Máme muže, ale vzrušují nás ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
9.6.13 08:38
@sara1000 píše:
Manzel by to bral, jako neveru ode me:-(.Takze hledame nekoho do trojky…Ale jde to ztuha, ach joooo.

tohle se do vztahu nepatří ;) Já tenkrát byla na diskošce s kámoškou a vybrali jsme si docela luxusní kousek. Nebylo to špatný až na to, že ten luxusní kousek byl bezpečák, který dnes spolupracuje s manželovou firmou.No naštěstí to bylo ještě za mlada :roll:
Jinak dneska už bych asi byla docela opatrná. Nedávno kámoška při grupen akci přišla k docela k luxusním tentokráte bradavicím :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
9.6.13 08:40
@denisa 76 píše:
tohle se do vztahu nepatří ;) Já tenkrát byla na diskošce s kámoškou a vybrali jsme si docela luxusní kousek. Nebylo to špatný až na to, že ten luxusní kousek byl bezpečák, který dnes spolupracuje s manželovou firmou.No naštěstí to bylo ještě za mlada :roll:
Jinak dneska už bych asi byla docela opatrná. Nedávno kámoška při grupen akci přišla k docela k luxusním tentokráte bradavicím :poblion:

Asi to mame kazdy jinak:-).
Kazdopadne o hygiene a ochrane se bavit nemusime.To je samozrejmost.Uz jsme museli dve slecny odmitnout, kvuli vzhledu a zapachu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
9.6.13 08:42
@denisa 76 píše:
manžel nechce??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já už si to vyzkoušela kdysi bez manžela a nějak mě to nebavilo. Spíš bych šla do 2 chlapů, ale to se zase nedomluvím doma :mrgreen: :mrgreen:
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.13 08:43

@sara1000 Jsem ta druhá anonymka momentálně. Rozšiřuji si obzory :mrgreen:
A koukám, že jsme sousedky 8) Též jsem z Prahy západ :lol:

• Citovat
  • Upravit
33916
9.6.13 08:47
@sara1000 píše:
Asi to mame kazdy jinak:-).
Kazdopadne o hygiene a ochrane se bavit nemusime.To je samozrejmost.Uz jsme museli dve slecny odmitnout, kvuli vzhledu a zapachu :-D

ježííííši :poblion: :poblion:
Bych se nebavila, protože kondom měly..je to prý nějaké virové či co :roll: :roll:
Já bych asi dneska už požadovala výpis ze ZD jak se bojim :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.6.13 08:49
@Karolima píše: :-)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tady kompromis u nás neprojde. Mám si zchladit mozek i spodek :jazyk: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
9.6.13 08:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
9.6.13 08:59
@denisa 76 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tady kompromis u nás neprojde. Mám si zchladit mozek i spodek :jazyk: :jazyk:

ty chlapáci jsou hrozný, co? :-) nic ženský nedopřejou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.6.13 09:17
@amazon píše:
http://ona.idnes.cz/…/zdravi.aspx?…

to je myslím ono :palec: Dneska už se prý spoustu breber přenese i blbým líbáním :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.6.13 09:23
@Karolima píše:
ty chlapáci jsou hrozný, co? :-) nic ženský nedopřejou :-D
:roll: s tím nadělaj vid??? a pak nemáme být podrážděný, když nám nedopřejou trocha tý zábavy :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
9.6.13 10:12

No to jo teda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
9.6.13 11:42
@Anonymní píše:
@sara1000 Jsem ta druhá anonymka momentálně. Rozšiřuji si obzory :mrgreen:
A koukám, že jsme sousedky 8) Též jsem z Prahy západ :lol:

Tak, kdyz budes chtit popovidat intimneji, tak napis SZ :-).Jdu obedvat, mam hlad, jak vlk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
9.6.13 14:28

Mmm hezká diskuse :-) příjemně čtivá :) Já mám zkušenost se ženou z dřívějška a pořád mě láká si to zopakovat :andel:
I trojka zní lákavě, alespoň bych nebyla na přítelovo uspokojení sama… často je to taková fuška, že bych potřebovala být za dvě :-D ale i nad trojkou, že bych se zapojila jen já jsem uvažovala :kytka: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.6.13 14:33

@yogistka tak snad se zadaří :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
9.6.13 15:15

@denisa 76 Uvidíme :-) Zkusím rozhodit sítě :-p