Mamči na MD - které jste hodně přibraly, co jste doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1214
4.4.13 11:27
@lyrica píše:
@Housa zrovna tenhle program jsem necvičila, ale holky, co ho cvičily byly spokojené :mavam:

tak jsem tu a mám to za sebou. Byla to absolutní paráda. Nakoplo mě to neskutečně a je tam jen jeden cvik, který mě nebavil (rozuměj: zatím na něj nemám). Je to jiné, než 30 DS. Tady jedeš po zahřátí 15 min blok cviků v kuse jeden po druhém a pak to jednou celé v kuse zopakuješ. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
4.4.13 14:04

Taky jsem se dneska hecla a zapsala jsem se do STOB klubu a dokonce jsem cvičila zumbu. Mám ze sebe dost dobrý pocit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.4.13 14:09

@jowana
Jo jo bylo to na tebe, díky moc.. :) Mě zajímá vyvážená strava, ale v podstatě mám opačný problém, potřebovala bych tak 5kg nabrat, ale zdravě a to je těžké (pro mě) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.4.13 14:10

@anairda 5kg tuků a nebo 5kg svalů? :D

Holky, super, že jste se do toho pustily!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.4.13 14:15

@lyrica
Tak svaly jsou určitě lepší! :) Ale z powerjógy 1× týdně mi asi nenarostou.. :mrgreen: Já ať jím co jím, tak nepřiberu ani půl kila, ale fakt by se mi to hodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.4.13 14:16

@anairda tak začni cvičit něco intenzivnějšího? Nastav si vyšší příjem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.4.13 14:19

@lyrica
vyšší příjem čeho? uvažovala jsem o rotopedu, ale lidi mi ho vymlouvají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
4.4.13 14:20

@anairda vyšší příjem KJ/kcal na den ;)
Proč ti ho vymlouvají? Jako já osobně bych ale na tvém místě volila nějaké posilování, něco v tomhle stylu http://ulozto.cz/…beginner-avi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.4.13 14:40
@lyrica píše:
@anairda vyšší příjem KJ/kcal na den ;)
Proč ti ho vymlouvají? Jako já osobně bych ale na tvém místě volila nějaké posilování, něco v tomhle stylu http://ulozto.cz/…beginner-avi

Já se v tomhle moc nevyznám, nevím čím bych měla příjem zvýšit… Rotoped mi vymlouvají, že je jen na nohy a zadek a hlavně taky že mě to nebude bavit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.4.13 14:46

@jowana
Jak odhaduješ ty gramy u jídel? Nebo vážíš vše co sníš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
4.4.13 15:28

@anairda vážím všechno - zatím. Člověk se docela diví, jaký je rozdíl mezi odhadem a realitou. Pokud chceš nabrat, navýšila bych proteiny (ať už jídlem nebo nějakým proteinovým izolátem) a začala spíš posilovat, než rotoped - tím budeš akorát spalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
11.4.13 12:52

Ahoj holky, tak jak pokračujete v hubnutí a ve cvičení? já jsem za ten týden stihla cvičit asi 3×, víc to fakt nešlo :think: a najela jsem na lepčí stravu, více ovoce a zeleniny. No, uvidíme, jaký to bude mít efekt :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí