Máme muže, ale vzrušují nás ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.6.13 07:27

Jsem na tom stejně. S partnerem jsme měli už několikrát trojku s holkou.Je to zpestření života, párkrát jsme to zkusili i každý samostatně. Vše je na dohodě. Jana

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.13 09:15
@Anonymní píše:
Jsem na tom stejně. S partnerem jsme měli už několikrát trojku s holkou.Je to zpestření života, párkrát jsme to zkusili i každý samostatně. Vše je na dohodě. Jana

tak jak u nás, trojku jsme taky měli párkrát s manželem, pokaždé z nějakou mou kamarádkou, jedna stála za prd a byla to nuda, ale ta druhá :palec: jinak ono mi to přijde asi lepší o samotě s holkou, protože on člověk má pak výčitky že „půjčil“ manžela, sice to časem přejde, ale i tak, já jsem z jížní moravy :mrgreen: V.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.13 09:21

No to jsme na tom podobně. ;-) Jana

• Citovat
  • Upravit
40270
7.6.13 09:26

Super diskuze, jsem se poránu zasmála. Kor ten začátek, jak se dotaz zvrhne v seznamku. :palec: Nečetla jsem celý, jen ze zvědavosti, už to máte někdo dohodnutý? Koukám, že na emiminu se sežene všechno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.13 09:28

Taky si říkám :-D maminy probíraji všechno :-)

• Citovat
  • Upravit
40270
7.6.13 09:29
@Anonymní píše:
Taky si říkám :-D maminy probíraji všechno :-)

Zaplaťpánbůh za to, že neprobírají jen plíny, jídlo a výchovu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.13 09:33

Holky Litoměřicko :D :mrgreen: já to mam taky ráda s chlapem už sme měli několik trojek je to fajn.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.13 10:09

No co seznamka hihi…žirafa je i pěkná baba chi.Tady anonym ze včera. P.

• Citovat
  • Upravit
274
7.6.13 10:31

Je to o důvěře partnerů. Nikdo to odsuzuje, jinému to přijde normální. S předchozím partnerem jsme tohle nikdy neřešili, ale s nynějším je to o něčem jinym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
7.6.13 18:44

Me manzel nabadal, at to vyzkousim se zenskou, kdyz jsem se mu sverila, ze se mi zdal takovej sen. Fantazie unese vsechno, ale nevim, jestli bych to zvladla. Chlapa by nerozdejchal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
7.6.13 18:48

Sen a realita bývají odlišné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.13 20:56

Ale není od věci si nějakou tu fantazii splnit ;-) Je pravda, že realita je trochu jiná, ale…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.13 21:24

Zakladatelka

To by mě zajímalo kde jsou holky ze včerejška že by se už sešli? no táááák holky tak sem s tím at závidíme :pankac: :pankac: nebo se nějaká aspon odvažte popsat jaký je to rozdíl s ženou než s mužem :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.13 21:37
@Anonymní píše:
To by mě zajímalo kde jsou holky ze včerejška že by se už sešli? no táááák holky tak sem s tím at závidíme :pankac: :pankac: nebo se nějaká aspon odvažte popsat jaký je to rozdíl s ženou než s mužem :mavam:

Já tu jsem…no nesešli zatím :mrgreen: žirafa je ale pěkná baba.

• Citovat
  • Upravit
1666
7.6.13 21:48

Já jsem taky na suchu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat