Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně se to taky stalo. Přitom jsem na chlapy. Je zajímavý, že teď se na mě pokouší nalepit jedna žena, taky má chlapa. Někdy si představuju, jaký by to s ní bylo v posteli.
@Anonymní píše:
Mně se to taky stalo. Přitom jsem na chlapy. Je zajímavý, že teď se na mě pokouší nalepit jedna žena, taky má chlapa. Někdy si představuju, jaký by to s ní bylo v posteli.
Mně taky vzrušují některé ženy. Zatím se mi to stalo asi u třech žen, že mne vzrušovala jejich přítomnost. Je možný, aby se dvě ženský, který jsou na chlapy navzájem přitahovaly ![]()
@janeshort proc by to nebylo mozne. Ja jsem sama jednou z nich. Mam normalne chlapa, ale zeny me prirahujou a nebranila jsem se nikdy sexu s nima.
![]()
@chrastitko11 píše:
@janeshort proc by to nebylo mozne. Ja jsem sama jednou z nich. Mam normalne chlapa, ale zeny me prirahujou a nebranila jsem se nikdy sexu s nima.![]()
Mně přitahujou jen některý, z těch co znám. U tý jedný mi připadá, že já ji taky přitahuju. Přitom já mám chlapa ona taky. Život bez chlapa si ani neumím představit.
@janeshort tak stejne jako te pritahuji jen nekteri muzi te pritahuji i jen nektere zeny
. Stejne jako kdyz to teda budu blbe skatulkovat heterosexualku neptitahuje kazdej muz ktereho potka, tak ani lesbicku nemuze pritahovat kazda zena a ani bi kazda zena a muz. Jsme lide ruznorodi a tak se nikam neradim, kdyz ta chemie tam je, tak tam proste je a je jedno u koho ![]()
@chrastitko11 píše:
@janeshort tak stejne jako te pritahuji jen nekteri muzi te pritahuji i jen nektere zeny. Stejne jako kdyz to teda budu blbe skatulkovat heterosexualku neptitahuje kazdej muz ktereho potka, tak ani lesbicku nemuze pritahovat kazda zena a ani bi kazda zena a muz. Jsme lide ruznorodi a tak se nikam neradim, kdyz ta chemie tam je, tak tam proste je a je jedno u koho
A už tě nějaká žena nějak sváděla nebo ty ji?
Příspěvek upraven 14.12.14 v 14:58
@janeshort jasne. Ja s zenama i spala. Meli jsme slecnu i do trojky.
@chrastitko11 píše:
@janeshort jasne. Ja s zenama i spala. Meli jsme slecnu i do trojky.
Bývalý přítel chtěl ženu do trojky, to jsem nechtěla. Nechtěla jsem se o něj s někým dělit. Mě připadá, že mě po mně teď jede jedna ženská, je dost kontaktní typ. Já ne. Někdy se mě dotkne, jestli záměrně, nevím.
Nejsem schopná ji odehnat.
@janeshort píše:
Bývalý přítel chtěl ženu do trojky, to jsem nechtěla. Nechtěla jsem se o něj s někým dělit. Mě připadá, že mě po mně teď jede jedna ženská, je dost kontaktní typ. Já ne. Někdy se mě dotkne, jestli záměrně, nevím.Nejsem schopná ji odehnat.
Mě se stalo, že mi jedna žena z práce sahala někam…
Já bych se s ní chtěla nějak sblížit. Jenom nevím, proč to dělá, když má doma chlapa. Připadá mi, že to chce se ženskou vyzkoušet, něco jako experimentování. To já taky. Hlavně taky nevím, proč se mě někdy dotkne. Jestli o mně má zájem nebo co.
Příspěvek upraven 17.12.14 v 20:23
Tak pokud to chces taky jen vyzkouset, tak na flirt dej pozitivni reakci a uvidis. Zkusis to a to proc to dela neres. Proste se ji asi libis.