Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky, mám problém, mé dítka lezou a staví se ke všemu v okolí a já za nimi furt na kolenou - a podle toho má kolena dopadla, je to hrůza, jak je mám dodřená, jako malé děcko
nejhorší je,že už mě začínají pomalu bolet, jak na ně zase klekám, co poradíte na hojení, popř. nějak ovázat nebo co?
o tom,že bych se mohla objevit někde na bazénu či vystavit nohy samozřejmě nemluvím, nejde jen o vzhled
.díky za podnětné nápady
Začala jsem chodit doma v dlouhých kalhotách, mažu, a stejně mám kolena jak malé dítě
. Snad se toho ještě někdy zbavím…
Rozhodně to takhle mám ještě s dvouletým dítětem, sice je to o něco lepší, ale stačí, že když jsme doma, klečím u mašinek, pak si kutálíme míčem, pak nevím co… A nesmím mít židli u stolu, nebo mi na něj vyleze, takže i k PC si klekám
.
no dítka mají 10měsíců, tak to se mám na co těšit, jestli do 2 let minimálně
o těch nákoleníkách jsem uvažovala
mažu, když stíhám, si vzpomenu akorát, když je mažu venku před mrazem - což není nejvhodnější chvíle na vystavování těch mých „luxusních“ kolen ![]()
Borisko- ty nákoleníky používají i řemeslníci
Pod teplákama to nebude vidět ![]()
po přečtení nadpisu mě napadl ouplně jiný důvod kobercového lišaje
![]()
Na koberec sedni,neklekej, popř by mohli pomoct nějaký chrániče ne?? ![]()
no jo, kéž by to bylo od něčeho jiného
- sedat nelze,když se raubíři rozlézají zásadně každý na jinou stranu ![]()
Mám to samý. Úplně zrohovatělý. Dcera 10 měsíců. Manžel se mě už několkrát zeptal, proboha, co to máš s těma kolenama
Řekla bych, že až někdy za pár let přestanu s malou lézt po zemi, tak to zmizí. Do té doby budu dělat, že o tom nevím.
Jinak mamině na zrohovatělé a popraskané paty pomáhal biobalzám. Určitě by to šlo i na kolena. Ale je to hrozně mastný a moc se to nevsakuje.
andela píše:
po přečtení nadpisu mě napadl ouplně jiný důvod kobercového lišaje![]()
Na koberec sedni,neklekej, popř by mohli pomoct nějaký chrániče ne??
Tak to nejsi sama,asi nas napadlo to stejne
![]()
Tak já tohle nepoznala, koberců nemaje.
Stejně je to humus, vyhoďte to a bude pokoj.
J.
Také mám slušný mozoly..Ale jí se to divoký prase tak líbí..chro chro..
Ahoj,
mám to stejné, lezu s dětmi po zemi půl dne a kolena dostávájí šíleně zabrat a tepláky taky ![]()
Nedávno jsem přemýšlela, že už snad trávím víc času na zemi jak ve stoje.
Začala jsem si mazat kolena Konopným balzámem od Saloos a je to fajn. ![]()
http://www.saloos-shop.cz/…balzam-50ml/
No tak děvčata to jsem na tom stejně. Kluci jsou už sice velcí, takže po kolenou už nelezu, ale nejhorší je, že to zůstalo. Mažu to už několikátou mastičkou, krémem, ale bezvýsledně. Koupila jsem si šaty a asi budou ležet ve skříni. Vypadá to šíleně. Do bazénu tedy chodíme, ale tam se kouká na postavu a ne na kolena, takže dobrý
. Jinak pevné nervy všem statečně bojujícím
.