Mám zůstat, či odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.7.13 15:22

@Jasněnkaa
ironie?… mě to moc směšné nepříjde, psala jsem, že tohle není jediná situace.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.13 15:26

@dani24687

žárlivá jsem nikdy nebyla, extrémně taky ne. :) ale prostě sem tam se naskytne nějaká situace, která vypadá jako úplná náhodička, nejhorší je, že to vždycky nějak vypluje na povrch, aniž bych já chtěla. :roll: takže teďka po nějaké době, mu už nemohu věřit, ani kdybych chtěla. :|

• Citovat
  • Upravit
15404
25.7.13 15:27
@Anonymní píše:
@dani24687žárlivá jsem nikdy nebyla, extrémně taky ne. :) ale prostě sem tam se naskytne nějaká situace, která vypadá jako úplná náhodička, nejhorší je, že to vždycky nějak vypluje na povrch, aniž bych já chtěla. :roll: takže teďka po nějaké době, mu už nemohu věřit, ani kdybych chtěla. :|

pokud mu nevěříš a víš, že nezačneš, tak to není dobrý základ vztahu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
25.7.13 15:27
@Anonymní píše:
@dani24687žárlivá jsem nikdy nebyla, extrémně taky ne. :) ale prostě sem tam se naskytne nějaká situace, která vypadá jako úplná náhodička, nejhorší je, že to vždycky nějak vypluje na povrch, aniž bych já chtěla. :roll: takže teďka po nějaké době, mu už nemohu věřit, ani kdybych chtěla. :|

A proč s ním teda jsi, když už mu dávno nevěříš?

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
25.7.13 15:31

Zkus se nad ty jeho kecy nějak povznést, vypouštěj je druhým uchem ven, protože jsou opravdu blbý. To jeho že je pes, co by poskákal každou a neudělá to a přitom s tebou nespí promiň, ale to by mě rozesmálo a neřekla bych mu proč se směju. Že ho honíš, no tak ať si kecá. Počkej na něj před barákem a bude. On tě schválně těma kecama otravuje, ví, že se naštveš a on bude mít vlastně pokoj. Jestli o něj alespoň trochu stojíš, tak se zkus trochu změnit. Na to tel. číslo se vybodni. Stejně nic nevyřešíš, protože on tě stejně odpálkuje. Jestli o něj nestojíš a máš na to zařídit si samostatný život, tak to udělej.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.13 15:43
@Anonymní píše:Když chci někam společně jet, řekne mi, že ho „honim, jak nadmutou kozu“. příjde mi te´d, jako by si najednou chtěl začít užívat, ale my s dítkem, jako bysme ho svazovaly. v jeho věku by měl mít víc rozumu, a ne sbírat tel. čísla a není to jen ex, ale je toho víc, popsala jsem jen to poslední, co se stalo teďka, ale je toho prostě spousta. chybí mu sex, ale se mnou ho mít nechce, komunikovat nechce - když s ním chci mluvit z očí do očí. Nemyslím si ale, že jsem udělala nějakou chybu. :|

Nerada to píšu, ale vypadá to že chce být s někým jiným- výlety i sex… Přesně takhle se choval švára kdyz zahýbal moji segře… Takze já myslím že tušení máš správný. Anonym kvůli segře, nebylo by ji příjemný si to tady najít…

• Citovat
  • Upravit
K-Black
25.7.13 15:52
@Anonymní píše:
@Jasněnkaa
ironie?… mě to moc směšné nepříjde, psala jsem, že tohle není jediná situace.

no ale vypsala jsi jen tuhle jednu situaci, a to mi směšné přijde. Dále píšeš že mu nevěříš, tak pak nechápu proč spolu jste, protože důvěra je ve vztahu to nejdůležitější.
Představ si, že tohle to, co prožíváš, čím se trápíš budeš mít dalších třeba 40 let, takže asi tak ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky