Mám přítele, se kterým se nesmím vídat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4615
8.1.19 20:21

@Lupulu a tak je to ta lepší varianta ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
8.1.19 20:58

@Ennny nevím no, ale nejspíš je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
8.1.19 21:00

@Lupulu podle mě lepší vyslechnout jednu fanatičku na kávě než poslouchat cel tribunál ne? ;) prostě jí to odkyvej a kašli na ni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
8.1.19 21:42

@Ennny jo, to máte pravdu. Ale i tak bych byla radši, kdybych tam nemusela.😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
8.1.19 21:58

@Lupulu jo to je mi jasný,tak si představ že jdeš k zubaři, není to příjemné ale byt to musí :hug: já ti fandím a posílám pevné nervy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
8.1.19 22:31
@Lupulu píše:
@Ennny jo, to máte pravdu. Ale i tak bych byla radši, kdybych tam nemusela.😄

Ahoj, chci se zeptat, asi netaktne, tedy spis neodpovidej, ber to jako k zamysleni…jsi jeste panna? Jelikoz je totiz tva mamka verici, a rika, ze s tvym nevericim otcem udělala chybu, jestli nechce abys byla az do sve svatby s nekym pro ni vhodným, netknuta…jak me to napadlo- mam pubertální dceru, doma moc nepomaha, skola výborný, porad trajda nekde venku nebo doma na sociálních sítích…nedavno mi vpalila, ze ji brzy bude 15, a ze si teda uz muze s nekym „za…“ 8o malem jsem ji jednu strelila, hodne me tim zklamala, a doma nasazuji přísnější režim , samozřejmě ne tak jak mas ty. Jen tímto nabizim pohled druhé strany. A jeste k vire, ziju s chlapem, co zazil to same co ty, akorat rodina je křesťanská, takze chápu te, a drž se! Je to děs bes…

• Citovat
  • Upravit
73
8.1.19 22:40

@sahrazad1
Ano, panna jsem, protože si myslím, že není kam spěchat..
Jako chápu, že to myslí dobře, ale v jejích očích jsem pořád ta malá a nerozumná, a proto má pocit, že mě nejlíp ochrání tím, když nebudu moct ani před dům, ale to také není řešení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
8.1.19 22:41
@Ennny píše:
@Lupulu jo to je mi jasný,tak si představ že jdeš k zubaři, není to příjemné ale byt to musí :hug: já ti fandím a posílám pevné nervy :srdce:

Děkuju ♥️️♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
8.1.19 22:44
@Lupulu píše:
@sahrazad1
Ano, panna jsem, protože si myslím, že není kam spěchat..
Jako chápu, že to myslí dobře, ale v jejích očích jsem pořád ta malá a nerozumná, a proto má pocit, že mě nejlíp ochrání tím, když nebudu moct ani před dům, ale to také není řešení..

Chápu, pak ale nezbyva, nez si s ni promluvit jako žena se ženou, prevest cast povinností na sestru a nechat te dychat. Vysvetli ji sve pocity, treba to pomuze. Mmch, jsi velmi rozumna, kdyby ta moje koza byla trochu taky takova, tak bych si piskala… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
73
8.1.19 23:09

@sahrazad1 o to jsem se už párkrát snažila, ale není s ní moc rozumná řeč. Vůbec si nepovídáme a všem společným konverzacím se snaží vyhýbat..
Když už, tak se do toho snaží zapojit Bibli a všechny příklady ukazovat na ni, potom mi ale nadává, že jí se s ničím nesvěřím, že se svěřuji jen své kamarádce. Ale přijde mi, že jí to stejně nezajímá, od rána až do večera si dělá svou práci, která ji unavuje natolik, že nemá pak náladu na nic jiného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
9.1.19 09:03
@Lupulu píše:
@sahrazad1 o to jsem se už párkrát snažila, ale není s ní moc rozumná řeč. Vůbec si nepovídáme a všem společným konverzacím se snaží vyhýbat..
Když už, tak se do toho snaží zapojit Bibli a všechny příklady ukazovat na ni, potom mi ale nadává, že jí se s ničím nesvěřím, že se svěřuji jen své kamarádce. Ale přijde mi, že jí to stejně nezajímá, od rána až do večera si dělá svou práci, která ji unavuje natolik, že nemá pak náladu na nic jiného..

Tak to je mi lito. Víra by nikdy neměla ničit vztahy, tak jako u vás. Opravdu zbývá jen počkat do tvé plnoletosti, a pak si už dělej co chceš. Nemůžeš ale žít zivot své matky, stejně jako ona nemůže žít ten tvůj…Hodně štěstí :mavam:

• Citovat
  • Upravit
73
11.1.19 11:35

@sahrazad1
V neděli mám operaci a taky ji to nezajímá, musí tam se mnou jet táta, protože ona jede na program do Sálu Království. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
11.1.19 12:12

@Lupulu a upřímně,ty bys ji tam chtěla? :think: kdo ví co by tam ztropila na scénu…copak se ti stalo? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
11.1.19 13:37
@Lupulu píše:
@sahrazad1
V neděli mám operaci a taky ji to nezajímá, musí tam se mnou jet táta, protože ona jede na program do Sálu Království. :nevim:

Je mi to lito, takhle zaslepena virou, ze nevidi, co ma pred očima…drž se, at je brzy lépe, jsi dobrý člověk, a nenech si nikdy namluvit neco jineho. :hug:

• Citovat
  • Upravit
21703
11.1.19 15:54
@Lupulu píše:
@sahrazad1
V neděli mám operaci a taky ji to nezajímá, musí tam se mnou jet táta, protože ona jede na program do Sálu Království. :nevim:

takového cvoka bych u operace ani nechtěla. Odpusť mi moji upřímnost a ať ti to dobře dopadne.
Naplánovali operace na neděli? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect