Máma se mi hrabala v emailu a na FB

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
24.1.17 14:58

Myslím že vybublalo něco, co už delší dobu beží pod hladinou. Ve vaší mámě se nejspíš štosuje něco, s čím je nespokojená a pak takhle vybuchne kvůli volovině.

Šmejdění v soukromí a ještě se urážení za to, že člověk něco našel je pochopitelně strašně nepříjemné.

Jenže co s tím?

Jestli do toho chcete rýpat, tak je potřeba najít nějakým zázrakem způsob, jak s mámou mluvit, abyste se dozvěděla proč je natolik frustrovaná, že něco takového je ochotná předvést. Jenže - jednak se rodiče dětem neradi svěřují a spíš na vás nahrne vodopád nesmyslných výčitek a druhak dospělé děti vůči svým rodičům málo kdy dokážou zůstat mimo obvyklé hry a nenechat si ublížit, či se vtáhnout do ještě horšího konfliktu.

Jednodušší varianta je smířit se s tím, že vaše matka je taková jaká je a že ještě to bude chtít nějakou dobu, než bude možné zkusit navázat vztahy na nějaké jiné úrovni, jesti to vůbec půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
24.1.17 15:01

Mamka nema strkat nos do cizich veci, ty se odhlasuj.
Hele a to jen mi prijde divne na navsteve u nekoho sedet na FB a mailovat, nez se s navstevou radeji bavit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.17 15:03

@BellinkaX no tak my tam byli na víkend, víš? spali jsme tam, takže jsem si vyřídila o nezbytnou poštu apod.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.17 15:05

@Ou problémy byly vždycky, ona je náladová, snadno vybuchne, přecitlivělá :nevim: do deníčku mi lezla už od patnácti a ještě to používala pro ti mně, bila mě…

teď jsem měla pocit že spolu fungujeme docela normálně, navštěvujeme se, celkem se respektujeme, dárky, zvaní na večeře :zed: a pak tohle :zed: šťastný člověk určitě vnitru nebude, to je jasné :zed:

• Citovat
  • Upravit
6388
24.1.17 15:23

Taková blbost..může být ráda, že o ní píše manžel ještě tak hezky :mrgreen:
Maminka je na zabití, co kdyby jste tam měli intimní rozhovor apod? To je fakt extrém :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
24.1.17 15:24

Tak na tohle jsem přímo alergická, matky co omylem něco přečtou, zaslechnou, vidí. Slídí jenom, aby měli přehled ovšem co se kde šustne a vůbec je nezajímá, že to není jejich věc. :pocitac: :zed:.Dej jí najevo, že si nepřeješ, aby šmírovala, ty to taky asi neděláš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
24.1.17 15:32
@Anonymní píše:
Prosí o anonymitu, citlivé údaje- dotyčná sem chodí a mohla by se poznat

Hele, jdes sem anonymne, aby te nepoznala mama a pak nam tady vylicis do absolutnich detailu, o cem jste se presne pohadaly? Az se te pak zepta, proc to rozmazavas na internetu, tak ji budes tvrdit, ze tos nebyla ty a ze to je uplna nahoda, ze nejaka jina zena resila ulozeni urny babicky jejiho manzela a on ji rekl, aby nezvala rodice, kteri by tam jenom okouneli?

Jinak zcela bezny konfklikt matka/dcera, takovych u nas uz bylo… za tyden se na to zapomene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
24.1.17 15:37

@warita Pokud jsem pochopila správně, tak ne aby ji nepoznala, ale aby nezjistila její nick a tedy nemohla šmírovat, co dalšího tu píše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
24.1.17 15:39
@warita píše:
Hele, jdes sem anonymne, aby te nepoznala mama a pak nam tady vylicis do absolutnich detailu, o cem jste se presne pohadaly? Az se te pak zepta, proc to rozmazavas na internetu, tak ji budes tvrdit, ze tos nebyla ty a ze to je uplna nahoda, ze nejaka jina zena resila ulozeni urny babicky jejiho manzela a on ji rekl, aby nezvala rodice, kteri by tam jenom okouneli?Jinak zcela bezny konfklikt matka/dcera, takovych u nas uz bylo… za tyden se na to zapomene.

Přesně o tomhle sem mluvila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
24.1.17 15:41
@Anonymní píše:
@Ou problémy byly vždycky, ona je náladová, snadno vybuchne, přecitlivělá :nevim: do deníčku mi lezla už od patnácti a ještě to používala pro ti mně, bila mě…teď jsem měla pocit že spolu fungujeme docela normálně, navštěvujeme se, celkem se respektujeme, dárky, zvaní na večeře :zed: a pak tohle :zed: šťastný člověk určitě vnitru nebude, to je jasné :zed:

nejspíš to dělá proto, že o vás má starost, ale neumí ji vyjádřit lépe, natož tak, abyste si připadala opečovávaná.

No, nejméně ohrožující pro vás bude to přejít

Ale možná bych si změnila hesla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
24.1.17 15:46

Ne to není starost to je touha všechno vědět, nerespektování soukromí, kontrola jako kdyby byl člověk nesvéprávný. Tohle dělá i moje matka, ta klidně otevře i poštu, která není pro ni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
24.1.17 15:50

@elle21 A už sis poslala třeba pozvánku na vyšetření na sexuologickou kliniku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
24.1.17 15:53

@j.a.n.i1 to mě nenapadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.1.17 20:18

Mně tohle máma taky udělala, je to jeden z důvodů, proč se úzkostlivě odhlašuji a mám na mobilu i notebooku heslo :zed: Sice nic nenašla, ale tohle mě strašně točí. Nic bych jí nevysvětlovala a řekla jí, ať si hledí svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.1.17 20:20

@warita Ale nebude vědět, jaký nick je její, až tu bude v jiných diskuzích psát neanonymě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová