Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sieta.m píše:
Nerozumím, co chceš přesně řešit?
Přesně ta, taky nechápu ![]()
Neřešila bych to, určitě na kluka dával pozor a chtěl mu dopřát neobvyklé zážitky. Někteří dědečkové nemají vůbec zájem hlídat vnoučata, natož aby si je vzali na starosti na celý víkend a připravili jim program.
Pokud ti jinak přijde tchán zodpovědný, tak to byla snaha být dědečkem se vším všudy. ![]()
Mě to příjde fajn, děda je akční, kluk má zážitky. Když jsem to ze začátku četla, bála jsem se, že celý víkend seděli u tv. To bych já viděla jako problém.
A určitě ti pak doma spal dobře, ne? ![]()
Příspěvek upraven 10.06.13 v 14:42
Pokud se to klukovi líbilo, tak bych to určitě nijak neřešila. Vždyť to jsou úžasný zážitky na který bude ještě dlouho vzpomínat.
Asi máte pravdu holky.. ale příště budu chtít vědět kam se jede a kdy se dorazí.. Ohnostroje mi taky nevadili, spíš ta noc v lese
příště už toto nepovolím.
Taky bych neřešila, myslím, že dědeček, kterej dělá zajímavej program je terno
. Lepší než dědeček, kterýho vnoučata otravují a on radši dítě šoupne před televizi.
V lese neumrznul, rachejtle ho nezapálila…hele, nejlepší vzpomínky z dětství jsou právě na takového „úlety“
pravda, matky z toho bývají v tu chvíli na mrtvici, ale s trochou rozumu se tomu za chvíli zasmějí (ale každý je jiný, to je názor za mou maličkost)
Také bych asi byla trošku vycuklá při představě, že na posedu usne i děda a mladej se probere a žuchne dolu, ale záleží na typu posedu a páč tam bylo křeslo, tak je to asi taková ta luxusní uzavíratelná budka, takže v poho…
@colafit no byl hrozně nevyspanej, protivnej, hned jednu málem schytal
![]()
@colafit píše:
Mě to příjde fajn, děda je akční, kluk má zážitky. Když jsem to ze začátku četla, bála jsem se, že celý víkend seděli u tv. To bych já viděla jako problém.A určitě ti pak doma spal dobře, ne?
Příspěvek upraven 10.06.13 v 14:42
Taky jsem myslela, že to bude stížnost na to, že byli celej víkend zalezlí doma.
@Miťulka pokud ho děda nebere na noční víkendy každý víkend tak to neřeš. Jednou za čas míň spánku kluka nazabije a má aspoň zážitek o kterým může každému povídat.
Děda na něj dával pozor, nebylo nijak špatný počasí, aby kluk prochladl tak co.
Já nevím, ale podle všeho jsou babička i děda fajn. Dětem se věnují, starají se o ně. Já bych v tomhle případě nějaké mantinely ani nestavěla, ať si s nimi vybudují vztah a trávení volného času, jak jim vyhovuje. Podle toho, co jsi popsala, se opravdu nestalo nic závažného ani život a zdraví ohrožujícího. Nech je všechny žít, vždyť je jim společně asi fajn, když jsou pohromadě. A děda si to evidentně užívá, pro tvého syna je to k nezaplacení. Na co myslíš, že bude jednou vzpomínat? Jak bylo děsně fajn, že měla pravidelný režim, dodržoval správně vyvážený spáneka stravu? Nebo jak seděli celou noc s dědou na posedu, pili čaj z termosky a číhali na kance?
Takovéhle zážitky a akce mu dají do života hodně. A pozdravuj dědu! ![]()
@Miťulka píše:
Asi máte pravdu holky.. ale příště budu chtít vědět kam se jede a kdy se dorazí.. Ohnostroje mi taky nevadili, spíš ta noc v lesepříště už toto nepovolím.
Taky bych neřešila, syn byl spokojený, není to pořád a kluk má aspoň zážitky ![]()
Pokud to je jen jednou za čas, tak bych to neřešila, syn z toho bude mít super zážitky
jen třeba můžeš tchánovi naznačit, že jeden „noční“ zážitek za víkend stačí, ale jinak mi to přijde fajn ![]()
@Denisa56 píše:
Já nevím, ale podle všeho jsou babička i děda fajn. Dětem se věnují, starají se o ně. Já bych v tomhle případě nějaké mantinely ani nestavěla, ať si s nimi vybudují vztah a trávení volného času, jak jim vyhovuje. Podle toho, co jsi popsala, se opravdu nestalo nic závažného ani život a zdraví ohrožujícího. Nech je všechny žít, vždyť je jim společně asi fajn, když jsou pohromadě. A děda si to evidentně užívá, pro tvého syna je to k nezaplacení. Na co myslíš, že bude jednou vzpomínat? Jak bylo děsně fajn, že měla pravidelný režim, dodržoval správně vyvážený spáneka stravu? Nebo jak seděli celou noc s dědou na posedu, pili čaj z termosky a číhali na kance?Takovéhle zážitky a akce mu dají do života hodně. A pozdravuj dědu!
Přesně tak. Takového dědu by chtěl každej. Já taky. ![]()