Mám přítele, se kterým se nesmím vídat

832
31.12.18 09:47

Obávám se, že s tímto nic nenaděláš. Měla jsem známou, rodiče Jehovisté, a měla to dost podobně. Taky v 18 letech odešla z domu, vůbec se jí nedivím, a měla konečně šanci žít po svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27767
31.12.18 09:49

vydržet dva roky nic víc dělat nemůžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
31.12.18 09:50

@Lupulu nic,počkat až dostudujes a zařidiš si vlastní život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
31.12.18 09:57

Dostuduj ano. Zkratka pracuj na tom, aby jsi se mohla osamostatnit. A to se ti podari s dobrym vzdelanim a praci. Dokud te zivi rodice, tak musis hrat podle jejich pravidel. A na tech jejich pravidlech mi nic tak hrozneho nepripada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.12.18 09:57

@levandule23 @ka2ka
Jenže já budu v osmnácti teprve začínat třeťák, to je pak asi trochu divné, sbalit si věci a odejít z domu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
31.12.18 10:02

@Lupulu a jak bys to chtěla řešit jinak?
Rodiče svůj postoj nezmění. Jak je psáno výše - zkusit vydržet a dostudovat.
Mám na to jiný pohled, ale v takové situaci bych já osobně byla snad i ráda, že se máma se mnou nebaví … ale chápu je to máma a někoho to trápí víc než třeba facka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
@Jana525 píše:
Dostuduj ano. Zkratka pracuj na tom, aby jsi se mohla osamostatnit. A to se ti podari s dobrym vzdelanim a praci. Dokud te zivi rodice, tak musis hrat podle jejich pravidel. A na tech jejich pravidlech mi nic tak hrozneho nepripada.

Nepřipadá? Doma pracuji jen já, všechna práce je jen na mě, i jídlo chystám já, o sestru se starám já, věci do školy s ní dělám,.. S věkem mi tu narůstají jen povinnosti a co za to mám? Jen věčné hlídání a z domu nemůžu ani na krok, tak děkuju pěkně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
@Lupulu píše:
@levandule23 @ka2ka
Jenže já budu v osmnácti teprve začínat třeťák, to je pak asi trochu divné, sbalit si věci a odejít z domu..

Veci si bal, az se budes umet sama uzivit. A ne se povesit nekomu dalsimu na krk. Jednou by jsi toho mohla hodne litovat. V tvem veku vidi kazda holka sveho partnera naivne idelaniho a pokud ti to neklape doma, o to vic jsi nachylna spadnout do spaneho vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
@Lupulu píše:
@levandule23 @ka2ka

no a přítel studuje nebo pracuje? pokud pracuje a ty občas brigádu a jeho rodiče by pomohli šlo by to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.12.18 10:03
@Jana525 píše:
že se nesmí stýkat s klukem ani kamarádkama, že doma maká jediná, aby neměla roupy, to se to nezdá hrozné? Mně tedy dost. Že jí psychicky týrá tím, že jí dělá peklo nebo s ní 14 dnů nemluví a dělá naschvály? To je tedy otřes.

Příspěvek upraven 31.12.18 v 10:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
31.12.18 10:03
@Lupulu píše:
Nepřipadá? Doma pracuji jen já, všechna práce je jen na mě, i jídlo chystám já, o sestru se starám já, věci do školy s ní dělám,.. S věkem mi tu narůstají jen povinnosti a co za to mám? Jen věčné hlídání a z domu nemůžu ani na krok, tak děkuju pěkně :)

Jako ze rodice nedelaji vubec nic ? Moc se mi tomu nechce verit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
31.12.18 10:04

@Lupulu jak se rodiče staví k tomu, kdybys chtěla jít na brigádu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.12.18 10:05

@Jana525 Přijdou večer z práce se slovy: „Udělej tamto, tamto, já jdu spát, protože jsem celý den pracoval/a.."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
31.12.18 10:06
@Jana525 píše:

Nevím jak to máš ty, ale když nemohla chodit ven ani s kámoškama? to jsou dost omezující pravidla ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.12.18 10:06

@Lupulu nemáš jinou možnost, než to vydržet do plnoletosti a doby, než budeš schopná se osamostatnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí