Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nepraskla bych, ale az budete v domecku, tak bych s nimi styky omezila, nebo i ted si jich vsimala co nejmin.
@poletucha poletava Taky bych do toho nešla…
Jak píšeš, jde o pár týdnů, tak to zvládnete a pak budete mít klid. Doufám, že se stěhujete hodně daleko ![]()
@poletucha poletava píše:
Ahoj všem. Možná si budete klepat na čelo nebo říkat že jsem mrcha, ale jde o tchanovce. docela hodně mě a přiteli ublížili. trochu to rozvedu tchyně mě sprostě uráží tchán taky. bydlíme vedle nich. Tchán nadává a napadá přitele je to hrozné. Oni si žijí na doat vysoké noze. A doat nám to dávaj najevo. Že já jsem socka a přítel taky, a to děla ve stejné praci jako jeho otec. Tchyně je pečovatelka ta ma těch 13. Tisic. Tchán má tak 50. Tisic. Proste nás schazujou a dávaj nám to doat najevo. Nebu tady psát co vše jsem si snima prožil a ale doslova peklo. Přitel stavi peo nás domek tak to musime ještě vydržet. No ale tchán je na nemocenské už pul roku. A protoze sou zvykli žítvjako páni tak neuměj šetřit. A tchán dostal posledni výplaru jen 6000.kc tak jsou vprd… No jenže on mávpovolené vycházky do určité hodiny a uplně normálně chodí, ven. Dneska jel smanželkou na soutěž celej denvnebyl doma. on to tak dělá normálně. No a já se ptám praskla by jste některá zvás na něj že nerespektuje vycházky?? Popřípadě jde to udělat anonymně?? opravdu se knám chovaj hodně zle.
No to bych teda fakt neudělala ![]()
Nee, nepráskla bych to.
Možná bych tu chuť měla, ale neudělala bych to..
Osobně si myslím, že všechno zlé se lidem (komukoliv) jednou vrátí.. Bohužel nejsem přesvědčena, že vše dobré (dobré skutky atd..) se lidem vrátí.. Každopádně jsem přesvědčena, že dělat zle komukoliv se nevyplácí a vždy se to nakonec obrátí proti tobě. ![]()
No, milá zakladatelko, podle diskusí, které tady neustále zakládáš, už o Tobě mám dost slušný obrázek.
![]()
Upřímně Ti můžu říct, že s člověkem jako jsi Ty bych taky nevycházela.
Jo, odpověď na otázku - ne, neudělala bych to. Tímhle způsobem problémy v naší rodině opravdu neřešíme.
@poletucha poletava ja bych tohle neudelala. Protoze on to vzdy nekdo proflakne, ze jsi to byla ty (i kdyz se budes snazit zamaskovat, ze ne) a pak by to bylo jeste horsi. A navic, proc by ses mela snizit na jejich uroven? Vydrz, i kdyz je to tezke, ale hlavne ze sebe nedelej mrchu jenom proto, ze se tak nekdo chova k Tobe…
… tak aspoň máš od nich pokoj ne? Kdyby tchán dodržoval vycházky, tak bude sedět doma na zadku a bude tě štvát ještě víc ![]()
Věřím, že tě to svrbí, ala jak tu kdosi napsat - taky bych se spolehla na boží mlýny ![]()
Já tě neznám podle diskuzí, takže bez předsudků vůči tobě můžu radit, abys to nedělala. (nic proti těm, co už s tebou měli tu čest
) Ani já bych to neudělala a to jsem jinak docela svině
. Nijak si tím sama nepomůžeš, jen jim uškodíš a rozpoutáš další kolotoč naschválů. Jestli jsou tchánovci hajzli, tak neboj, ono na ně taky dojde i bez tvýho přičinění a ty si s nima nezašpiníš ruce.
Neudělala bych to. Ono by se ti to vrátilo. Chápu, že tě svrbí pusa, ale přece neklesneš na úroveň tchánovců.
@poletucha poletava Jestli to dobře chápu, tak bydlíte v jejich domě? Obecně se mi práskači hnusí, je to ubohé a navíc pokud bydlíte u nich, přijde mi to o to nechutnější.
@poletucha poletava Jestli to dobře chápu, tak bydlíte v jejich domě? Obecně se mi práskači hnusí, je to ubohé a navíc pokud bydlíte u nich, přijde mi to o to nechutnější.
Neudělala bych to, ať mám vzthy jakékoliv, prostě se to nehodí. Vrátí se Ti to jak bumerang. ![]()