, on pak někoho měl ale pustil ji k vodě (paní a dvě děti), teď je to tak, že ve všední den přijde, přespí a zas odejde. Na víkend přijde na oběd, sonduje, co dělám, prý ať s ním jedu za kamarádem, jenže já m ám co dělat, zůstala mi na krku domácnost se zvířaty, děti dům a taky jsem mu chtěla ukázat, že tu má zodpovědnost - jenže on to asi vzal jako že on má svoji domácnost a vše hotové a já mám svoji domácnost a holt problém, že nemám hotovo a odjel naštvaně sám. Peníze mi dává. Děti máme dvě. On vydělává samozřejmě mnohem mnohem víc, pomáhala jsem mu s rozjezdem firmy, to teď i kasuje on, já jsem pak vzala zaměstnání.Zjevně na to, že by měl doma pomoct, není zvědavý. Mám přistoupit na ty výlety - jakože jsme oba „svobodní“? A každý za své, jak říkal?
Udelej si to tak, abys byla spokojena.
Ja bych tohle nedala ![]()
rozhodně bych mu nevařila, neprala, a nejezdila s ním na výlety..podle mě si svobodná a máš se tak chovat. - hledej si přítele..
co na tohle uspořádání říkají děti?
já už bych byla dávno rozvedená teda..když už to trvá rok, očividně se vrátit nechce..
Proč to asi dělá? Přeci chce mít rodinu, klid, žádný dusno, aby všichni měli zázemí.
Co jsi mu udělala (nebo nedělala), že se odstěhoval ?
Jestli ho chceš zpátky tak samozřejmě ano …
Ale jestli ho chceš i vydusit, tak to moc neradím .. funguje to opačně ..
Záleží na tom, jak moc jeho peníze potřebuješ.
Jestli ano, tak se nech nadále ponižovat.
Jestliže ne, tak zajdi k právníkovi a informuj se, jak je to s vypořádáním firmy a majetku.
@růžový achát píše:
![]()
![]()
doufám že mu k snídani kupuješ čerstvé pečivo a lisuješ pro něj čerstvou pomerančovou šťávu…
Jj a ve středu mu zahřívá postel… ![]()
Jako někteří chlapi jsou naprosti ubozaci, ale ženský, co jim takový chování trpí a ještě je v něm podporuji jsou snad ještě horší.
Myslím si, že tenhle případ už tu byl a několikráte. Ale možná se pletu. Ta zvířata v tom vždycky figurují. ![]()
Dala bych mu my výběr. Buď se vrátí zpět a budeme fungovat společně. Nebo rozvod. Nic mezi tím
Zajímalo by mne, jestli kdyby Vám navrhnul, že se mu už nechce si sám utírat zadek, ať to děláte Vy, jestli byste nad tím taky uvažovala… ![]()
@Kobliha51 píše:
Myslím si, že tenhle případ už tu byl a několikráte. Ale možná se pletu. Ta zvířata v tom vždycky figurují.
A hodně hodně dalších příběhů
@divine woman píše:
Lenye?
Ale no tak, uz jsem to tady psal mockrat. Proc proste nejste ochotne pripustit, ze nemale procentu muzu proste neni delane na zivot v rodine a manzelstvi.
ALe vy ho samozrejme zmenite. ![]()