Maminky a těhulky Orlová a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1060
31.5.13 09:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
31.5.13 11:44
@Janisek píše:
Tak co holky? kdy dáme další procházku? že by jsme to stihli než Janča porodí. :)

No, mně je to zatím celkem jedno, zatím nemůžu jen 6.6..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
1.6.13 11:15

Já nemůžu ve středu, ve čtvrtek a v pondělí odpoledne, ikdyž možná tento týden vůbec, mám 3 zkoušky, v pondělí jdu na pohovor a do toho mama stěhuje obchod, tak spíš asi až ten další týden :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
3.6.13 12:30
@igracek píše:
Já nemůžu ve středu, ve čtvrtek a v pondělí odpoledne, ikdyž možná tento týden vůbec, mám 3 zkoušky, v pondělí jdu na pohovor a do toho mama stěhuje obchod, tak spíš asi až ten další týden :think:

Tak to necháme na jindy, stejně má celý týden pršet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
3.6.13 12:30
@igracek píše:
Já nemůžu ve středu, ve čtvrtek a v pondělí odpoledne, ikdyž možná tento týden vůbec, mám 3 zkoušky, v pondělí jdu na pohovor a do toho mama stěhuje obchod, tak spíš asi až ten další týden :think:

Jinak přeji hodně štěstí u zkoušek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
4.6.13 09:09
@Marriet píše:
Jinak přeji hodně štěstí u zkoušek!

díky, bude třeba :) nějak nestíhám :D klasika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
4.6.13 20:42

Ahoj. Tak my bychom nakonec taky nemohli, Kuba má angínu. :,( Dneska jsme byli u dr. Nevíte někdo jak dlouho trvá taková angína? já ji nikdy neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
4.6.13 21:02

Záleží, jaxe s tím tělo popere, Robin se loni trápil skoro 2 měsíce, měl na střídačku angíny a záněty středního ucha, to byla krása :( přejeme brzké uzdravení, jinak bych to tipla tak max. týden, jedny atb by měly stačit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
12.6.13 20:50

Ahojky. Tak zítra jdeme na kontrolu, tak snad bude Kuba ok, akorát máme přinést moč ve skleničce, to bude ráno bojová hra. :twisted:
A já tu angínu nakonec chytla taky, tak mám ATB, a takový hnus jsem tedy dlouho neměla. :x nikdy více…fuj. v pondělí jdu na kontrolu, tak na konci příštího týdne by jsme mohli něco podniknout. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
14.6.13 07:55

No jeden den se obětuju :) ale nějak opět nestíhám a do 27.6 mi chybí ještě 6 zkoušek, zas*aná nemoc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
17.6.13 08:45

Tak a my opět nikam nepůjdeme, Robin má angínu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
19.6.13 21:25

Ahoj, omlouvám se, že jsem se neozývala, ale byli jsme na dovolené a nechtěla jsem to tady veřejně psát…

Ať se Robin brzy uzdraví, to musí být těžké ho udržet v posteli, co? Venku hezky…a co doma.

Až budete všichni OK, dejte vědět, doufám, že to bude ještě před porodem… ;-)

No, náš Vojta měl zase Campilo bakterii. Netuším, jak se nakazil, když maso nejí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
25.6.13 17:15

Zítra mám poslední zkoušku a nemůžu akorát teď v pátek, tak kdy co podnikneme? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
26.6.13 15:01
@igracek píše:
Zítra mám poslední zkoušku a nemůžu akorát teď v pátek, tak kdy co podnikneme? :)

Tak to gratuluju :-). Nejlepe ma byt v utery.. jinak bude porad poprchavat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
27.6.13 19:39

Děkuji :) mám to za sebou
v úterý může být, vzala bych Robina na kole, tak snad mi neujede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...