Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lyrica no já si pro začátek zkusím nějakou zumbu (tu jsem cvičila i před těhu) a až budu mít trošku lepší fyzičku, tak přejdu na něco náročnějšího ![]()
Je super si tady o tom pokecat, dokonce mě to hecuje ke cvičení ![]()
@Alka
Je vidět, že víš jak na to. Ještě bych tam zařadila druhou večeři, ideálně nějakou čokoládu, zmrzku, nebo tak něco. ![]()
@Camael jj, to je ale zase jinej level
![]()
Taky jsem koukala, že tady se to hodně cvičí, ale nejdřív si odcvičim, co mám v plánu, po Insanity se chystám na Les Mills Combat, pak se uvidí, jestli se najde čas i začít někam chodit ![]()
@betisa mě Zumba a aerobic a tyhle věci moc neberou
na mě je o takové slabé ![]()
Ale rozhodně je to lepší, než nedělat nic a pro začátek super ![]()
@Camael
hele jako beru to sportovně, vím, že tak se to dělat nemá, ale je to důsledek toho že prostě nemám čas, ale udělám si ho, protože tak už to dál nejde.
Myslím ž e půlka úspěchu je to, že si to přiznám ![]()
@lyrica a nezkoušela jsi P90X? Já jak cvičím Jillian, tak pk jsem na to docela často narážela (je to asi na podobném principu, jen větší makačka). Tak dost povídání a jde se na Jillian ![]()
@jowana Zkoušela
Určitě je to lepší než Jillan, hlavně je to víc o posilování.
@Alka
Přesně tak! Přiznat si to je jedna půlka, zdravě se nasrat ta druhá, a pak už to půjde samo. ![]()
Já dneska začínám 6week 6 pack od Jillian. Cvičila jste to některá?
@lyrica já na youtube viděla jen krátké části, je to někde v kuse? Nebo to je o jednotivých sestavách(jednou břicho, pak nohy..)? No, mě zatím stačí Jill
ale přemýšlím, co pak..
@jowana Hele cvičí se to podle plánu, kterej k tomu je, je to ke stažení možná i na uložto, ale já to mám stažené z torrentů.
@Housa zrovna tenhle program jsem necvičila, ale holky, co ho cvičily byly spokojené ![]()