Mám na ten jeho systém přistoupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
7.11.18 15:17

Ne, leda že bys byla úplně hloupá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.11.18 15:19

proč už nejsi rozvedená? :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
587
7.11.18 15:20

Vyměnila bych zámky a podala žádost o rozvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26896
7.11.18 15:21
@Anonymní píše:
Dobré odpoledne, potřebuju se možná vykecat, ale hlavně náhled na situaci. Manžel vloni krátce před Vánoci, když jsem s dětma byla na betlémech, se sbalil a odstěhoval - za odpoledne. Vzal si do krabic oblečení, šanony z firmy, jinak tady vše zůstalo. Oblečení si nevzal všechno. Vánoce jsme strávili sami, on s rodiči. Musela jsem přes známé zjišťovat, kde je. V průběhu roku jsme se potkávali, on pak někoho měl ale pustil ji k vodě (paní a dvě děti), teď je to tak, že ve všední den přijde, přespí a zas odejde. Na víkend přijde na oběd, sonduje, co dělám, prý ať s ním jedu za kamarádem, jenže já m ám co dělat, zůstala mi na krku domácnost se zvířaty, děti dům a taky jsem mu chtěla ukázat, že tu má zodpovědnost - jenže on to asi vzal jako že on má svoji domácnost a vše hotové a já mám svoji domácnost a holt problém, že nemám hotovo a odjel naštvaně sám. Peníze mi dává. Děti máme dvě. On vydělává samozřejmě mnohem mnohem víc, pomáhala jsem mu s rozjezdem firmy, to teď i kasuje on, já jsem pak vzala zaměstnání.Zjevně na to, že by měl doma pomoct, není zvědavý. Mám přistoupit na ty výlety - jakože jsme oba „svobodní“? A každý za své, jak říkal?

Udelej si to tak, abys byla spokojena.
Ja bych tohle nedala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.11.18 15:24

rozhodně bych mu nevařila, neprala, a nejezdila s ním na výlety..podle mě si svobodná a máš se tak chovat. - hledej si přítele..
co na tohle uspořádání říkají děti?
já už bych byla dávno rozvedená teda..když už to trvá rok, očividně se vrátit nechce..

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
7.11.18 15:26

Proč to asi dělá? Přeci chce mít rodinu, klid, žádný dusno, aby všichni měli zázemí.

• Citovat
  • Upravit
32
7.11.18 15:28

Co jsi mu udělala (nebo nedělala), že se odstěhoval ?

Jestli ho chceš zpátky tak samozřejmě ano …
Ale jestli ho chceš i vydusit, tak to moc neradím .. funguje to opačně ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12995
7.11.18 15:31

Záleží na tom, jak moc jeho peníze potřebuješ.
Jestli ano, tak se nech nadále ponižovat.
Jestliže ne, tak zajdi k právníkovi a informuj se, jak je to s vypořádáním firmy a majetku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
7.11.18 15:33
@růžový achát píše:
8o 8o 8o doufám že mu k snídani kupuješ čerstvé pečivo a lisuješ pro něj čerstvou pomerančovou šťávu…

Jj a ve středu mu zahřívá postel… :roll:

Jako někteří chlapi jsou naprosti ubozaci, ale ženský, co jim takový chování trpí a ještě je v něm podporuji jsou snad ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
7.11.18 15:49

Myslím si, že tenhle případ už tu byl a několikráte. Ale možná se pletu. Ta zvířata v tom vždycky figurují. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23966
7.11.18 15:54

Dala bych mu my výběr. Buď se vrátí zpět a budeme fungovat společně. Nebo rozvod. Nic mezi tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
7.11.18 15:56

Zajímalo by mne, jestli kdyby Vám navrhnul, že se mu už nechce si sám utírat zadek, ať to děláte Vy, jestli byste nad tím taky uvažovala… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.11.18 16:11
@Kobliha51 píše:
Myslím si, že tenhle případ už tu byl a několikráte. Ale možná se pletu. Ta zvířata v tom vždycky figurují. :nevim:

A hodně hodně dalších příběhů

• Citovat
  • Upravit
25897
7.11.18 16:13
@Mango_Lassi píše:
A hodně hodně dalších příběhů

Lenye?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
7.11.18 16:16
@divine woman píše:
Lenye?

Ale no tak, uz jsem to tady psal mockrat. Proc proste nejste ochotne pripustit, ze nemale procentu muzu proste neni delane na zivot v rodine a manzelstvi. :roll: ALe vy ho samozrejme zmenite. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí