Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jsem na tom stejně. S partnerem jsme měli už několikrát trojku s holkou.Je to zpestření života, párkrát jsme to zkusili i každý samostatně. Vše je na dohodě. Jana
tak jak u nás, trojku jsme taky měli párkrát s manželem, pokaždé z nějakou mou kamarádkou, jedna stála za prd a byla to nuda, ale ta druhá
jinak ono mi to přijde asi lepší o samotě s holkou, protože on člověk má pak výčitky že „půjčil“ manžela, sice to časem přejde, ale i tak, já jsem z jížní moravy
V.
Super diskuze, jsem se poránu zasmála. Kor ten začátek, jak se dotaz zvrhne v seznamku.
Nečetla jsem celý, jen ze zvědavosti, už to máte někdo dohodnutý? Koukám, že na emiminu se sežene všechno. ![]()
@Anonymní píše:
Taky si říkámmaminy probíraji všechno
Zaplaťpánbůh za to, že neprobírají jen plíny, jídlo a výchovu. ![]()
Holky Litoměřicko
já to mam taky ráda s chlapem už sme měli několik trojek je to fajn.. ![]()
No co seznamka hihi…žirafa je i pěkná baba chi.Tady anonym ze včera. P.
Je to o důvěře partnerů. Nikdo to odsuzuje, jinému to přijde normální. S předchozím partnerem jsme tohle nikdy neřešili, ale s nynějším je to o něčem jinym.
Me manzel nabadal, at to vyzkousim se zenskou, kdyz jsem se mu sverila, ze se mi zdal takovej sen. Fantazie unese vsechno, ale nevim, jestli bych to zvladla. Chlapa by nerozdejchal ![]()
Ale není od věci si nějakou tu fantazii splnit
Je pravda, že realita je trochu jiná, ale…
To by mě zajímalo kde jsou holky ze včerejška že by se už sešli? no táááák holky tak sem s tím at závidíme
nebo se nějaká aspon odvažte popsat jaký je to rozdíl s ženou než s mužem ![]()
@Anonymní píše:
To by mě zajímalo kde jsou holky ze včerejška že by se už sešli? no táááák holky tak sem s tím at závidíme![]()
nebo se nějaká aspon odvažte popsat jaký je to rozdíl s ženou než s mužem
Já tu jsem…no nesešli zatím
žirafa je ale pěkná baba.
Jsem na tom stejně. S partnerem jsme měli už několikrát trojku s holkou.Je to zpestření života, párkrát jsme to zkusili i každý samostatně. Vše je na dohodě. Jana