Mám se přestat malovat

Anonymní
19.7.20 17:06

Mám se přestat malovat

Ahoj holky, jdu si k Vám pro radu. Už dlouho nemůžu nikoho sehnat. Kamarádka tvrdí, že je to tím, že jsem moc hezká a úspěšná a proto ze mě mají chlapi strach. Mně to nijak zvlášt nepříjde. Prý by mi možná pomohlo se méně malovat a oblékat se trošku více nenápadně. Co myslíte? Moc děkuji za radu a přeji hezký den :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19981
19.7.20 17:12

Těžko soudit kdyz nevíme jak se licis a oblékas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
19.7.20 17:17

Jakože ze sebe uděláš šedou myš, aby si tě někdo všiml? :think: spíš mi přijde, že ti kamarádka tak trochu závidí. Maluj se a oblíkej se stejně. On se někdo najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
19.7.20 17:18

Asi zalezi. Mluvim za sebe, ale podle me jsem v mensine. Mne vadi, kdyz se holka maluje, kam to nepatri. Do lesa, k vode, na prochazce se psem, na lyze, za sportem,… Podle me to patri do prace, vecer za zabavou, na ples apod. Hodne to o holkach vypovida, co se maluji kamkoliv.

Nicmene, ze nemuzes nikoho seznat ma vetsinou dva duvody. Jsi malo snesitelna, nebo mas vysoke naroky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65096
19.7.20 17:22

To je určitě zase ta, co se po ní ohlížejí chlapi s manželkama u boku ve frontě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16404
19.7.20 17:29

Jeste jsem nevidela, ze by kocka ( namalovana nebo ne) mela nouzi o muze. Jiste byli takovi, co si netroufli, ale jinak zastup tech odvaznych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
19.7.20 17:30

Pošli foto, my ti rekneme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.7.20 17:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu si k Vám pro radu. Už dlouho nemůžu nikoho sehnat. Kamarádka tvrdí, že je to tím, že jsem moc hezká a úspěšná a proto ze mě mají chlapi strach. Mně to nijak zvlášt nepříjde. Prý by mi možná pomohlo se méně malovat a oblékat se trošku více nenápadně. Co myslíte? Moc děkuji za radu a přeji hezký den :srdce:

Těžko říct.. Otázkou je zda nejsi jak marfusa a navíc nevystavujes vše na odiv.. Neznám Tě, nedá se to odhadnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
19.7.20 17:34

Riccius, nevím proč by na procházce se psem po lese nemohla být namalovaná. Myslím normálně běžně namalovaná pro svůj dobrý pocit. Nemyslím velký večerní líčení a šaty s vlečkou stříbrem vyšívané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33507
19.7.20 17:35
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu si k Vám pro radu. Už dlouho nemůžu nikoho sehnat. Kamarádka tvrdí, že je to tím, že jsem moc hezká a úspěšná a proto ze mě mají chlapi strach. Mně to nijak zvlášt nepříjde. Prý by mi možná pomohlo se méně malovat a oblékat se trošku více nenápadně. Co myslíte? Moc děkuji za radu a přeji hezký den :srdce:

Proč bys to dělala? Líčíš se tak, jak se ti líbí, a asi se tak i oblékáš. Proč bys měla potlačit sama sebe? Snad se nelíčíš tak, že bys vypadala jako marfuša ne? Tím že se nenamaluješ a oblečeš se jako stará mladá, si moc teda nepomůžeš. Máš vtipnou kamarádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
19.7.20 17:37

@riccius to by mne tedy zajímalo, co to o ženě vypovídá? Kdyz jde na procházku nalíčená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41980
19.7.20 17:37

Tak dost záleží jak se maluješ a oblékáš. A taky na tom, jaké máš nároky a jak na lidi působíš. Zkus upřesnit styl malování a oblečení, třeba nějaký obrázek z netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
19.7.20 17:41

Pokud se líčíš takhle, tak to chápu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
19.7.20 17:41

@Tarinka připojuji se k žádosti :D. Až uvidíme tak poradíme líp. Třeba ti fakt kámoška jen závidí, tak se z tebe snaží vytvořit nějakou nudnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
19.7.20 17:42

Prostě to párkrát zkus, a vyhodnoť to. Jestli si z tebe třeba kámoška nedělá srandu. :lol: Ale paradoxně, mě všichni partneři poprvé oslovili když jsem vypadala relativně blbě (např. na pohotovosti po úrazu, cestou z fitka v teplácích atd.), protože jsem ten typ, co upravený vypadá jako arogantní kráva. :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.07.20 v 17:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová