Mám přítele, se kterým se nesmím vídat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
31.12.18 10:09

@Malaga No právě, zrovna v tomhle věku mi přijde, že bych ji potřebovala tak nějak víc. Svěřit se můžu prostě jen kamarádce a kdybych si mohla povídat s mamkou o všem, bylo by to mnohem lepší.. Jenže si tu cestu k sobě prostě najít nemůžeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
31.12.18 10:10

@Lupulu kolik je příteli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.12.18 10:12

@ka2ka právě že studuje.. je mu 17let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
31.12.18 10:14
@Lupulu píše:
@Malaga No právě, zrovna v tomhle věku mi přijde, že bych ji potřebovala tak nějak víc. Svěřit se můžu prostě jen kamarádce a kdybych si mohla povídat s mamkou o všem, bylo by to mnohem lepší.. Jenže si tu cestu k sobě prostě najít nemůžeme.

Zase si to moc neidealizuj, chápu, že potřebuješ nějakou „spřízněnou“ duši, kamarádku , ale ona to dost často máma nebývá. …a ze svého okolí vidím, že to ani není moc dobře…Máma by měla být milující rodič, ale na to svěřování mi přijde lepší třeba teta … a ostatní příbuzní, kteří tě hlídají a sledují, tak jsou taky u Svědků? nebo proč jdou mámě tak na ruku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.12.18 10:15

@Malaga ať se radši věnuji škole, že teď brigády nepotřebuji. Celé prázdniny jsem na brigádě byla, protože jsem mohla být aspoň mimo dům a pracovat mi nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
31.12.18 10:16

@Lupulu Tak to moc možností nemáš. Prostě musíš vydržet a dostudovat. Až si začneš vydělávat, můžeš odejít z domu. Jinak mi chování tvých rodičů k tobě přijde dost neobvyklé. To opravdu nemůžeš jít ani do kina s kamarádkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
31.12.18 10:16

Tohle ja mit doma, jdu na brigadu/do prace a na skolu kaslu… neni to dobry priklad pro tebe, ale tohle je hrozny mladi… :,( jakto, ze by intr nesel? Oni maji nejakou vyzivovaci povinnost kdyz budes studovat, ne? Zmenit sš a zdrhnout na intr by neslo? Nevim jak ti poradit, jsou ma facku s jejich fanatismem. Jejich sluzka taky nejsi, vyper si svoje, umyj nasobi po sobe a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.12.18 10:17

@Malaga jo, všichni jsou Svědci.. ale i
její normální kamarádky mě sledují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.12.18 10:18

@divine woman Opravdu ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
31.12.18 10:19

@Lupulu a úplně blbě jak ti jde škola? nebylo by možný fakt šprtat a přeskočit ročník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
31.12.18 10:20

@Lupulu Je mi tě líto, ale asi ti nic jiného než to do 18 let vydržet nezbývá. A co starší sourozenci, jsi s nimi v kontaktu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
31.12.18 10:21

@divine woman mohli by jí pomoci, když jsou z domu, viď? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.12.18 10:22

@Micaella22 právě že se do mě pustili i Jehovisté, že intr není to správné, že bych si našla blbou společnost, která by mě kazila.. A máma má doma hlavní slovo, takže „zůstaneš na gymplu a hotovo“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
31.12.18 10:23

@Lupulu A chceš jít na VŠ? Jinak je ti gympl celkem k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.18 10:24

moje matka Jehovistka není a měla jsem to doma na střední úplně přes kopírák, akorát já teda nemám sourozence. :D Nic s tím neuděláš, ona drží peníze, tak poroučí. Sama se ještě neuživíš a jelikož jsi na gymnáziu, tak asi budeš „muset“ (co se samotným gymnáziem?) jít pak na nějakou VŠ a tam tě taky bude škrtit v rozpočtu, abys „neměla roupy“ a požadovat, ať jezdíš, co nejvíc domů, aby tě měla pod dohledem, jinak ti nedá kapesné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML