Mám s ním zůstat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.2.12 21:19
lillinka píše:
A kdyby jste takoveho chlapa dala do placu verim tomu ze se jich minimalne pet o neho poperou.

tak fajn, kolik nabízíš?

Auto mi nekoupil, auto si koupil, ale on ho moc nepotřebuje, já ho chtěla hlavně kvůli dítěti… to jen detail.

• Citovat
  • Upravit
15674
21.2.12 21:21
lillinka píše:
A kdyby jste takoveho chlapa dala do placu verim tomu ze se jich minimalne pet o neho poperou.

Tak můj mi nekoupil auto, neplatí služku ani chůvu, ale rozhodně bych neměnila ani za tři auta a dvě vily :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
21.2.12 21:25
hkac píše:
lillinka píše:
Tak můj mi nekoupil auto, neplatí služku ani chůvu, ale rozhodně bych neměnila ani za tři auta a dvě vily :srdce: .
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.2.12 21:26
Anonymní píše:
s financema je to tak, že by platil tučné alimenty dle svého platu pokud např.vydělá 60 TIS PLATIL BY 11-12 tis. apod.
Michelangelo píše:
Zakladatelko myslím si,že se tvůj partner nezměnil,ale připadal ti jinačí,pže si po něm před dítětem nic nechtěla :think: kdyby ti zaplatil uklízečku a chůvu proto,abyste měli víc času pro sebe,tak před ním smeknu.Bohužel z jeho jednání mám pocit,že to dělá pro sebe,aby ti zavřel pusu :nevim: Myslím,že i ty by ses klidně bez uklízečky a chůvy ráda obešla,kdyby se vám věnoval :think: Že se na něho malej těší a on se zavře do pokoje a nechá ho tam brečet je podle mého názoru psychické týrání dítěte.Vážně si neumím představit život s takovým egoistou :nevim: Můj muž děti koupal,přebaloval i krmil,nemusela jsem si o to ani říkat,bylo to pro něho přirozené. Víkendy jsme trávili na výletech.Než začal jezdit domů kvůli práci jenom na víkendy,tak jsme chodili po jeho práci na procházky každý den.Kluci se akorát vyspali po obědě,když přišel.Nikdy pro něho nebyl problém udělat večeři nejen sobě a dětem,ale i mě :srdce: :hug: Už jenom proto,jak se chová k dítěti,bych s ním nebyla :nevim: Nevím,jak je to s financema,když máš s někým dítě a nejste manželé :think: :nevim:

lillinka:
To je pekna blbost co tady zvanite. Ja jsem rozvedeny a daval jsem manzelce to same a nestacilo ji to!!!!. Ted mam pritelkini ktere davam min a je uplne spokojena. Protoze jeji manzel ji nic nedaval a jeste ji dluzi par desitek tisic na alimentech. Tak kdo se ma spatne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.2.12 21:39
Honzuovka píše:
hkac píše:
lillinka píše:
Tak můj mi nekoupil auto, neplatí služku ani chůvu, ale rozhodně bych neměnila ani za tři auta a dvě vily :srdce: .
:pankac:

lillinka:
Takovou zenu bych chtel mit doma a poznat. Ktera vi ze malo nekdy znamena vic nez mnoho. A hlavne premysli hlavou nez tim co chce jen ona pro sebe.A ne pro rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.2.12 21:51
Anonymní píše:
lillinka píše:

tak fajn, kolik nabízíš?

Auto mi nekoupil, auto si koupil, ale on ho moc nepotřebuje, já ho chtěla hlavně kvůli dítěti… to jen detail.

Lillinka:
Ahoj ja nabyzel 35 tis mesicne a mela vsechno co potrebovala i z dluhu jsem ji vytahl. a co myslis ze se stalo? Nasla si borecka ktery ma na vyplatu mene a sotva vyjdou z vyplaty do vyplaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
21.2.12 21:56
Lillinka:
Ahoj ja nabyzel 35 tis mesicne a mela vsechno co potrebovala i z dluhu jsem ji vytahl. a co myslis ze se stalo? Nasla si borecka ktery ma na vyplatu mene a sotva vyjdou z vyplaty do vyplaty.

bože, děcka, máte tam chyby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
21.2.12 21:58
berussskkka píše:
Lillinka:
bože, děcka, máte tam chyby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taky občas žasnu, co někteří dokáží napsat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
21.2.12 22:00

lillinka: A co dalšího krom peněz jsi jí nab :mrgreen: y :mrgreen: zel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.2.12 22:05
berussskkka píše:
Lillinka:
bože, děcka, máte tam chyby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lillinka:
Co drzkujes :D jaky chyby ja na hacky carky nehraju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
21.2.12 22:06
lillinka píše:
berussskkka píše:
Lillinka:
Lillinka:
Co drzkujes :D jaky chyby ja na hacky carky nehraju :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak toto mě fakt rozesmálo, zas jsem si prodloužila o kousek život
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.2.12 22:08
Honzuovka píše:
lillinka: A co dalšího krom peněz jsi jí nab :mrgreen: y :mrgreen: zel?

Co sem ji nabizel?
chodili sme pravidelne na vychazky z detma jsem chodil dopoledne sam na hriste coz ona min do 13hod spala a vecer kdyz babicka hlidala tak sme chodivali ven. A pak se ji nelibylo ze deti meli tatinka radeji nez maminku!!! Jenomze vam zenam je tezko se zavdecit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.2.12 22:10
Honzuovka píše:
lillinka píše:
berussskkka píše:
Lillinka:
Lillinka:
Co drzkujes :D jaky chyby ja na hacky carky nehraju :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak toto mě fakt rozesmálo, zas jsem si prodloužila o kousek život

Tak to je dobre ze ti to prodlouzilo zivot tak to jsme radi my se taky radi zasmejeme protoze smich leci a hlavne Berussskkka vi jak sme to mysleli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
21.2.12 22:17
lillinka píše:
Honzuovka píše:
lillinka píše:
berussskkka píše:
Lillinka:
Lillinka:
Co drzkujes :D jaky chyby ja na hacky carky nehraju :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak toto mě fakt rozesmálo, zas jsem si prodloužila o kousek život
Tak to je dobre ze ti to prodlouzilo zivot tak to jsme radi my se taky radi zasmejeme protoze smich leci a hlavne Berussskkka vi jak sme to mysleli :D :potlesk: :potlesk: :potlesk: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
21.2.12 22:17

Příspěvek upraven 20.03.12 v 20:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie