Mamči na MD - které jste hodně přibraly, co jste doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
4.4.13 09:55

Jinak kdo jste na FB, tak mám stránku Zdravě a fit, kam přidávám denně recepty na zdravá jídla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
4.4.13 09:56

@lyrica
ty jsou právě největší problém.
Jinak potřebuju shodit na břiše a na zádech takový ty špeky nad hýžděma :roll:, břicho mám jak kdybych čekala další dítě a je to těžce pneu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
4.4.13 09:57

@lyrica
Tak já mám 63kg teď a chci míň, ale jak říkáš, taky se mi zalíbily svaly už proto, že mě míň bolí celej člověk, neklepu se a taky svaly žerou tuky. :D dělala jsem kdeco, nic mě dlouhodobě nebavilo, po zumbě jsem jen nabírala, ale teď jsem propadla crossfitu (kruhový trénink) a už mám závislost. Ono je fuk, co kdo dělá, hlavně nesedět.

Příspěvek upraven 04.04.13 v 10:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.4.13 09:58

@jowana ono hodně záleží na tom, jestli ten jídelníček má bejt pro líného člověka, co se jen snaží jíst tak nějak zdravě nebo pro někoho, kdo se chce hýbat a má daleko vyšší příjem. Tomu pak ten jídelníček od Havlíčka vyhovovat nemůže no..protože je nastavenej na nízkej příjem KJ. Já ho mám s Insanity, kdy spálím kolem 2600KJ za jedno cvičení, kolem 9200KJ, s tím, že bazál mám 6600KJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.4.13 09:59

@Camael crossfit se mi hrozně líbí!!! Ale je to jak píšeš, lepší cokoliv než nic ;)

@Alka ono totiž tuky ti spalují až svaly´. Bez svalů tuky dolů nepůjdou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
4.4.13 10:00

@lyrica tak Havlíček většinou doporučuje i cvičení..ono záleží kolik toho má člověk taky zhubnout. Jak si zjistila bazál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.4.13 10:00

@jowana nechala jsem si ho změřit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.4.13 10:02

Jasně záleží taky i na věku, výchozí váze a tak, ale chce to, ten příjem bez aktivity a pak s aktivitou spočítat. Protože spousta lidí si myslí, jak nejí dobře a tělo podvyživují, tak, jak jsem to úspěšně dělala půlku života skoro :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
4.4.13 10:05

@lyrica Insanity jsi začala cvičit sama doma, nebo jsi někam chodila? Dívala jsem se na Youtube, co to je vlastně za cvičení (protože to neznám :oops: ) a teda, pěkná makačka, ale určitě to stojí za to a výsledek jde vidět. Jen to chce asi pomalu začít, aby se začátek moc nepřepálil, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
4.4.13 10:05

Já jsem před otěhotněním nabrala 15kg, a v těhotenství 24 kg :(
malé je půl roku, z těhotenských mi zbyly 4, ale pořád jsem slon. Ideální váha u mě byla 56,a když jsem rodila, tak jsem měla pomalu víc než manžel. 94kg 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.4.13 10:06

@betisa sama doma, ono se to tady nikde ani moc necvičí.
Začala jsem zvolna s Jillian Michaels, ale ta mi byla za měsíc málo, přišlo mi, jak když cvičíš se Snídaní s Novou a nebavilo mě to :D Za to Insanity, to je jinej mazec :D ta dynamika toho cvičení mě úplně nabíjí energií. A to ze mě leje pot na podlahu :D Ale není to rozhodně cvičení hned pro začátečníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.4.13 10:07

Akorát je ten druhej měsíc už časově náročnější. Je to i přes hodinu a hodně lidem nevyovuje o brutální tempo, chce to vyzkoušet no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
4.4.13 10:08

Tak jo, zapojím nějaký posilovací cviky a zkusím podle vašich receptů nějakou zdravější stravu.

Jinak pro pobavení, můj jídelníček:
ráno rohlíky se salámem, oběd nějaké omáčky maso apod, a večer rohlíky nebo chleba se salámem, případně krupičná kaše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.4.13 10:09

@Alka jídelníček přímo vzorovej :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
4.4.13 10:09

@lyrica
Bez svalů můžeš přijít o tuky, koukni na anorektičky, ale to tady snad nikdo neplánuje. :) Jo, crossfit je bomba. Mám kliku, že si kámoška u nás otevřela tělocvičnu, je tam skvělá parta, trénink uteče, paráda. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí