Máme muže, ale vzrušují nás ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.6.13 18:08

Není neplatný, nebo jo? Pawlinkas seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
33916
10.6.13 18:11
@Anonymní píše:

píše mi to, že adresát je neplatný tak nevím :think: jé už to vidím, že tam nemáš @ takže Pawlinkas@seznam.cz???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.13 18:13

Zajímavé čtení tady :) já jsem sice výhradně na chlapy, nicméně předsudky v tomto směru vůbec nemám, a fandím vám všem. Jen by mě čistě ze zvědavosti zajímalo, jak mají ty z vás, které žijí ve vztahu se ženou zvládnuté reakce okolí a vlastní rodiny? Je to na psychiku hodně náročné, a setkáváte se s negativními reakcemi? A co mě zajímá úplně nejvíc-jak mohou mít dvě ženy, nebo i jedna v naší době, a v naší zemi-která je v tomto směru dost prudérní a zaostalá-vlastní děti??Dokážete to zkousnout, a přetrpět to jednou s chlapem jen kvůli vlastnímu potomstvu? Protože legální cestou to asi v našem státě nejde…Nebo ano? Fandím vám, a neberte to prosím nikdo jako nějaké rejpání. Už jsem o tom přemýšlela několikrát, jakým způsobem to kdo řeší, tak mě to prostě zajímá…

• Citovat
  • Upravit
33916
10.6.13 18:14
@Anonymní píše:

mrkni jestli ti došel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pusina 38
10.6.13 23:00

Tak teď jsem se fakt zasmála :-) no buben už mám jsem v 6 měsíci:-)a Praha, rozhodně si teď sex užívám naprosto excelentně :P :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.13 08:37
@Pusina 38 píše:
Tak teď jsem se fakt zasmála :-) no buben už mám jsem v 6 měsíci:-)a Praha, rozhodně si teď sex užívám naprosto excelentně :P :hug:

to já v těhu musela pořád, hlavně sama :oops: manžel byl v práci, ale takové orgasmy :palec: jak to tam bylo prokrvené nebo co, byla to paráda, teď už to takové není :( V.

• Citovat
  • Upravit
3620
11.6.13 22:41
@Anonymní píše:
Ivasko, já vím, však se taky známe ;) Jen akorát ty bys to do mě asi neřekla :oops: Prosím respektuj moji anonymitu… dííííík :mrgreen:

jasně v pořádku ne všechny holky to chtějí říct až tak veřejně jako já ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.13 00:02

@ivaska mozna se na to jeste necitim rict to az takhle verejne… :oops: ted jen doufam ze vis o koho jde :-D jakou ti dat indicii :think: :mrgreen: mozna pochopis kdyz napisu „delisa“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3620
12.6.13 20:28
@Anonymní píše:
@ivaska mozna se na to jeste necitim rict to az takhle verejne… :oops: ted jen doufam ze vis o koho jde :-D jakou ti dat indicii :think: :mrgreen: mozna pochopis kdyz napisu „delisa“ :mrgreen:

moc dobře vím kočí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.13 20:34

@ivaska se mi ulevilo :lol: ale povím ti… ženský jsou lepší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3620
12.6.13 20:35
@Anonymní píše:
@ivaska se mi ulevilo :lol: ale povím ti… ženský jsou lepší :mrgreen:

a co že si se dala na ženský??? nepamatuješ co jsem Ti říkala už kdysi u ségry???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.13 20:36

Anonym

A v čem jsou lepší po sexuální stránce? nevím jestli by mi ve uvnitř něco nechybělo :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.13 20:40

@ivaska nepamatuju, zopakuješ mi to prosím?? :lol:

@Anonymní píše:
A v čem jsou lepší po sexuální stránce? nevím jestli by mi ve uvnitř něco nechybělo :-)

Je to více emotivnější, přirozenější, zkrátka lepší, mám z toho větší prožitek než s chlapem… a rozhodně mi tam nic nechybí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3620
12.6.13 20:58
@Anonymní píše:
@ivaska nepamatuju, zopakuješ mi to prosím?? :lol:Je to více emotivnější, přirozenější, zkrátka lepší, mám z toho větší prožitek než s chlapem… a rozhodně mi tam nic nechybí :mrgreen:
že jsou ženský ještě horší než chlapi a žárlí ne kde koho ;-) viděla si to na Michale to je hrozně žárlivý pako a to už jsme od sebe jak dlouho
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.13 21:08

@ivaska no, na tom něco bude, ale zase ženský si to spíše vyříkají mezi sebou, než chlap se ženou, si myslím. Je to vyrovnanější přátelštější vztah, kdy jedna spíše pochopí druhou ne? :nevim:
Nebo alespoň my to tak s mladou máme :think: s ní jsem schopná mluvit o všem, o svých pocitech a starostech, kdežto s chlapem jsem o tom takhle otevřeně a v klidu nikdy mluvit nemohla..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky