Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak kdo jste na FB, tak mám stránku Zdravě a fit, kam přidávám denně recepty na zdravá jídla ![]()
@lyrica
ty jsou právě největší problém.
Jinak potřebuju shodit na břiše a na zádech takový ty špeky nad hýžděma
, břicho mám jak kdybych čekala další dítě a je to těžce pneu ![]()
@lyrica
Tak já mám 63kg teď a chci míň, ale jak říkáš, taky se mi zalíbily svaly už proto, že mě míň bolí celej člověk, neklepu se a taky svaly žerou tuky.
dělala jsem kdeco, nic mě dlouhodobě nebavilo, po zumbě jsem jen nabírala, ale teď jsem propadla crossfitu (kruhový trénink) a už mám závislost. Ono je fuk, co kdo dělá, hlavně nesedět.
Příspěvek upraven 04.04.13 v 10:00
@jowana ono hodně záleží na tom, jestli ten jídelníček má bejt pro líného člověka, co se jen snaží jíst tak nějak zdravě nebo pro někoho, kdo se chce hýbat a má daleko vyšší příjem. Tomu pak ten jídelníček od Havlíčka vyhovovat nemůže no..protože je nastavenej na nízkej příjem KJ. Já ho mám s Insanity, kdy spálím kolem 2600KJ za jedno cvičení, kolem 9200KJ, s tím, že bazál mám 6600KJ
@Camael crossfit se mi hrozně líbí!!! Ale je to jak píšeš, lepší cokoliv než nic ![]()
@Alka ono totiž tuky ti spalují až svaly´. Bez svalů tuky dolů nepůjdou..
@lyrica tak Havlíček většinou doporučuje i cvičení..ono záleží kolik toho má člověk taky zhubnout. Jak si zjistila bazál?
Jasně záleží taky i na věku, výchozí váze a tak, ale chce to, ten příjem bez aktivity a pak s aktivitou spočítat. Protože spousta lidí si myslí, jak nejí dobře a tělo podvyživují, tak, jak jsem to úspěšně dělala půlku života skoro ![]()
@lyrica Insanity jsi začala cvičit sama doma, nebo jsi někam chodila? Dívala jsem se na Youtube, co to je vlastně za cvičení (protože to neznám
) a teda, pěkná makačka, ale určitě to stojí za to a výsledek jde vidět. Jen to chce asi pomalu začít, aby se začátek moc nepřepálil, co?
Já jsem před otěhotněním nabrala 15kg, a v těhotenství 24 kg ![]()
malé je půl roku, z těhotenských mi zbyly 4, ale pořád jsem slon. Ideální váha u mě byla 56,a když jsem rodila, tak jsem měla pomalu víc než manžel. 94kg ![]()
@betisa sama doma, ono se to tady nikde ani moc necvičí.
Začala jsem zvolna s Jillian Michaels, ale ta mi byla za měsíc málo, přišlo mi, jak když cvičíš se Snídaní s Novou a nebavilo mě to
Za to Insanity, to je jinej mazec
ta dynamika toho cvičení mě úplně nabíjí energií. A to ze mě leje pot na podlahu
Ale není to rozhodně cvičení hned pro začátečníky.
Akorát je ten druhej měsíc už časově náročnější. Je to i přes hodinu a hodně lidem nevyovuje o brutální tempo, chce to vyzkoušet no ![]()
Tak jo, zapojím nějaký posilovací cviky a zkusím podle vašich receptů nějakou zdravější stravu.
Jinak pro pobavení, můj jídelníček:
ráno rohlíky se salámem, oběd nějaké omáčky maso apod, a večer rohlíky nebo chleba se salámem, případně krupičná kaše ![]()
@lyrica
Bez svalů můžeš přijít o tuky, koukni na anorektičky, ale to tady snad nikdo neplánuje.
Jo, crossfit je bomba. Mám kliku, že si kámoška u nás otevřela tělocvičnu, je tam skvělá parta, trénink uteče, paráda. ![]()