Mámina odřená kolena alias "kobercový lišej"

12332
16.2.11 16:23

Mámina odřená kolena alias "kobercový lišaj"

ahoj holky, mám problém, mé dítka lezou a staví se ke všemu v okolí a já za nimi furt na kolenou - a podle toho má kolena dopadla, je to hrůza, jak je mám dodřená, jako malé děcko :roll: nejhorší je,že už mě začínají pomalu bolet, jak na ně zase klekám, co poradíte na hojení, popř. nějak ovázat nebo co? :nevim: o tom,že bych se mohla objevit někde na bazénu či vystavit nohy samozřejmě nemluvím, nejde jen o vzhled :-D .díky za podnětné nápady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
16.2.11 16:26

Kup si chrániče na házenou :lol: :lol: :lol: A promazávej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.2.11 16:29

Začala jsem chodit doma v dlouhých kalhotách, mažu, a stejně mám kolena jak malé dítě :roll: . Snad se toho ještě někdy zbavím…

Rozhodně to takhle mám ještě s dvouletým dítětem, sice je to o něco lepší, ale stačí, že když jsme doma, klečím u mašinek, pak si kutálíme míčem, pak nevím co… A nesmím mít židli u stolu, nebo mi na něj vyleze, takže i k PC si klekám ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
16.2.11 16:35

no dítka mají 10měsíců, tak to se mám na co těšit, jestli do 2 let minimálně :roll: :lol: o těch nákoleníkách jsem uvažovala :think: :lol: mažu, když stíhám, si vzpomenu akorát, když je mažu venku před mrazem - což není nejvhodnější chvíle na vystavování těch mých „luxusních“ kolen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.2.11 16:38

Borisko- ty nákoleníky používají i řemeslníci :mrgreen: Pod teplákama to nebude vidět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
16.2.11 17:13

po přečtení nadpisu mě napadl ouplně jiný důvod kobercového lišaje :lol: :oops:

Na koberec sedni,neklekej, popř by mohli pomoct nějaký chrániče ne?? :D

• Citovat
  • Upravit
12332
16.2.11 17:16

no jo, kéž by to bylo od něčeho jiného :pankac: :mrgreen: - sedat nelze,když se raubíři rozlézají zásadně každý na jinou stranu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
16.2.11 18:01

Mám to samý. Úplně zrohovatělý. Dcera 10 měsíců. Manžel se mě už několkrát zeptal, proboha, co to máš s těma kolenama :roll: Řekla bych, že až někdy za pár let přestanu s malou lézt po zemi, tak to zmizí. Do té doby budu dělat, že o tom nevím.

Jinak mamině na zrohovatělé a popraskané paty pomáhal biobalzám. Určitě by to šlo i na kolena. Ale je to hrozně mastný a moc se to nevsakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
16.2.11 18:02
andela píše:
po přečtení nadpisu mě napadl ouplně jiný důvod kobercového lišaje :lol: :oops:Na koberec sedni,neklekej, popř by mohli pomoct nějaký chrániče ne?? :D

Tak to nejsi sama,asi nas napadlo to stejne :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.2.11 18:49

Tak já tohle nepoznala, koberců nemaje.

Stejně je to humus, vyhoďte to a bude pokoj.

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
16.2.11 19:59

Také mám slušný mozoly..Ale jí se to divoký prase tak líbí..chro chro..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
17.2.11 08:04

Ahoj,
mám to stejné, lezu s dětmi po zemi půl dne a kolena dostávájí šíleně zabrat a tepláky taky :-D
Nedávno jsem přemýšlela, že už snad trávím víc času na zemi jak ve stoje.
Začala jsem si mazat kolena Konopným balzámem od Saloos a je to fajn. :palec:
 http://www.saloos-shop.cz/…balzam-50ml/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mikorka
10.4.13 15:26

No tak děvčata to jsem na tom stejně. Kluci jsou už sice velcí, takže po kolenou už nelezu, ale nejhorší je, že to zůstalo. Mažu to už několikátou mastičkou, krémem, ale bezvýsledně. Koupila jsem si šaty a asi budou ležet ve skříni. Vypadá to šíleně. Do bazénu tedy chodíme, ale tam se kouká na postavu a ne na kolena, takže dobrý :-DDDD. Jinak pevné nervy všem statečně bojujícím ;-))).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex