Mám zavést jedno, nebo dvě embrya?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.4.15 17:10

@JaneDoe Toho se právě taky bojím :oops: Malej je dost živý dítě, navíc mamánek tak nevim jak by to vypadalo s dvojčatama. Byt máme sice vlastní, ale malej, takže bychom museli do většího, nebo rovnou do domečku - ale asi by to bylo příšerný, stěhovat se v těhotenství s dvojčatama, možná na rizikovým, s batoletem… :oops: :roll: :zed: Si to vůbec nedovedu představit

• Citovat
  • Upravit
529
19.4.15 17:12

Já bych šla do dvou, kór když je to poslední šance a finančně to zvládnete.. držim palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.15 17:17

@JayLee :hug: To znám, člověka nenapadne se ptát na všechno, pro nás je to samozřejmý. Mě taky nenapadlo když jsem šla na první KET, že mi zavedou to horší embryo, jen to prvojádro - nějak jsem automaticky předpokládala, že rozmrazí ty blastocysty :nevim: a pak mi doktorka řekla, že bych o to musela písemně požádat :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
19.4.15 17:30

Taky bych šla do dvou. Tam je přeci jen šance na mrňouska větší. Hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
19.4.15 17:31
@JaneDoe píše:
Já bych dala jedno a nechala to osudu… podle mě se to nemá lámat přes koleno a pokud to tělo už nechce tak hold se smířit jen s jedním dítětem :-)
Kolik ti je tedy roků?

Máš nějaké zkušenosti s IVF?

Zakladatelko, šla bych do všech, které by přežili rozmražení. Jaká je pravděpodobnost, že se jich uchyti víc? Nehledě na to, co když to, co ti vyberou, nebude to životaschopné? Fraxík dobrý, na podporu zahnízdění super, ale jak ti fraxík zaručí, že zrovna to embryjko je to pravé, co to dotáhne do porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
19.4.15 17:32

Ja mela taky moznost jednoho nebo dvou a nakonec sme zavedli dve a cekame dvojcatka. Ale jsou i holky co zavedly dve a nechytlo se zadne. Ja kdybych znovu mohla, tak si opět nechám zavést dve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
19.4.15 17:35

Sestřence se 1. nechytlo žádné, podruhé 1., ale bylo z toho zamlklé těhu a na potřetí se chytlo zase jen jedno a tak má holčičku. No, kdyby si nechala dát jen jedno, třeba by ta holčička nedopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.15 17:46
@Míšáneček píše:
Já bych šla do dvou, kór když je to poslední šance a finančně to zvládnete.. držim palečky :srdce:
:hug:Právě že mě děsí ta poslední šance
  • Citovat
  • Upravit
Tunrida
19.4.15 17:49
@Anonymní píše: :hug:Právě že mě děsí ta poslední šance

V případě dvojčat, měla bys kolem sebe někoho, kdo by ti mohl pomoct?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.15 17:49
@Uju píše:
Taky bych šla do dvou. Tam je přeci jen šance na mrňouska větší. Hodně štěstí. :kytka:
:hug:Koukám že většina je pro obě
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.15 17:51
@Lenek píše:
Ja mela taky moznost jednoho nebo dvou a nakonec sme zavedli dve a cekame dvojcatka. Ale jsou i holky co zavedly dve a nechytlo se zadne. Ja kdybych znovu mohla, tak si opět nechám zavést dve.

Gratuluju k dvojčátkům :kytka: Já na poprvé nechala zavést jedno a vyšlo to, ale zase je pravda, že tyhle jsou rozmražený a možná se hůř chytaj :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.15 17:53
@RadkaCh píše:
V případě dvojčat, měla bys kolem sebe někoho, kdo by ti mohl pomoct?

Právě že neměla :oops: nebo minimální - občas chlap, dělá na sebe taksi volno může zařídit jak potřebuje, ale zase když nejde do práce, nemá peníze. Babička co bydlí kousek od nás chodí ještě do práce a druhá babička je sice v důchodu, ale bydlí 200 km daleko :zed:

• Citovat
  • Upravit
5667
19.4.15 18:07
@Anonymní píše:
Gratuluju k dvojčátkům :kytka: Já na poprvé nechala zavést jedno a vyšlo to, ale zase je pravda, že tyhle jsou rozmražený a možná se hůř chytaj :think:

Prave nemáš ani jistotu, ze se všechny v poradku rozmrazi, ale taky můžou byt po rozmrazeni ukazkovy :nevim: Me teda popravdě taky nemá kdo pomoct-ale já zas budu mít na starosti jen ty dvě. Ale jak říkám šla bych do dvou( při et bylo jedno a to nevyšlo, tak sem si to hold chtěla pojistit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebi
19.4.15 22:21

Jsem taky pro dvě. ;-) Myslím, že to, že bys toho se třemi prcky měla hodně, je ta lepší varianta, než to, že by to s tím jedním třeba nevyšlo. To by sis pak určitě vyčítala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.15 22:27

Přesně tohle teď řešíme taky, chystám se na KET. Máme taky zamražené dvě a s manželem jsme se rozhodli, že necháme zavést obě. Pokud bychom dali jedno a nevyšlo to, pak bych si to vyčítala. Doma už máme dcerku, je to ďáblík. Počítáme s tím, že to mohou být i dvojčata, a to jsem na všechno sama, manžel od rána do večera v práci, babičky ani jiné hlídání v místě nemáme, rodina daleko. Upřímně, nevím, jak bych to zvládala, ale co už, musela bych, pokud by se podařily dvojčata. H.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex