Mám pocit, že přítel žije na můj účet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.7.17 16:13

Ahoj zakladatelko. Já tě naprosto chápu. Když to tady teď čtu, tak některá slova a myšlenky jsou, jako bych je říkala já.
Můj chlap má dluhy. Má jich tolik, že mu měsíčně zbyde tak 2-3 000 Kč. Takže v podstatě několik let už vše táhnu já sama :(
Ať se jedná o dovolenou, jídlo, oblečení pro děti, oblečení pro manžela, školku, školu a obědy, akce dětí…
Je to psychicky strašně náročné.
Jediné štěstí je v tom, že na nás zatím žádný exekutor nepřišel.
Ale jak jsi tady psala:I mně chybí takové to mužské rozmazlování a pozornosti. Manžel mi koupí dárek maximálně na Vánoce a svátek nebo narozeniny. Letos mi nedal ani na ty narozeniny :(
Nejsem žádná zlatokopka, ani nepotřebuju chlapa, co by mě živil..Ale chtěla bych rovnocenného partnera, který by domů přinesl normální výplatu a něco mu z ní zbylo. Ženy, které to nezažily, to těžko pochopí.
Chlapi, co tady píší nesmysly o emancipaci, jsou dost ubozí a vsadím se, že by se jim to taky líbilo, kdyby je žena živila :jazyk: :poblion:
Anonym KM

• Citovat
  • Upravit
1853
27.7.17 17:05
@Anonymní píše:
Tak me uz tenhle pohled taky napadl, ale ja tu nejsem ta chytrejsi ani schopnejsi, tak proc on kdyz muze vydělat penize rychleji a efektivne jen kdyz bude chtit me necha na stejnou uroven drit roky? Nechci, aby me zivil, to dokazu sama. Chci, aby prinesl alespon tolik co ja a bez dluhy okolo. A vlastne mi chybi i to muzske rozmazlovani. Kytka, drobny darecek a ted si to mam kupovat sama jen proto, ze vydelavam vic nebo mu na to dat peníze, to je vážně uhozene. To uz si to muzu rovnou koupit sama.
Řekla bych, že partner je prostě taková povaha. Asi to fakt nebude ten kariérista co běží za lepším životem a je spíš pro tu rodinu a dělat co ho baví, není to tak? Ony ty peníze se člověku taky nesesypou z nebe a když místo toho, aby tvrdě dřel na zakázkách a hledal nové klienty tak doma vaří, tak chápu, že ty peníze nejsou. A na nějaký dření se kašle. Mám pro něj pochopení a divím se, že předtím to na něm nebylo znát, tohle zaměření.
A jinak k tomu rozmazlování, to bych řekla, že je trochu jinej problém. Můj partner vydělává cca. o 20 tisíc čistého méně než já, ale rozhodně na kytky, hezkou večeři či drobný dáreček peníze má. To je spíš problém u něj, že ho prostě nezajímá ti takto dělat radost, nebo o tom neví? Na dovolené šetříme společně s tím, že já platím větší část. Svět se dá takto obcestovat, ale není to po 4* hotelích. Záleží taky co přesně ty si představuješ pod tím pojmem rozmazlovat. U nás v rodině se pod tím myslí to na co sme společně schopni dosáhnout, ty nějak tak pořád píšeš, že je to o tom na co dosáhne tvůj partner, což je v současnosti nic moc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.17 12:18

@Aragua proste mi vadi, ze na to prdi a to na to schopnost ma. Driv to nemohlo byt videt, protoze ja mela v praci sotva 10, musel prinest tak 20 abychom vyzili a to jsme nemeli deti. Ted s detmi je to složitější. Ted mam ja tech 20 a on ma tak 10, neda je urcit. Takze kdyz platí jidlo a drogerie nemuzu mu nic zbyt ani na vecu ci kino. Takze ho nenapadne prinest mi ani nanuka. Kdybych ho chtela, koupim si ho sama podle jeho slov. Je na sebe náročný, ode mě a od rodiny ceka velke darky k narozkam protože co s blbostmi, ale sam ruku k dilu neda, aby si mohl splnit nějaký sen a někam se mrknout. To radeji sedi doma a ceka, ze ja ho na vyroci pozvu do Parize letecky. Nikdy neletel. Bohuzel s 20 tisíci na mesic, kdy platim cele bydleni, školky, obedy atd. na to nemuzu mit ani za 20 let. Kdyby se podílel, nasetrime na to spolu.

• Citovat
  • Upravit
1853
28.7.17 13:23
@Anonymní píše:
@Aragua proste mi vadi, ze na to prdi a to na to schopnost ma. Driv to nemohlo byt videt, protoze ja mela v praci sotva 10, musel prinest tak 20 abychom vyzili a to jsme nemeli deti. Ted s detmi je to složitější. Ted mam ja tech 20 a on ma tak 10, neda je urcit. Takze kdyz platí jidlo a drogerie nemuzu mu nic zbyt ani na vecu ci kino. Takze ho nenapadne prinest mi ani nanuka. Kdybych ho chtela, koupim si ho sama podle jeho slov. Je na sebe náročný, ode mě a od rodiny ceka velke darky k narozkam protože co s blbostmi, ale sam ruku k dilu neda, aby si mohl splnit nějaký sen a někam se mrknout. To radeji sedi doma a ceka, ze ja ho na vyroci pozvu do Parize letecky. Nikdy neletel. Bohuzel s 20 tisíci na mesic, kdy platim cele bydleni, školky, obedy atd. na to nemuzu mit ani za 20 let. Kdyby se podílel, nasetrime na to spolu.

Jo určitě teď mnohem lépe chápu tvůj point, on je váš vztah mi připadá taková zlatokopka naruby. On si chce dělat co chce a ty ať zatáhneš jeho sny a touhy, to by mi určitě taky nevyhovovalo. Ostatně ani jako ženě, ani jako chlapovi. Stejně jako usazují manželé své marnotratné manželky, je třeba aby si ho taky usadila zeptala, kde na ty jeho požadavky máš vzít, jinak to nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4090
3.12.17 23:30
@michelle21 píše:
Nechci tady znova zdůrazňovat věk a zdravotní stav. Ale rozhodli jsme se to řešit s tím, že to bude běh na dlouhou trať. Většinou to stejně jako u nás na první pokud nevyjde a trvá to roky. V době, kdy jsme se pro to rozhodli jsme byli hodně zamilovaní a vztah mi přišel fajn. Pak už jsme to začali řešit, poslední půlrok je to jak píšu, ale samozřejmě, tím, že jsme chodili k doktorovi a měli rozjednané IVF, tak jsem asi některé věci (radši) neviděla, a i když mě kolikrát napadlo, že to není optimální, tak jsem se těšila se na miminko. No a po neúspěchu to na mě nějak všechno padlo, shodila jsem ty pověstné růžové brýle a začala si uvědomovat, že to asi není až tak fajn. Čekala jsem, že mi na to IVF přispěje sám od sebe, ale nějak jsem pochopila, že to bere jako můj problém - mojí léčbu. A začala jsem přemýšlet i o těch dalších věcech - nákupy atd. a došlo mi, že se vlastně u mě má jako prase v žitě, jen bere a moc nedává :nevim:

Ahoj určitě si s ním promluv a že chceš půlku, fakt není normalni jak tě využívá. Ale musím se tě tady zastat, spousta holek to nepochopí, ale je fakt že hledat někoho nového ve 35 není žádná sranda a může se ti stát, že už nepotkas nikoho kdo s tebou půjde do ivf. Zazila jsem to sama, měla jsem vyzirku jak ty, vyhodila ho a chlapa co by chtěl dítě jsem už nenašla. Takze jestli strašně chceš dítě, i přes to že bys byla samozivitelka, držím ti palce ať se zadaři! A kdo říká že by byl radši bez dítěte a vyrovnal se s tím, tak to bych chtěla vidět. Ja se s tím teda nesmířila a šťastná tedy taky nejsem. Hlavne promluv si s ním, třeba se chytí za nos, držím ti palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí