Mám přítele, se kterým se nesmím vídat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
1.1.19 09:23
@fera21 píše:
Jedno řešení existuje. Je poměrně drastičtější, ale zoufalá situace si žádá zoufalý činy. Prostě a jednoduše se v pátek po výtvarce zdržet s přítelem do té míry, že by to nezůstalo bez následků. Prostě a jednoduše se nechat zbouchnout. Tím pádem by to byl legální důvod k tomu, aby si tě mohl vzít, čímž by jsi byla zplnoletněná a mohla se zařídit podle svýho.

Lepsi by bylo tyhle fanatiky zbavit svepravnosti. Jeji matka je nemocna na hlavu. Mela by byt zavrena do blazince a ne nest zodpovednost za dite, protoze neuvazuje realne a nici sve okoli.
A divim se, ze nezasahnou jeho rodice. Ze vsemu sookojene prihlizi, neposkytnou azyl.
Ze ma jit na sezeni nekde, tak to je vrchol uplne :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
1.1.19 09:44

@Kelsey oni to tak bohužel mají a holka už je za ty roky tak zblbla že ji to vlastně přijde normální …jen doufám že jednou dostane tu odvahu a vypadne od ní …málo kdo to totiž umí protože mají v hlavě právě tu myšlenku jako zakaldatelka „ale vždyť je to máma“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.1.19 10:02
@Ennny píše:
@Kelsey oni to tak bohužel mají a holka už je za ty roky tak zblbla že ji to vlastně přijde normální …jen doufám že jednou dostane tu odvahu a vypadne od ní …málo kdo to totiž umí protože mají v hlavě právě tu myšlenku jako zakaldatelka „ale vždyť je to máma“

At je to klidne mama, jednou bude i prarodic. Daleko a co nejdriv od ni, aby neohrozovala dalsi generaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
1.1.19 11:05
@Kelsey píše:
Lepsi by bylo tyhle fanatiky zbavit svepravnosti. Jeji matka je nemocna na hlavu. Mela by byt zavrena do blazince a ne nest zodpovednost za dite, protoze neuvazuje realne a nici sve okoli.
A divim se, ze nezasahnou jeho rodice. Ze vsemu sookojene prihlizi, neposkytnou azyl.
Ze ma jit na sezeni nekde, tak to je vrchol uplne :zed: .

ale ono to není jenom o náboženství. I nevěřící matky takové bývají, jenom se nedají tak snadno zaškatulkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.1.19 11:08

Nejsem ještě ta zblbá ovečka.. Uvědomuji si, že to normální není a dokážu rozeznat dobré od špatného. A proto se snažím v této diskusi najít nějaké řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
1.1.19 11:25
@Lupulu píše:
Nejsem ještě ta zblbá ovečka.. Uvědomuji si, že to normální není a dokážu rozeznat dobré od špatného. A proto se snažím v této diskusi najít nějaké řešení.

Jsi moc statečná holka. :hug: A nemohli by ti nějak pomoci starší sourozenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.1.19 11:25
@PaníBovaryová píše:
ale ono to není jenom o náboženství. I nevěřící matky takové bývají, jenom se nedají tak snadno zaškatulkovat.

Ale moje máma za to svým způsobem nemůže, byla takto vychovávána od malička, tak to v ní zůstalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.1.19 11:30

@nostress no, je to takové složitější.. brácha ten by potřeboval pomoct sám se se sebou. A sestra žije v maličkém bytečku a svých starostí má až nad hlavu. A nechci někomu komplikovat život..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
1.1.19 11:34
@Lupulu píše:
@nostress no, je to takové složitější.. brácha ten by potřeboval pomoct sám se se sebou. A sestra žije v maličkém bytečku a svých starostí má až nad hlavu. A nechci někomu komplikovat život..

A třeba babička, nebo příbuzní z otcovy strany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.19 11:57

Tvoje maminka je taky obětí sekty. Ona jiný život neznala, takže je od malička v zajetí bludu.Jelikož je ale věřící, tak by jí mohli otevřít oči křesťané, kteří by jí mohli na základě Bible vyvrátit bludy, ve kterých žije.Ona by na jiné argumenty totiž zřejmě neslyšela.I to by bylo v kategorii zázraků, pokud by byla přístupná takovému dialogu. Mohla bych ti doporučit přečíst si knížku s názvem Byl jsem svědkem Jehovovým.Ale ať ti ji nenajde doma maminka. V případě, že by jsi jí dokázala oponovat verši z Bible, měla by jsi velkou šanci aspoň otřást tou jejich naukou.Modlím se za tebe, i za celou vaší rodinu. :srdce:
 https://www.databazeknih.cz/…vovym-179735

• Citovat
  • Upravit
21703
1.1.19 12:05
@Lupulu píše:
Ale moje máma za to svým způsobem nemůže, byla takto vychovávána od malička, tak to v ní zůstalo..

říkala jsi, že prarodiče jsou nevěřící

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.19 12:46

Teď jsem zjistila, že knížka Byl jsem svědkem Jehovovým je hůře dostupná. Ale ihned k přečtení je k dispozici knížka 30 let otrokem Strážné věže.
 http://www.rozcesti.org/…zne-veze.pdf

• Citovat
  • Upravit
73
1.1.19 13:11

@nostress mamku moc v lásce nemají, co ses taťkou vzali, tak se už s ní nestýkají. Jsou dost stáří a nechci je do toho zatahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.1.19 13:16
@PaníBovaryová píše: říkala jsi, že prarodiče jsou nevěřící

Ano, otcovy rodiče jsou nevěřící, ale už jsou poněkud staří a nemocní. Nechci je do toho zatahovat. Mamku v lásce nemají, od svatby rodičů se už mamka s nimi nestýká.
A rodiče mamky už jsou po smrti, ale byli stejní fanatici a všichni mamčini příbuzní jsou věřící..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.1.19 13:18
@Anonymní píše:
Teď jsem zjistila, že knížka Byl jsem svědkem Jehovovým je hůře dostupná. Ale ihned k přečtení je k dispozici knížka 30 let otrokem Strážné věže.
http://www.rozcesti.org/…zne-veze.pdf

Děkuju moc, přečtu si ji.♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí