Mám přítele, se kterým se nesmím vídat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21703
31.12.18 11:29
@Lupulu píše:
Měla jsem odmala takový sen, že půjdu na průmku a budu se věnovat té výtvarce, potom rodiče řekli, že se neuživím, tak jsem chtěla jít stejnou cestou jako sestra, jít na pajdák a dělat třeba ve školce, kde bych ten klavír a tvořivost uplatnila. Ale z toho sešlo, protože bych musela být na intru.

přihlas se na pajdák na VŠ a máš to.
Jenom by mě zajímalo, jestli bydlíš v malém městě - jak chtějí rodiče řešit to, že na VŠ půjdeš určitě na koleje? Nebo se s tvojí VŠ nepočítá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
31.12.18 11:31
@PaníBovaryová píše:
OSPOD to určitě řešit nebude. Na narcistické matky nejsou proškolení.
a pochybuji, že by matka neměla obšláplé členy rodiny jako jsou prarodiče, když má vycvičené kolegyně, aby jí donášely, kde dceru viděly a s kým.

Ale psychický teror, a matku, která je s sektě by OSPOD mohl zajímat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
31.12.18 11:34
@nostress píše:
Ale psychický teror, a matku, která je s sektě by OSPOD mohl zajímat. :think:

nebude, řeknou jí, že je nevděčná. Jehovisti nejsou zákonem zakázaní - je to náboženské sdružení. OSPOD s tímto nic neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
31.12.18 11:35
@PaníBovaryová píše:
Jenom by mě zajímalo, jestli bydlíš v malém městě - jak chtějí rodiče řešit to, že na VŠ půjdeš určitě na koleje? Nebo se s tvojí VŠ nepočítá?

jak pak ochotní členové církve se jistě najdou i v jiném městě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.12.18 11:35
@PaníBovaryová píše:

To uz bude dospela. Takze se muze fanaticka matka stavit treba na palec a neni ji po tom nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
31.12.18 11:37
@ka2ka píše:
jak pak ochotní členové církve se jistě najdou i v jiném městě

to je fakt, pravděpodobně jí zařídí nějaké bezva ubytování v „komunitě“ (tak tomu říkají, ne?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
31.12.18 11:38
@Kelsey píše:
To uz bude dospela. Takze se muze fanaticka matka stavit treba na palec a neni ji po tom nic.

jo a nedá jí kapesné a dcera bude místo studování hledat podřadnou práci, ze které se jí těžko bude pak odcházet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.12.18 11:41

@prekvapenana2 jsou nevěřící, ale nevím, jak by oni dokázali pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.12.18 11:42

@PaníBovaryová pokřtěná nejsem, to už by mi do toho Jehovisté zasahovat neměli a rodiče také ne, plnoletá už přeci budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
31.12.18 11:43

@Lupulu Takže i kdyby ses stavěla na hlavu, tak budeš pořád nezodpovědná že? Tvoji rodiče můžou být rádi, že jsi taková jaká jsi. Jsi v pobertě a občas na nějakou blbinu máš nárok. Nejsi ale jejich otrok a máš právo i na svůj život, i ten citový. To ti zakázat nikdo nemůže. Tímhle stylem rodiče dosáhnou jen toho, že jak ti padne 18, tak od nich odejdeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
31.12.18 11:46
@Lupulu píše:
@PaníBovaryová pokřtěná nejsem, to už by mi do toho Jehovisté zasahovat neměli a rodiče také ne, plnoletá už přeci budu.

a myslíš, že nebudou? 8) je ti 16, matka by ti přece taky neměla zasahovat do vztahů s vrstevníky a trávení volného času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
31.12.18 11:47

@Lupulu tak kdyby ses jim svěřila a třeba požádala jestli by jsi nemohla být u nich? Nebo ani ty proti tvý mámě nepůjdou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.12.18 11:48

@arinecka přesně tak. No, jsem stejného názoru. Když si sbalím věci v 18ti, odstřihnu se od rodiny, to mi taky nepřijde jako správné řešení.
Chtěla bych něco, abych byla s rodinou i s přítelem a né si vybírat jedno z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.12.18 11:52

@PaníBovaryová ale pořád je to moje matka a má za mě zodpovědnost, dokud nejsem plnoletá. Pak už by jí mělo být jedno, co se svým životem udělám, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
31.12.18 11:53
@Lupulu píše:
@arinecka přesně tak. No, jsem stejného názoru. Když si sbalím věci v 18ti, odstřihnu se od rodiny, to mi taky nepřijde jako správné řešení.
Chtěla bych něco, abych byla s rodinou i s přítelem a né si vybírat jedno z toho.

To bohužel zřejmě nepůjde. Krom toho, se obávám, že ne ty, ale oni tě odstřihnou, pokud nebudeš vyšlapovat podle nich. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí