Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já taky nemám vůbec žádné příznaky a to mě docela děsí. K doktorovi jsem objednaná až 10.7. taknevím, jestli to vydržím ![]()
Dneska jsem si jěště řikala jak je mi fajn. že kdyby tam nebyly ty dve // tak to ani nepoznám. A najednou tohle, zatim jsem sice nezvracela ale bylo to o prsa (ale určitě ne o ty moje) ![]()
@jetam11 píše:
Ahoj holky, taky se přidávámposlední ms 25.5., dvě čárky jsem objevila teď v pátek 22.6. Na gyndu jdu až 26.7. - mají teď dovolenou, snažím se na to nemyslet ale mám pocit že se snad nedočkám! Mám doma už Matýska u něhož byla poslední ms 31.5. přede dvěma lety, tak kdyby to klaplo měla bych je krásně u sebe
tak mi držte palce, vám taky přeju ať je vše jak má!
Gratuluji
Musíme věřit, že vše bude v pořádku..já čekám prvního prcka a každé píchnutí, nebo pobolívání podbřišku ( což mám ted) mě děsí, ale na druhou stranu to je prý normální…dnes mám ještě volno, zítra už fičím do práce a jsem docela i ráda…sice mě čeká spousta úkolů a celý den se asi nezastavím, ale nebudu na to aspon myslet ![]()
@jetam11 AHOJ VÍTÁM TĚ, JÁ MÁM TAKY PODOBNÉ DATUMY JAKO PŘED 12.LETY ![]()
Holky, me je dneska teda dost blbe at jim nebo nejim, vsechno mi zveda zaludek, pri nakupu v bille jsem hledala pytliky. Ufff…
Ahoj holky, všem moc gratuluji a přeji ať se vše vyvýjí jak má. Já našla // teď v sobotu. Jsem neskutečně šťastná, na kontrolu jdu ve čtvrtek, tak snad bude vše ok
@Alžběta1 píše:
Ahoj holky, všem moc gratuluji a přeji ať se vše vyvýjí jak má. Já našla // teď v sobotu. Jsem neskutečně šťastná, na kontrolu jdu ve čtvrtek, tak snad bude vše ok
Gratuluji!
@aja81 díky, já tobě taky a přeji ti aby ti bylo dobře a těhu si užívala ![]()
@jetam11 píše:
Ahoj holky, taky se přidávámposlední ms 25.5., dvě čárky jsem objevila teď v pátek 22.6. Na gyndu jdu až 26.7. - mají teď dovolenou, snažím se na to nemyslet ale mám pocit že se snad nedočkám! Mám doma už Matýska u něhož byla poslední ms 31.5. přede dvěma lety, tak kdyby to klaplo měla bych je krásně u sebe
tak mi držte palce, vám taky přeju ať je vše jak má!
Posledni ms máme ve stejný den
Ja jdu na gyndu o něco dříve, ale taky nevím, jestli to vydržím. Jsem z toho trochu podrážděná ![]()
@aja81 píše:Ájo, zkoušela jsi zázvor? Mě v minulém těhu docela pomáhal. Dělala jsem si čaj a prý existují nějaká zázvorová lízátka přímo pro těhotné. A taky mi pomáhalo nevystavovat se moc sluníčku a hodně pít.
Holky, me je dneska teda dost blbe at jim nebo nejim, vsechno mi zveda zaludek, pri nakupu v bille jsem hledala pytliky. Ufff…
Ahojte, ráda bych se přidala
Jsem taky úplně nováček - první // se objevila v sobotu.
Poslední termín MS 28.5. Vlastně jsme to úplně neplánovali, ale ani se tomu nebránili
O to větší teď máme radost
A protože to ještě nemůžu nikomu říct, musím se vypsat aspoň tady
Co se týká těhotenských příznaků - také mě bolí bříško, jako bych měla brzy dostat MS, tak doufám, že to k tomu patří a že ji opravdu nedostanu.
Jinak prsa mě bolely snad hned druhý den
Špatně mi zatím nijak výrazně není, sem tam jako bych měla nízký tlak, ale to může být i počasím. A už druhý den mě bolí hlava, a člověk si ani prášek vzít nemůže… Chjo, to je život ![]()
No a teď vlastně otázka, kvůli které jsem sem přišla… Jsem trošičku v rozpacích se stravováním. Vím, že nesmím kafe, alkohol a kofein obecně… Také ne plísňové sýry a černý bez (může vyvolávat potrat, v pozdějším stádiu porod). Je ještě něco, čeho bych se měla vyvarovat? V žádném případě ale nechci být z těch, které přestanou jíst úplně všechno. Celé těhotenství se chci stravovat úplně normálně jako doposud, jen pokud by bylo něco opravdu nebezpečného, raději bych se tomu vyhla. Díky za tipy! ![]()
Ahoj
já jdu na kontrolu pozítří, tak snad všechno bude v pořádku
Začínám mít bobky
Ale stejně to nijak neovlivním, tak se snažím pořád nějak zaměstnávat, ať na to nemyslím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat