Mám na ten jeho systém přistoupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1734
7.11.18 20:25

Zenska proste musi byt zodpovednejsi pri vyberu toho partnera a resit kazdy detail, nic neprehlizet a nalit si cisty vino, jeslti tohle bude dobry manzel a otec. :think: Je to v ramci jejich dobra, decka pak zustanou na ne. Chlapek se neda prinutit k peci o ne. Maximalne k placeni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
7.11.18 21:44
@Sandokanos píše:
Zenska proste musi byt zodpovednejsi pri vyberu toho partnera a resit kazdy detail, nic neprehlizet a nalit si cisty vino, jeslti tohle bude dobry manzel a otec. :think: Je to v ramci jejich dobra, decka pak zustanou na ne. Chlapek se neda prinutit k peci o ne. Maximalne k placeni. :nevim:
Ženská není detektor lži. A chlap na čele nemá vyraženo nevhodný pro chov :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
7.11.18 21:52
@Akinee píše: Ženská není detektor lži. A chlap na čele nemá vyraženo nevhodný pro chov :roll:

Hele tech pripadu, kdy se nekdo zmenil najednou a predtim vypadal jako dokonaly kandidat je minimum. Naprosta vetsina chlapu to na tom cele maji napsano. :mrgreen: Vidim to neustale, ze zenska si najde typka, u kteryho ja poznam za 5 min, ze nebude uplne idealni clovek, ale ona to pozna az za 5 let. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
7.11.18 21:59
@Sandokanos píše:
Hele tech pripadu, kdy se nekdo zmenil najednou a predtim vypadal jako dokonaly kandidat je minimum. Naprosta vetsina chlapu to na tom cele maji napsano. :mrgreen: Vidim to neustale, ze zenska si najde typka, u kteryho ja poznam za 5 min, ze nebude uplne idealni clovek, ale ona to pozna az za 5 let. :mrgreen:

Před tebou se ten týpek taky nepretvařuje. Proč myslíš, že příroda zařídila zamilovanost. Kdyby ženy připouštěly rozumem, tak si nás tady 90 % nepíše :mrgreen: A těch 10% dokonalých by už dávno pomřelo nudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí