Výlety syna s tchánem - mám to vůbec řešit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
10.6.13 14:39
@sieta.m píše:
Nerozumím, co chceš přesně řešit? :think:

Přesně ta, taky nechápu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
10.6.13 14:40

Neřešila bych to, určitě na kluka dával pozor a chtěl mu dopřát neobvyklé zážitky. Někteří dědečkové nemají vůbec zájem hlídat vnoučata, natož aby si je vzali na starosti na celý víkend a připravili jim program.
Pokud ti jinak přijde tchán zodpovědný, tak to byla snaha být dědečkem se vším všudy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
10.6.13 14:40

Mě to příjde fajn, děda je akční, kluk má zážitky. Když jsem to ze začátku četla, bála jsem se, že celý víkend seděli u tv. To bych já viděla jako problém.

A určitě ti pak doma spal dobře, ne? :mrgreen:

Příspěvek upraven 10.06.13 v 14:42

• Citovat
  • Upravit
lucenka
10.6.13 14:41

Pokud se to klukovi líbilo, tak bych to určitě nijak neřešila. Vždyť to jsou úžasný zážitky na který bude ještě dlouho vzpomínat.

• Citovat
  • Upravit
1299
10.6.13 14:41

Asi máte pravdu holky.. ale příště budu chtít vědět kam se jede a kdy se dorazí.. Ohnostroje mi taky nevadili, spíš ta noc v lese :think: příště už toto nepovolím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
10.6.13 14:43

Taky bych neřešila, myslím, že dědeček, kterej dělá zajímavej program je terno :-). Lepší než dědeček, kterýho vnoučata otravují a on radši dítě šoupne před televizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
10.6.13 14:43

V lese neumrznul, rachejtle ho nezapálila…hele, nejlepší vzpomínky z dětství jsou právě na takového „úlety“ :) pravda, matky z toho bývají v tu chvíli na mrtvici, ale s trochou rozumu se tomu za chvíli zasmějí (ale každý je jiný, to je názor za mou maličkost)

Také bych asi byla trošku vycuklá při představě, že na posedu usne i děda a mladej se probere a žuchne dolu, ale záleží na typu posedu a páč tam bylo křeslo, tak je to asi taková ta luxusní uzavíratelná budka, takže v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
10.6.13 14:44

@colafit no byl hrozně nevyspanej, protivnej, hned jednu málem schytal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
10.6.13 14:46
@colafit píše:
Mě to příjde fajn, děda je akční, kluk má zážitky. Když jsem to ze začátku četla, bála jsem se, že celý víkend seděli u tv. To bych já viděla jako problém.

A určitě ti pak doma spal dobře, ne? :mrgreen:

Příspěvek upraven 10.06.13 v 14:42

Taky jsem myslela, že to bude stížnost na to, že byli celej víkend zalezlí doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
10.6.13 14:47

@Miťulka A co na to říkal tvůj chlap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
10.6.13 14:47

@Miťulka pokud ho děda nebere na noční víkendy každý víkend tak to neřeš. Jednou za čas míň spánku kluka nazabije a má aspoň zážitek o kterým může každému povídat.
Děda na něj dával pozor, nebylo nijak špatný počasí, aby kluk prochladl tak co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
10.6.13 14:48

Já nevím, ale podle všeho jsou babička i děda fajn. Dětem se věnují, starají se o ně. Já bych v tomhle případě nějaké mantinely ani nestavěla, ať si s nimi vybudují vztah a trávení volného času, jak jim vyhovuje. Podle toho, co jsi popsala, se opravdu nestalo nic závažného ani život a zdraví ohrožujícího. Nech je všechny žít, vždyť je jim společně asi fajn, když jsou pohromadě. A děda si to evidentně užívá, pro tvého syna je to k nezaplacení. Na co myslíš, že bude jednou vzpomínat? Jak bylo děsně fajn, že měla pravidelný režim, dodržoval správně vyvážený spáneka stravu? Nebo jak seděli celou noc s dědou na posedu, pili čaj z termosky a číhali na kance? :lol: Takovéhle zážitky a akce mu dají do života hodně. A pozdravuj dědu! :D

@Miťulka píše:
Asi máte pravdu holky.. ale příště budu chtít vědět kam se jede a kdy se dorazí.. Ohnostroje mi taky nevadili, spíš ta noc v lese :think: příště už toto nepovolím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
10.6.13 14:50

Taky bych neřešila, syn byl spokojený, není to pořád a kluk má aspoň zážitky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
10.6.13 14:50

Pokud to je jen jednou za čas, tak bych to neřešila, syn z toho bude mít super zážitky :palec: jen třeba můžeš tchánovi naznačit, že jeden „noční“ zážitek za víkend stačí, ale jinak mi to přijde fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
10.6.13 14:51
@Denisa56 píše:
Já nevím, ale podle všeho jsou babička i děda fajn. Dětem se věnují, starají se o ně. Já bych v tomhle případě nějaké mantinely ani nestavěla, ať si s nimi vybudují vztah a trávení volného času, jak jim vyhovuje. Podle toho, co jsi popsala, se opravdu nestalo nic závažného ani život a zdraví ohrožujícího. Nech je všechny žít, vždyť je jim společně asi fajn, když jsou pohromadě. A děda si to evidentně užívá, pro tvého syna je to k nezaplacení. Na co myslíš, že bude jednou vzpomínat? Jak bylo děsně fajn, že měla pravidelný režim, dodržoval správně vyvážený spáneka stravu? Nebo jak seděli celou noc s dědou na posedu, pili čaj z termosky a číhali na kance? :lol: Takovéhle zážitky a akce mu dají do života hodně. A pozdravuj dědu! :D

Přesně tak. Takového dědu by chtěl každej. Já taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová