Máme // - červen 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2826
25.6.12 12:52

Já taky nemám vůbec žádné příznaky a to mě docela děsí. K doktorovi jsem objednaná až 10.7. taknevím, jestli to vydržím :,(

• načítám...
4107
25.6.12 12:55

Dneska jsem si jěště řikala jak je mi fajn. že kdyby tam nebyly ty dve // tak to ani nepoznám. A najednou tohle, zatim jsem sice nezvracela ale bylo to o prsa (ale určitě ne o ty moje) :lol:

• načítám...
Lo
6285
25.6.12 13:18
@jetam11 píše:
Ahoj holky, taky se přidávám :-) poslední ms 25.5., dvě čárky jsem objevila teď v pátek 22.6. Na gyndu jdu až 26.7. - mají teď dovolenou, snažím se na to nemyslet ale mám pocit že se snad nedočkám! Mám doma už Matýska u něhož byla poslední ms 31.5. přede dvěma lety, tak kdyby to klaplo měla bych je krásně u sebe :lol: tak mi držte palce, vám taky přeju ať je vše jak má!

Gratuluji :kytka: Musíme věřit, že vše bude v pořádku..já čekám prvního prcka a každé píchnutí, nebo pobolívání podbřišku ( což mám ted) mě děsí, ale na druhou stranu to je prý normální…dnes mám ještě volno, zítra už fičím do práce a jsem docela i ráda…sice mě čeká spousta úkolů a celý den se asi nezastavím, ale nebudu na to aspon myslet :)

• načítám...
10021
25.6.12 15:42

@jetam11 AHOJ VÍTÁM TĚ, JÁ MÁM TAKY PODOBNÉ DATUMY JAKO PŘED 12.LETY ;)

• načítám...
2848
25.6.12 15:54

Holky, me je dneska teda dost blbe at jim nebo nejim, vsechno mi zveda zaludek, pri nakupu v bille jsem hledala pytliky. Ufff…

• načítám...
261
25.6.12 15:55

Ahoj holky, všem moc gratuluji a přeji ať se vše vyvýjí jak má. Já našla // teď v sobotu. Jsem neskutečně šťastná, na kontrolu jdu ve čtvrtek, tak snad bude vše ok

• načítám...
2848
25.6.12 15:57
@Alžběta1 píše:
Ahoj holky, všem moc gratuluji a přeji ať se vše vyvýjí jak má. Já našla // teď v sobotu. Jsem neskutečně šťastná, na kontrolu jdu ve čtvrtek, tak snad bude vše ok

Gratuluji!

• načítám...
261
25.6.12 15:58

@aja81 díky, já tobě taky a přeji ti aby ti bylo dobře a těhu si užívala :hug:

• načítám...
10021
25.6.12 16:30

@Alžběta1 TAKÉ GRATULUJI :kytka:

• načítám...
261
25.6.12 17:11

@Marssyy děkuju a nápodobně :palec:

• načítám...
2826
25.6.12 18:00
@jetam11 píše:
Ahoj holky, taky se přidávám :-) poslední ms 25.5., dvě čárky jsem objevila teď v pátek 22.6. Na gyndu jdu až 26.7. - mají teď dovolenou, snažím se na to nemyslet ale mám pocit že se snad nedočkám! Mám doma už Matýska u něhož byla poslední ms 31.5. přede dvěma lety, tak kdyby to klaplo měla bych je krásně u sebe :lol: tak mi držte palce, vám taky přeju ať je vše jak má!

Posledni ms máme ve stejný den :D Ja jdu na gyndu o něco dříve, ale taky nevím, jestli to vydržím. Jsem z toho trochu podrážděná :roll:

• načítám...
25128
25.6.12 19:00
@aja81 píše:
Holky, me je dneska teda dost blbe at jim nebo nejim, vsechno mi zveda zaludek, pri nakupu v bille jsem hledala pytliky. Ufff…
Ájo, zkoušela jsi zázvor? Mě v minulém těhu docela pomáhal. Dělala jsem si čaj a prý existují nějaká zázvorová lízátka přímo pro těhotné. A taky mi pomáhalo nevystavovat se moc sluníčku a hodně pít.
  • načítám...
1740
25.6.12 19:14

Ahojte, ráda bych se přidala :-) Jsem taky úplně nováček - první // se objevila v sobotu. :-) Poslední termín MS 28.5. Vlastně jsme to úplně neplánovali, ale ani se tomu nebránili :-D O to větší teď máme radost ;-) A protože to ještě nemůžu nikomu říct, musím se vypsat aspoň tady :-D Co se týká těhotenských příznaků - také mě bolí bříško, jako bych měla brzy dostat MS, tak doufám, že to k tomu patří a že ji opravdu nedostanu. :,( Jinak prsa mě bolely snad hned druhý den :lol: Špatně mi zatím nijak výrazně není, sem tam jako bych měla nízký tlak, ale to může být i počasím. A už druhý den mě bolí hlava, a člověk si ani prášek vzít nemůže… Chjo, to je život :hug:

• načítám...
1740
25.6.12 19:17

No a teď vlastně otázka, kvůli které jsem sem přišla… Jsem trošičku v rozpacích se stravováním. Vím, že nesmím kafe, alkohol a kofein obecně… Také ne plísňové sýry a černý bez (může vyvolávat potrat, v pozdějším stádiu porod). Je ještě něco, čeho bych se měla vyvarovat? V žádném případě ale nechci být z těch, které přestanou jíst úplně všechno. Celé těhotenství se chci stravovat úplně normálně jako doposud, jen pokud by bylo něco opravdu nebezpečného, raději bych se tomu vyhla. Díky za tipy! :srdce:

• načítám...
15866
25.6.12 19:20

Ahoj :mavam: já jdu na kontrolu pozítří, tak snad všechno bude v pořádku :think: Začínám mít bobky :? Ale stejně to nijak neovlivním, tak se snažím pořád nějak zaměstnávat, ať na to nemyslím :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100