Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@ka2ka to ani nevím, že dnes jde přeskočit ročník. Ve škole tak ty známky 2-3..
@Lupulu některý školy po dohodě to dovolí s tím že uděláš rozdílové zkoušky z toho ročníku
@divine woman ano jsem, jenže brácha je nepoužitelný a ségra má svých starostí až nad hlavu
@terinka4444 píše: že se nesmí stýkat s klukem ani kamarádkama, že doma maká jediná, aby neměla roupy, to se to nezdá hrozné? Mně tedy dost. Že jí psychicky týrá tím, že jí dělá peklo nebo s ní 14 dnů nemluví a dělá naschvály? To je tedy otřes.Příspěvek upraven 31.12.18 v 10:04
Je jí 16..může to částečně zveličovat
Pochopila jsem spravne ze otec je neverici? Proc tedy tve mame vadi, ze jsis nasla take nevericiho? ![]()
@divine woman no jako nic jiného mi nezbývá, nebo nějaká ta nástavba..
Ale mě učení nikdy moc nebralo, učenímu moc nedávám, radši se věnuji hudbě a malování, protože mě to tak nějak naplňuje..
Nikdy jsem nebyla ten studijní typ, ale máma si to nechtěla připustit.
@Lupulu píše:
@divine woman no jako nic jiného mi nezbývá, nebo nějaká ta nástavba..
Ale mě učení nikdy moc nebralo, učenímu moc nedávám, radši se věnuji hudbě a malování, protože mě to tak nějak naplňuje..
Nikdy jsem nebyla ten studijní typ, ale máma si to nechtěla připustit.
To pak řekni výplatě.Zes nebyla studijní typ a raději sis pustila hudbu.
Ty budeš taky číslo co?
@Malike Nic nezveličuji, kdybych měla tu možnost, nechala bych vás na nějaký čas v mé kůži, abyste pochopil/a.
@Malike hrála jsem na klavír, nějaký čas jsem chodila do ZUŠ, ale radši si hraji jen tak pro sebe, a tak už na placené hodiny nechodím. A klavír řidiče dostali od příbuzných
.
@Valkýra88 jo, ale nechce, abych udělala tu stejnou chybu, že i ona toho lituje
@Lupulu otec si psala že je nevěřící a i ten se chová takhle
Nezbývá než vydržet
Já neměla hezké dětství a odešla jsem v 19
To je děs mít kolem sebe tyhle lidi ![]()
@Markéta80 Můj taťka je mnohem hodnější, ale je to takový podpantoflák, moje mamka tu má hlavní slovo.. A když to máma takhle rozhodla, tak on jen přitakává, aby se s ní nemusel hádat.
No nic, zatnu zuby, dostuduji a uvidím, co dál. Děkuji všem za rady. ![]()
@Lupulu tak to je blbý. nezbývá než to přežít ale služku bych jim teda nedělala
pěkně at se zapojí i sestra. Dobrý je že vše budeš umět a pa ve své domácnosti tě půjde vše samo
S jehovistama bych žít teda nechtěla. Blbý že studovat budeš ještě hodně let ![]()