Mám právo neslavit narozeniny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lalelale
27.5.18 13:37

@TeriiTerii Napůl mi přijde, že tchýně sama narozeniny nechce slavit, ale pozvala vás na večeři a pak ji dopálilo, že ty sama je neslavíš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12268
27.5.18 13:38

Ja bych se na neci nazor vykaslala a chovala se tak, jak ty sama uznas za vhodne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
27.5.18 13:43

Stalo se mi to samé. Tchýně byla naštvaná, že jsem ji nepozvala na neexistující oslavu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
27.5.18 13:43

@TeriiTerii jinak o co tchýni jde? No očividně o to se zadarmo najíst.¨
Protože kdyby chtěla opravdu nezištně darovat, tak ti to daruje, popřeje ti a nebude tu oslavu vůbec vytahovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
27.5.18 13:44

Nedělám žádnou oslavu, mamka mi teda koupí vždy nějaký zákusek ale neprosím ji o to :lol: přítel taky slaví každé narozeniny koupí sud a maso a griluje se.. Tohle zas nechápu já když to nejsou kulatiny tak proč slavit každý rok takhle vehementně :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
27.5.18 13:49

Mnohokrat dekuji za vase nazory!! :palec: :palec: :palec: zvedli jste mi hrozne naladu! :hug: mate pravdu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
27.5.18 13:54

Neporadam oslavy, ani pro sebe, ani pro deti. Nemam to rada. Je to tvuj den, zarid si ho dle sebe.

• Citovat
  • Upravit
3236
27.5.18 14:10

@Mar__tanka1983 No právě si myslim, že ten clovek, který ty oslavy dělá, si to může špatně vzít, že ten druhý tu oslavu neudělá. Pokud ten člověk dělá oslavu proto, že se těší na to, až se se všemi uvidí a udělá jim radost pohoštěním, přestože ho třeba také nebavi to pohoštění připravovat, tak podle může uvažovat tím směrem, že jiný člověk oslavu nedělá proto, že se netouží s ostatními setkavat nebo protože mu ostatní nestojí za námahu. Možná by si to šlo vyříkat ve stylu: mám vás ráda, ale nejsem zvyklá dělat oslavy, bojim se, že bych to nezvládla tak, jak bych si to představovala… I když u mě je to o tom, že nemám obvykle na ty lidi náladu. Kdybych ji měla, tak třeba i nějakou oslavu usporadam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.18 14:10

Hele u nás je to obráceně. Babča, taťkova mamka, co s námi bydlí v domě, vždycky přijde a očekává, že něco dostane. Kafe, zákusek. Občas ji mamka pozve na oběd, jakože by se to mělo. Ale ona, když má narozky nebo svátek, tak nikdy nikoho nepozve, ale čeká veledary. A před narozeninama chodí co, že se jí zase rozbilo a tak.

Jako ne, že bych to nějak řešila ona už jiná nebude, ale nejhorší jsou ty kecy ve stylu: „Jéé vy jste mně pozvali, to jste hodní. Já taky něco musím udělat a oplatit vám to až budu mít narozeniny, svátek atd.“ Ale nikdy nic.

U tebe je to zase jinak, protože ty svoje vůbec neslavíš a už si na to mohli zvyknout, a pokud jim to vadí, tak tě nezvat, když jim to neoplatíš. A pokud se nedožaduješ dárku, tak nevím, proč by to měli řešit.

• Citovat
  • Upravit
21091
27.5.18 14:12

@Hlaholice Tak i to se dá řešit. Říct hele sejdeme se tam a tam a dáme si něco dobrého a nebo se domluvit tak, že každý něco málo doveze. Vždyť to nemusí být jen o tom, že hostitel lítá, aby se návštěva najedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
27.5.18 14:17

Příště až bude pořádat večeře řekla bych ji ze nejdu, aby mi zase nevyčítala, ze ona mě pozvala a já ji ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
27.5.18 14:18

Tchyně se chce zadarmo nazrat a pobavit na tvůj účet. Narozeniny nám před vánoci a nesla vím já ani manžel o dva dny dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
27.5.18 14:21

@Hlaholice tak pokud je to jen z důvodu, že se chce sejít, tak na to přece není potřeba konat narozeninové mejdany, ne? :think:
Pokud se chci s někým vidět, tak se mu co dva týdny vnutím na kafe (ironie), případně mladý co dva týdny na to kafe pozvu, nemusím kvůli tomu snaše dělat v hlavě blázinec s dortem a pohoštěním pro celou famílii, když o to nestojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122551
27.5.18 14:22
@hulala píše:
Tchyně se chce zadarmo nazrat a pobavit na tvůj účet. Narozeniny nám před vánoci a nesla vím já ani manžel o dva dny dřív.

A napít vaječného konaku, protože je s mlíkem. :lol: Ale kondenzovaným. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
27.5.18 14:28

@mrav stýskalo se mi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie