Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jakože ze sebe uděláš šedou myš, aby si tě někdo všiml?
spíš mi přijde, že ti kamarádka tak trochu závidí. Maluj se a oblíkej se stejně. On se někdo najde.
Asi zalezi. Mluvim za sebe, ale podle me jsem v mensine. Mne vadi, kdyz se holka maluje, kam to nepatri. Do lesa, k vode, na prochazce se psem, na lyze, za sportem,… Podle me to patri do prace, vecer za zabavou, na ples apod. Hodne to o holkach vypovida, co se maluji kamkoliv.
Nicmene, ze nemuzes nikoho seznat ma vetsinou dva duvody. Jsi malo snesitelna, nebo mas vysoke naroky.
To je určitě zase ta, co se po ní ohlížejí chlapi s manželkama u boku ve frontě.
Jeste jsem nevidela, ze by kocka ( namalovana nebo ne) mela nouzi o muze. Jiste byli takovi, co si netroufli, ale jinak zastup tech odvaznych.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu si k Vám pro radu. Už dlouho nemůžu nikoho sehnat. Kamarádka tvrdí, že je to tím, že jsem moc hezká a úspěšná a proto ze mě mají chlapi strach. Mně to nijak zvlášt nepříjde. Prý by mi možná pomohlo se méně malovat a oblékat se trošku více nenápadně. Co myslíte? Moc děkuji za radu a přeji hezký den
Těžko říct.. Otázkou je zda nejsi jak marfusa a navíc nevystavujes vše na odiv.. Neznám Tě, nedá se to odhadnout ![]()
Riccius, nevím proč by na procházce se psem po lese nemohla být namalovaná. Myslím normálně běžně namalovaná pro svůj dobrý pocit. Nemyslím velký večerní líčení a šaty s vlečkou stříbrem vyšívané…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu si k Vám pro radu. Už dlouho nemůžu nikoho sehnat. Kamarádka tvrdí, že je to tím, že jsem moc hezká a úspěšná a proto ze mě mají chlapi strach. Mně to nijak zvlášt nepříjde. Prý by mi možná pomohlo se méně malovat a oblékat se trošku více nenápadně. Co myslíte? Moc děkuji za radu a přeji hezký den
Proč bys to dělala? Líčíš se tak, jak se ti líbí, a asi se tak i oblékáš. Proč bys měla potlačit sama sebe? Snad se nelíčíš tak, že bys vypadala jako marfuša ne? Tím že se nenamaluješ a oblečeš se jako stará mladá, si moc teda nepomůžeš. Máš vtipnou kamarádku.
@riccius to by mne tedy zajímalo, co to o ženě vypovídá? Kdyz jde na procházku nalíčená?
Tak dost záleží jak se maluješ a oblékáš. A taky na tom, jaké máš nároky a jak na lidi působíš. Zkus upřesnit styl malování a oblečení, třeba nějaký obrázek z netu?
@Tarinka připojuji se k žádosti
. Až uvidíme tak poradíme líp. Třeba ti fakt kámoška jen závidí, tak se z tebe snaží vytvořit nějakou nudnou…
Prostě to párkrát zkus, a vyhodnoť to. Jestli si z tebe třeba kámoška nedělá srandu.
Ale paradoxně, mě všichni partneři poprvé oslovili když jsem vypadala relativně blbě (např. na pohotovosti po úrazu, cestou z fitka v teplácích atd.), protože jsem ten typ, co upravený vypadá jako arogantní kráva. ![]()
Příspěvek upraven 19.07.20 v 17:43