Máma mě odepsala

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.12.18 08:00

Moc vám všem děkuji. Četla jsem to celé víckrát a až na"Woo-doo panenku" byly všechny reakce pro mě přínosné. Knížky jsem si objednala, bohužel přijdou až po Vánocích. Mrzí mě, že to tak měli doma i někteří z vás! Vážím si toho, že jste mi poradili, i když to pro vás třeba bylo osobní. Pro mě je těžký o tom mluvit. Ještě jednou dík a přeji vám pěkné svátky.

• Citovat
  • Upravit
2950
18.12.18 08:31
@Janli píše:
Tak tebe matka psychicky zlikvidovala a ty jí cpeš do náruče dcerku? To myslíš vážně? Než takovou babičku, to raději nic. Kde máš záruku, že se k ní bude chovat jinak než k tobě? Vzpamatuj se! Nemůže ovládat tebe, tak bude ovládat ji.
:palec: přesně. Primarne máme chránit svoje deti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.18 08:38
@Anonymní píše:
Moc vám všem děkuji. Četla jsem to celé víckrát a až na"Woo-doo panenku" byly všechny reakce pro mě přínosné. Knížky jsem si objednala, bohužel přijdou až po Vánocích. Mrzí mě, že to tak měli doma i někteří z vás! Vážím si toho, že jste mi poradili, i když to pro vás třeba bylo osobní. Pro mě je těžký o tom mluvit. Ještě jednou dík a přeji vám pěkné svátky.

Tobě taky klidně svatky. Je náročné scénu manipulace a vycitek dostat. My ženy máme vůbec zadixovane ze chceme to nejlepší při svoje deti a jak jsme mámy tak se vzivame i do svých blízkých - já to teď udělala taky a podala tchýni která mě nenávidí ale je sladká jako med před manželem, vstřícnost ruku - obrovskou šanci vše udobrit… no to jsem si nabehla. Snažila se využít situace a opět ukázala jak je závistiva a zla ženská, nenávidí nejen mě ale všechny privdane do rodiny - ta zloba z ni tryska. Mě ji bylo líto - zname se 12let a opakovane jsem se snažila… máme tři deti a to co předvádí je vrchol. Já vždy jednou za čas vymeknu. Říkám si - nechtěla bych mít takove vztahy se svými dětmi a udělám něco co si myslím, ze by mohl být zacatek příměří. Opět jsem se přesvědčila ze od nich nic dobrého nikdy nepřijde. Takže nekoukej i když je to tvoje Mamka na to ze to myslíš dobre, ale nastav si hranice. Je to smutné ale je to pro tvoji dceru záchrana - nemyslím úplně zazdit kontakt ale hodne omezit. Děláš to pro svoje dítě a pokud matka manipuluje a vydírá a ty z toho mas problémy do dnes navíc ví ze s tebou už nehne tak přesně jak tu někdo psal - půjde na tebe skrze dceru - navádět a posmívat atd. Já to mam z tchýni taky. Drz se a nedej se. Některým lidem se nezavdecis a přijde usmíření až třeba těsně před smrti kdy jim dojde jak se chovali. Je to smutné. Prosím anonym nebo smazat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová